sdr
کاربر سایت
یکی از دوستام گفت بازی را وست گیم کرج آورده!
وست گيم تهران گفت 4شنبه يا 5شنبه
یکی از دوستام گفت بازی را وست گیم کرج آورده!
وست گيم تهران گفت 4شنبه يا 5شنبه
فک کنم ولی شایدم بیفته برا 1 هفته دیگه حالا تتا بیاد ایران و ما thifهای عزیز:biggrin1:کپیش کنیمدوست عزیز منظورت 4شنبه يا 5شنبه همین هفتست :confused:
دوست عزیز بهتره از الان کلا تاپیک رو تا بعد بازی ترک کنی!دوستان بازی 10روز دیگه میاد.
از همه ی دوستان عاجزانه تقاضا دارم وقتی بازی اومد هرچی میخوان از داستان بگن تو اسپویلر بذارن لطفا!
لطفا کاری نکنین که تا 1 ماه تو این ترد نیایم!
از الان گفتم که دیگه بهانه ای نباشه!
حتما هم با یکی از مدیرها یا ناظم ها هماهنگ میکنم که اینو تو عنوان تاپیک هم بنویسه!
اتفاقا این یکی از آخرین گزینه هامه!دوست عزیز بهتره از الان کلا تاپیک رو تا بعد بازی ترک کنی!
نمونش تو تاپیک GOW III که بالای 5 بار خواهش کردیم چیزی از بازی نگن.
بازی اومد یسری از افراد اومدن پایان بازی رو چند بار لو دادن و گند زدن به تاپیک!!!
دوستان عزیز چرا بدون اطلاع حرف میزنین بازی رو هیچ جایی نیورده به خاطر اینکه اصلا لینکی از بازی نیومده که بخواد مغازه دارا بیارن..........
وست گیم تهران و کرج هم یه چرتی گفتن ......
هر موقع بازی اومد هم لینکاش تو قسمت دانلود بازیهای ایکس باکس گذاشته میشه هم اینجا اعلام میشه.....
البته اینجا ، جای این بحث نیست.اتفاقا این یکی از آخرین گزینه هامه!
این افراد با اینطور کارها واقعا سطح فرهنگشون رو نشون میدن!
در هر صورت من عاجزانه خواستم.دیگه اگه کسی خلاف این کار رو انجام داد واقعا شعور اندک خودشو نشون داده.
....................................
لطفا هم دوستان هی تاریخ الکی از خودشون ندن و هی نگن فلان جا گفت فلان روز میارن.بازی 13 April یعنی 24 فروردین عرضه میشه.حالا اگه زودتر بیاد مطمئن باشین اولین جایی که قرار میگیره:دانلود بازی های Xbox360 هست.پس لطف کنین ه ی نیاین بگین فلان جا گفت 100% هفته ی دیگه میاد و ...
پ.ن:حالا ببینین چند نفر گوش میکنن...
بله.آپگرید هم داره.ولی نه خود سم.ابزار و وسایل(Gadget)هاش رو میتونی آپگرید کنی!حالا این بازی upgrade هم داره ؟
خُب مساله اینه که با تنبیه مشکلی حل نمیشه.باید جلوش گرفته بشه.طرف بیاد داستان رو واسه ما اسپویل کنه,مادام العمر هم بن بشه دردی از ما دوا نمیشه!دوست عزیز TSCEEL شما با مسئولین هماهمنگ کن تا کسایی که حرف گوش نمی دن رو یه تنبیه بکنن.
من خودم هم هماهنگ می کنم.