Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

Ubisoft:حتی فکر کردن به DLC برای Conviction زود است.

splintercell3.jpg

Maxime Beland مدیر تولید Splinter cell: conviction به Eurogamer گفت:"حتی فکر کردن به DLC برای این بازی هم خیلی زوده"
او همچنین افزود:"وقتی بازی عرضه شد, ما تمرکزمان را روی DLC قرار میدهیم"
و در رابطه با اینکه رئیس Ubisoft آقای Yves Guilemot عنوانهای بیشتری از سری Splinter cell میخواهد گفت:"فکر میکنم این هم برای شما و هم برای ما خیلی خوبه.تا جایی که ما روی ساخت تجربه ای بزرگ با کیفیت و ارزش تولید بالا تمرکز داشته باشیم"
همچنین در پاسخ به اینکه آیا علاقه دارید که با Natal کار کنید!؟
گفت:"شخصا دوست دارم با Natal بازی کنم و ببینم چه چیزهایی با اون ممکنه.به عنوان یک کمپانی ما علاقه ی زیادی به تحقیق و توسعه بر روی Natal داریم.پس اگر هر چیز جالبی برای Conviction پیدا کردیم,معلوم نیست چه اتفاقی بیاُفتد!
Ubisoft جمعه تائید کرد یک دمو برای این بازی در راهه.ولی تاریخی برای آن مشخص نکرد.
tom clancy's Splinter Cell: conviction روز 13April در امریکای شمالی و 16April در بریتانیا عرضه میشود.
................................................
واقعا آدم سیاست Ubisoft رو در قبال فرنچایز SC با بقیه ی فرنچایزهاش مقایسه میکنه به خیلی چیزها میرسه!:biggrin1:
سره ACII از 3-4ماه قبل واسه DLC هاش برنامه میچینن و از اصل بازی میزنن به عنوان dlc میکنن تو پاچه ی مردم,ولی واسه SC که میرسه هنوز زوده.:biggrin1:اینه که میگم واقعا Ubi داره واسه Conviction مایه میزاره!!:smile:پولیش هم که داره جادو میکنه!:biggrin1:
=====================================
تاریخ دمو هم مشخص شد.18 March:bash::bash:

آخرین ویرایش:
یعنی دو روزه دیگه؟؟؟!!!!:eek::love:
1روز و 5 ساعت دیگه!!:biggrin1:
پ.ن:به سلامتی مهم شدن تاپیک رو هم تبریک میگم.:smile:یه روزهایی بود میرفتیم این تاپیک رو از صفحه ی سوم (ته چاه:biggrin1:)میکشیدیم بیرون!:biggrin1:چه زود گذشت.شوخی شوخی 1 ماه دیگه میاد!:biggrin1:
به وقت محلی اين بازی کی مياد؟
بابا جانه عزیزتون یکمم خودتون حساب کنین.تاریخ میلادیشو که بالای صفحه گفتم:
tom clancy's Splinter Cell: conviction روز 13April در امریکای شمالی و 16April در بریتانیا عرضه میشود.
خُب امروز 16 March هست.دقیقا یک ماه دیگه.

آخرین ویرایش:
دوستان من که میرم لایو دموش اومده ولی وقتی روش کلیک میکنم میگه کانکت نیستی در حالی که متصلم وحتی با کسی هم تو محیط لایو در همون لحظه صحبت میکنم

دوستان من که میرم لایو دموش اومده ولی وقتی روش کلیک میکنم میگه کانکت نیستی در حالی که متصلم وحتی با کسی هم تو محیط لایو در همون لحظه صحبت میکنم
خوب احتمالا در دسترس نیست تا 18 مارس! صبر کنید تا موقعش برسه...

دوست عزیز اونی که شما واردش شدین ربطی به خوده دمو نداره بلکه یه ویدیو هست که در مورد انتظارات گیمرها از دمویی که برای بازی قرار عرضه بشه.....وچون ویدیو استریمینگ فعلا قابل استفاده نیست اون ارور رو به شما میده......در حالت کلی تمام دمو ها تو بخش مارکت و قسمت گیم دمو هستند....
در عین حال تو لایو هیچ قسمت زمانی حداقل تا الان وجود نداشته که با رسیدن به یه زمان خاص فعال بشه و قبل اون غیر فعال باشه (منظورم اینه که اون بخش وجود داشته باشه ولی نشه دید یا دانلود کرد یا... )نهایت محدودیتی که وجود داره سر موضوع گلد بودن یا سیلور بودنه.......(قابل توجه امین ;) )

دوست عزیز اونی که شما واردش شدین ربطی به خوده دمو نداره بلکه یه ویدیو هست که در مورد انتظارات گیمرها از دمویی که برای بازی قرار عرضه بشه.....وچون ویدیو استریمینگ فعلا قابل استفاده نیست اون ارور رو به شما میده......در حالت کلی تمام دمو ها تو بخش مارکت و قسمت گیم دمو هستند....
در عین حال تو لایو هیچ قسمت زمانی حداقل تا الان وجود نداشته که با رسیدن به یه زمان خاص فعال بشه و قبل اون غیر فعال باشه (منظورم اینه که اون بخش وجود داشته باشه ولی نشه دید یا دانلود کرد یا... )نهایت محدودیتی که وجود داره سر موضوع گلد بودن یا سیلور بودنه.......(قابل توجه امین ;) )

ممنون بابت توضیحات کاملتون
فقط یه سوال:من که یه ماه گلد رایگان گرفتم میتونم دانلود کنم وایا بابت دانلودش باید چیزی بپردازم در ضمن گلد وسیلور چه تفاوتی باهم دارند؟

ممنون بابت توضیحات کاملتون
فقط یه سوال:من که یه ماه گلد رایگان گرفتم میتونم دانلود کنم وایا بابت دانلودش باید چیزی بپردازم در ضمن گلد وسیلور چه تفاوتی باهم دارند؟

خواهش میکنم دوست گرامی.........;)
در مورد سوالتون خب با توجه به اینکه شما گلد هستید مشکلی ندارید .......چون اکثر مواقع دموی بازیهای مهم رو ابتدا برای کاربرای که گلد هستند قرار میدن(یعنی اونا تو اولویت هستند برای دانلود کردن تا یه زمان خاص مثلا 2 روز)بعد بقیه کاربرا که البته منظور کاربران سیلور هستند....
در ضمن تمام دموها کاملا مجانی هستند و اصلا نیازی به پرداخت پوینت ندارید...
در مورد تفاوت گلد با سیلور همین نمونه بالا یکی از تفاوتهاشون هست تفاوتهای دیگه تو انجام بازی ها به صورت انلاین(یا به عبارتی مولتی پلیر هست) مورد بعدی دانلود یسری اضافه شونده های بازیها(حتی اگه شما پوینتش رو هم داشته باشید تو بعضی مواقع اجازه دانلود رو نمیده...) عدم امکان استفاده از پارتی ها(نه میتونید بسازید نه میتونید جوین بشید) و....
امیدوارم مفید بوده باشه......;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or