Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

کی میاد این سم ما سلامی کنیم !
نمیخوام این گیم رو با گیمی مقابسه کنم ! ولی این گیم یک جورایی داره به mgs نزدیک میشه ! چرا ؟ چون هم میتونی بازی رو مخفی کاری بری هم action خوب این که خیلی خوبه !اگه یادتون باشه splinter cell ها رو با mgs مقایسه میشد . splinter cell های قبلی بازی بعد از بک مدت کاملا تکراری میشد . یا همش باید night vision میزاشتی یا آروم راه بری و همش با صدا خفه کن آدم میکشتی ! موضوع بازی هم کاملا شخصی شده عین mgs ! کارکتر سم خیلی خشن شده و این عالیه !
حالا این بازی upgrade هم داره ؟
100% این گیم تو لیست خرید من میره !
به نظرم مقایسه MGS و SC اصلا درست نیست کلا یکی از نکاتی که همیشه من رو پای SC ها نگه میداره همین مخفی کاری شدید بازی هست که به نظرم هیچ وقت تو این سری تکراری نمیشه توی MGS درست مخفی کاری وجود داره ولی تقریبا چیز بی مصرفی هست بجزء چند مورد چون شما 500 تا اسلحه رو همراه خودت داری و راحت دخل همه رو میاری ولی وقتی توی SC شروع به بازی میکنی وقتی مجبوری یک استراتژی بریزی که چه جوری از کنار دوتا دشمن رد بشی یا اینکه چه جوری سه نفر رو بکشی که هیچ کدوم نفهمن چی شده :d برای من که هیچ وقت خسته کننده نبود.
خُب مساله اینه که با تنبیه مشکلی حل نمیشه.باید جلوش گرفته بشه.طرف بیاد داستان رو واسه ما اسپویل کنه,مادام العمر هم بن بشه دردی از ما دوا نمیشه!
خداوکیلی توی تاپیک FF XII و ME2 که من تا جایی که یادم مردم هیچجارو اسپویلر نکردن، انشاالله اینجا هم همین میشه :biggrin1: توکلت به خدا باشه.

دوستان یک سوال داشتم. یادمه که گفته شده بود یک بخش Co'op هم در بازی وجود داره. می خواستم بدونم این بخش رو میشه به صورت solo و با هوش مصنوعی رفت یا حتما باید به صورت Split Screen یا Online Mode بریم. فقط خواهش می کنم حدسیات نگید. اگر تایید شده جواب بدین. ممنون

دوستان یک سوال داشتم. یادمه که گفته شده بود یک بخش Co'op هم در بازی وجود داره. می خواستم بدونم این بخش رو میشه به صورت solo و با هوش مصنوعی رفت یا حتما باید به صورت Split Screen یا Online Mode بریم. فقط خواهش می کنم حدسیات نگید. اگر تایید شده جواب بدین. ممنون

قفقط به صورت Split Screen و Online Mode هست و امکان Solo رفتن وجود نداره........نمونه شبیهش Chaos Theory بود که همین حالت رو داشت منتها مثل اینکه Split Screen رو نداشت.......خیلی وقت هم هست که تایید شده......;)

من تو یه چی موندم!!!!!
این بازی الان نسخه کاملش هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟
من تو هر مغازه ای که میرم یکی میگه بعد از ظهر یکی میگه نه اون داره دروغ میگه بازی 3-4 ماه دیگه میاد؟!!!؟؟
جریان چیه؟

قفقط به صورت Split Screen و Online Mode هست و امکان Solo رفتن وجود نداره........نمونه شبیهش Chaos Theory بود که همین حالت رو داشت منتها مثل اینکه Split Screen رو نداشت.......خیلی وقت هم هست که تایید شده......;)
مرسی آریا ممنون. تایید شدن این بخش رو میدونستم ولی همین نکته رو می خواستم بدونم که میشه به صورت آفلاین خودت تنها و با هوش مصنوعی بازی کنی یا نه که مثل اینکه نمیشه. ولی این قابلیت رو میزاشتن بد هم نبود. در هر صورت ممنون

