Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

دوستان عزیز چرا بدون اطلاع حرف میزنین بازی رو هیچ جایی نیورده به خاطر اینکه اصلا لینکی از بازی نیومده که بخواد مغازه دارا بیارن..........
وست گیم تهران و کرج هم یه چرتی گفتن ...... :sick:
هر موقع بازی اومد هم لینکاش تو قسمت دانلود بازیهای ایکس باکس گذاشته میشه هم اینجا اعلام میشه.....;)

دوستان بازی 10روز دیگه میاد.
از همه ی دوستان عاجزانه تقاضا دارم وقتی بازی اومد هرچی میخوان از داستان بگن تو اسپویلر بذارن لطفا!
لطفا کاری نکنین که تا 1 ماه تو این ترد نیایم!
از الان گفتم که دیگه بهانه ای نباشه!
حتما هم با یکی از مدیرها یا ناظم ها هماهنگ میکنم که اینو تو عنوان تاپیک هم بنویسه!

دوستان بازی 10روز دیگه میاد.
از همه ی دوستان عاجزانه تقاضا دارم وقتی بازی اومد هرچی میخوان از داستان بگن تو اسپویلر بذارن لطفا!
لطفا کاری نکنین که تا 1 ماه تو این ترد نیایم!
از الان گفتم که دیگه بهانه ای نباشه!
حتما هم با یکی از مدیرها یا ناظم ها هماهنگ میکنم که اینو تو عنوان تاپیک هم بنویسه!
دوست عزیز بهتره از الان کلا تاپیک رو تا بعد بازی ترک کنی!
نمونش تو تاپیک GOW III که بالای 5 بار خواهش کردیم چیزی از بازی نگن.
بازی اومد یسری از افراد اومدن پایان بازی رو چند بار لو دادن و گند زدن به تاپیک!!!

دوست عزیز بهتره از الان کلا تاپیک رو تا بعد بازی ترک کنی!
نمونش تو تاپیک GOW III که بالای 5 بار خواهش کردیم چیزی از بازی نگن.
بازی اومد یسری از افراد اومدن پایان بازی رو چند بار لو دادن و گند زدن به تاپیک!!!
اتفاقا این یکی از آخرین گزینه هامه!
این افراد با اینطور کارها واقعا سطح فرهنگشون رو نشون میدن!
در هر صورت من عاجزانه خواستم.دیگه اگه کسی خلاف این کار رو انجام داد واقعا شعور اندک خودشو نشون داده.
....................................
لطفا هم دوستان هی تاریخ الکی از خودشون ندن و هی نگن فلان جا گفت فلان روز میارن.بازی 13 April یعنی 24 فروردین عرضه میشه.حالا اگه زودتر بیاد مطمئن باشین اولین جایی که قرار میگیره:دانلود بازی های Xbox360 هست.پس لطف کنین هی نیاین بگین فلان جا گفت 100% هفته ی دیگه میاد و ...
پ.ن:حالا ببینین چند نفر گوش میکنن...

بعد از بازي كردن نسخه دمو بازي اولش خيلي خورد تو ذوقم چون تمامي نسخه هاي اسپلينترسل رو بازي كردم اما با يكم بازيه بيشتر ميتونم بگم با اين گيم پلي و گرافيك بهترين بازيهاي عمرم خواهد شد حالا منتقدا و ژورناليستهاي احمق هرچي ميخوان بگن من يكي كه شيفته ي كنترل سم شدم (حتي از gow iii هم برام جذاب تر بود )

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز چرا بدون اطلاع حرف میزنین بازی رو هیچ جایی نیورده به خاطر اینکه اصلا لینکی از بازی نیومده که بخواد مغازه دارا بیارن..........
وست گیم تهران و کرج هم یه چرتی گفتن ...... :sick:
هر موقع بازی اومد هم لینکاش تو قسمت دانلود بازیهای ایکس باکس گذاشته میشه هم اینجا اعلام میشه.....;)

ما كه رو حرفمون قسم نخورديم تلفن زدم اينطوري گفت شايدم طرف دروغ گفته :biggrin1: ميخاي شمارشو بدم شما هم بزنگي..ولي خيلي هم بعيد نيستا;)

اتفاقا این یکی از آخرین گزینه هامه!
این افراد با اینطور کارها واقعا سطح فرهنگشون رو نشون میدن!
در هر صورت من عاجزانه خواستم.دیگه اگه کسی خلاف این کار رو انجام داد واقعا شعور اندک خودشو نشون داده.
....................................
لطفا هم دوستان هی تاریخ الکی از خودشون ندن و هی نگن فلان جا گفت فلان روز میارن.بازی 13 April یعنی 24 فروردین عرضه میشه.حالا اگه زودتر بیاد مطمئن باشین اولین جایی که قرار میگیره:دانلود بازی های Xbox360 هست.پس لطف کنین ه ی نیاین بگین فلان جا گفت 100% هفته ی دیگه میاد و ...
پ.ن:حالا ببینین چند نفر گوش میکنن...
البته اینجا ، جای این بحث نیست.
ولی همین الان ملت دارن سطح فرهنگشون رو تاپیک ME2 نشون میدن.!
ولی TCSCELL جان اونی که بخواد لو بده ، هزارتا خواهش هم جوابگوی طرف نیست.!!!

کی میاد این سم ما سلامی کنیم !
نمیخوام این گیم رو با گیمی مقابسه کنم ! ولی این گیم یک جورایی داره به mgs نزدیک میشه ! چرا ؟ چون هم میتونی بازی رو مخفی کاری بری هم action خوب این که خیلی خوبه !اگه یادتون باشه splinter cell ها رو با mgs مقایسه میشد . splinter cell های قبلی بازی بعد از بک مدت کاملا تکراری میشد . یا همش باید night vision میزاشتی یا آروم راه بری و همش با صدا خفه کن آدم میکشتی ! موضوع بازی هم کاملا شخصی شده عین mgs ! کارکتر سم خیلی خشن شده و این عالیه !
حالا این بازی upgrade هم داره ؟
100% این گیم تو لیست خرید من میره !

حالا این بازی upgrade هم داره ؟
بله.آپگرید هم داره.ولی نه خود سم.ابزار و وسایل(Gadget)هاش رو میتونی آپگرید کنی!
.............
دوست عزیز TSCEEL شما با مسئولین هماهمنگ کن تا کسایی که حرف گوش نمی دن رو یه تنبیه بکنن.
من خودم هم هماهنگ می کنم.;)
خُب مساله اینه که با تنبیه مشکلی حل نمیشه.باید جلوش گرفته بشه.طرف بیاد داستان رو واسه ما اسپویل کنه,مادام العمر هم بن بشه دردی از ما دوا نمیشه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or