Miesam
کاربر سایت
به نظرم مقایسه MGS و SC اصلا درست نیست کلا یکی از نکاتی که همیشه من رو پای SC ها نگه میداره همین مخفی کاری شدید بازی هست که به نظرم هیچ وقت تو این سری تکراری نمیشه توی MGS درست مخفی کاری وجود داره ولی تقریبا چیز بی مصرفی هست بجزء چند مورد چون شما 500 تا اسلحه رو همراه خودت داری و راحت دخل همه رو میاری ولی وقتی توی SC شروع به بازی میکنی وقتی مجبوری یک استراتژی بریزی که چه جوری از کنار دوتا دشمن رد بشی یا اینکه چه جوری سه نفر رو بکشی که هیچ کدوم نفهمن چی شده :d برای من که هیچ وقت خسته کننده نبود.کی میاد این سم ما سلامی کنیم !
نمیخوام این گیم رو با گیمی مقابسه کنم ! ولی این گیم یک جورایی داره به mgs نزدیک میشه ! چرا ؟ چون هم میتونی بازی رو مخفی کاری بری هم action خوب این که خیلی خوبه !اگه یادتون باشه splinter cell ها رو با mgs مقایسه میشد . splinter cell های قبلی بازی بعد از بک مدت کاملا تکراری میشد . یا همش باید night vision میزاشتی یا آروم راه بری و همش با صدا خفه کن آدم میکشتی ! موضوع بازی هم کاملا شخصی شده عین mgs ! کارکتر سم خیلی خشن شده و این عالیه !
حالا این بازی upgrade هم داره ؟
100% این گیم تو لیست خرید من میره !
خداوکیلی توی تاپیک FF XII و ME2 که من تا جایی که یادم مردم هیچجارو اسپویلر نکردن، انشاالله اینجا هم همین میشه :biggrin1: توکلت به خدا باشه.خُب مساله اینه که با تنبیه مشکلی حل نمیشه.باید جلوش گرفته بشه.طرف بیاد داستان رو واسه ما اسپویل کنه,مادام العمر هم بن بشه دردی از ما دوا نمیشه!