مرسی آریا ممنون. تایید شدن این بخش رو میدونستم ولی همین نکته رو می خواستم بدونم که میشه به صورت آفلاین خودت تنها و با هوش مصنوعی بازی کنی یا نه که مثل اینکه نمیشه. ولی این قابلیت رو میزاشتن بد هم نبود. در هر صورت ممنون
مخلصیم.........:biggrin1:اره اگه بود که خیلی خوب میشد ولی همینکه اسپلیت اسکرین داره خودش کلی حال میده......من که کلا به Co-op این بازی و داستانی که داره بیشتر از خود بازی امیدوارم........;)
من تو یه چی موندم!!!!!
من تو هر مغازه ای که میرم یکی میگه بعد از ظهر یکی میگه نه اون داره دروغ میگه بازی 3-4 ماه دیگه میاد؟!!!؟؟
جریان چیه؟
نه دوست عزیز بازی نیومده و بازهم میگم که فروشنده ها دارن از کم اطلاعاتی بعضی ها سوء استفاده میکنن و متاسفانه سر کارشون میزارن........مطمئن باشید به محض اومدن لینکهای بازی من یا بچه ها دیگه اطلاع رسانی خواهیم کرد........;)

خداوکیلی توی تاپیک FF XII و ME2 که من تا جایی که یادم مردم هیچجارو اسپویلر نکردن، انشاالله اینجا هم همین میشه :biggrin1: توکلت به خدا باشه.
عوضش ملت زدن تاپیک GOW III رو به فنا دادن!!:biggrin1:از کجا معلوم اینجا به سرونشت اون دچار نشه!
من تو یه چی موندم!!!!!
جریان چیه؟
دوست من این بازی 13 April مصادف با 24 فروردین عرضه ی جهانی میشه!مطمئن باش اگه Leak بشه اولین جایی که لینکهاش میاد تو تاپیک دانلود بازیهای Xbox360 هست!
الان هم هیچ نسخه ای از بازی وجود نداره.اگه کسی گفت داره,بدون داره دروغ میگه!

به نظرم مقایسه MGS و SC اصلا درست نیست کلا یکی از نکاتی که همیشه من رو پای SC ها نگه میداره همین مخفی کاری شدید بازی هست که به نظرم هیچ وقت تو این سری تکراری نمیشه توی MGS درست مخفی کاری وجود داره ولی تقریبا چیز بی مصرفی هست بجزء چند مورد چون شما 500 تا اسلحه رو همراه خودت داری و راحت دخل همه رو میاری ولی وقتی توی SC شروع به بازی میکنی وقتی مجبوری یک استراتژی بریزی که چه جوری از کنار دوتا دشمن رد بشی یا اینکه چه جوری سه نفر رو بکشی که هیچ کدوم نفهمن چی شده :d برای من که هیچ وقت خسته کننده نبود.

میسم داداش من که گفتم نمیخوام مقایسه کنم ! منظور من mgs4 نبود کلا منظورم این بود که تنوع توی SC کاره عالی بود و باید انجام میشد !

دوستان اگه میشه یکی بگه این Splinter چند تا نسخه داره ؟

کاملش واسه Xbox 360 هست ؟
تا الان 4 شماره از این بازی عرضه شده. Conviction پنجمین شماره خواهد بود. شماره ی چهارم که Double Agent نام داشت روی Xbox 360 هم عرضه شد.

کامل دقیقا یعنی چی؟

:cheesygri

والا کامل . . . یعنی همش دیگه . . .

یعنی اون 3 تا که عرضه شده بوده واسه Xbox 360 نیست

میشه واسه PS جور کرد و بازی کرد ؟

ارزش رو داره بازی کنی نسخه های قبلیش ؟ :-"
آره کامله...:smile:
خیر، پلتفرم های بازی قبل از عرضه ی شماره ی چهارم، PS2, Xbox و PC بودن. شماره ی اول سال 2003، دوم سال 2004 و شماره ی سوم سال 2005 عرضه شد. DA هم که روی 360 عرضه شد سال 2006 به بازار آمد.

Pandora Tomorrow و Chaos Theory که به ترتیب شماره های دوم و سوم بازی هستن از درخشان ترین بازی های سبک Stealth هستن. DA به نظرم زیاد جالب نبود و من خوشم نیومد. ولی واقعا منتظر Conviction هستم.

در مورد اینکه ارزش داره یا نه، باید بگم که اگه از سبک مخفی کاری خوشت میاد قبل از اینکه Conviction عرضه بشه هر جوری شده حداقل شماره ی سوم (Chaos Theory) را بازی کن. (نسخه ی PC ـش رو هم میتونی بازی کنی، در ضمن نسخه ی PC از PS 2 بهتر هست...)

خوب من بیخیال می شم همون نسخه Xbox 360 هارو بازی می کنم

سبک مخفی کاری و این چیزا که . . . . عاشقشم . :)
آخه DA زیاد جالب نیست بابا!:biggrin1:
در مورد اون که گفتی کامله یا نه، گویا اخیرا یه نسخه ی دمو از بازی توی بازار ایران پخش شده که بعضیا از فروشنده ها به جای بازی کامل قالب میکنن به بقیه. نسخه ی کامل بازی روز 13 آوریل عرضه ی جهانی میشه...

آره کامله...:smile:
خیر، پلتفرم های بازی قبل از عرضه ی شماره ی چهارم، PS2, Xbox و PC بودن. شماره ی اول سال 2003، دوم سال 2004 و شماره ی سوم سال 2005 عرضه شد. DA هم که روی 360 عرضه شد سال 2006 به بازار آمد.

Pandora Tomorrow و Chaos Theory که به ترتیب شماره های دوم و سوم بازی هستن از درخشان ترین بازی های سبک Stealth هستن. DA به نظرم زیاد جالب نبود و من خوشم نیومد. ولی واقعا منتظر Conviction هستم.

در مورد اینکه ارزش داره یا نه، باید بگم که اگه از سبک مخفی کاری خوشت میاد قبل از اینکه Conviction عرضه بشه هر جوری شده حداقل شماره ی سوم (Chaos Theory) را بازی کن. (نسخه ی PC ـش رو هم میتونی بازی کنی، در ضمن نسخه ی PC از PS 2 بهتر هست...)
ارش این Pandora Tomorrow و Chaos Theory بازی کردی؟
الان امین میاد گیر میده:biggrin1::biggrin1:
جفتشون عالی بودن یادش بخیر

:دی
من که از تک تک شماره هاش لذت بردم! ولی پاندورا تومارو همیشه یه چیز دیگه بوده و هست...
دابل ایجنت هم بازیه خوبیه این ارش رو زیاد جدی نگیرین حالش خوب نیست:دی
این کانویکشنم که شدیدا منتظرشم تا الان نشون داده پتانسیل خیلی بالایی داره مطمئنم بازیه ی موفقی میشه!

ولی پاندورا تومارو همیشه یه چیز دیگه بوده و هست...
آخ گفتی امین!Chaos Theory با اینکه PT رو کامل کرد و از نظر تکنیکی بهتر ازش بود,ولی لذتی که PT داشت برام فراموش نشدنی هست.یاد اون مرحله ی مترو پاریس میاُفتم دلم میخواد دوباره برم بازی کنم!:smile:
ولی به نظر من هم DA ضعیفترین شماره از سری بود.نه اینکه بد بوده,نه,ولی از بقیه به نظرم ضعیفتر بود.بهتره بگم اون حالی که قبلی ها به من داد,این نداد!با اینکه نوآوری های خوبی تو گیم پلی داشت و مخصوصا سیستم Trust,ولی خودم هم نمیدونم چرا بهم زیاد حال نداد!:biggrin1:شاید به خاطر همینه که اینقدر به Conviction امید دارم و فکر میکنم (بعد از PT:biggrin1:)بهترین و شاید خاطره انگیز ترین شمارش بشه.
پ.ن: اگه Ubisoft یه خورده,فقط یه خورده جرات به خرج بده(البته جرات زیادی میخواد:biggrin1:) و سم آخر Conviction (زبونم لال)بمیره(:biggrin1:),آخ که چه تراژدی ای بشه...:biggrin1:واقعا بهترین شماره میشه!:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or