10 سالی میشه گفتن دمو عرضه نمیشهيه سوال احمقانه بازي اومده ؟ هيچ دمو قابل بازي هم ازش ندادن!
اگه تاخیر نخورده بود الان داشتی یه بازیه ناقص بازی میکردی!خدا بگم چیکارشون کنهاگه تاخیر نخورده بود الان داشتیم از بازی لذت میبردیمراستی به نظرتون گرافیکش یه کم تو ذوق نمیزنه:confused:به نظرم گرافیکش باید بهتر بشه.
خدا بگم چیکارشون کنهاگه تاخیر نخورده بود الان داشتیم از بازی لذت میبردیمراستی به نظرتون گرافیکش یه کم تو ذوق نمیزنه:confused:به نظرم گرافیکش باید بهتر بشه.
نه گرافیکش بد نیست. کلا عکسایی که gamersyde میذاره اکثرشون کیفیت بدی دارن.خدا بگم چیکارشون کنهاگه تاخیر نخورده بود الان داشتیم از بازی لذت میبردیمراستی به نظرتون گرافیکش یه کم تو ذوق نمیزنه:confused:به نظرم گرافیکش باید بهتر بشه.
نه بابا!:biggrin1: این توئی که زدی به جاده خاکی!!:biggrin1::biggrin1:شاید با Se*ual Themes ارتباط داشته باشه!:biggrin1:
امیدوارم نزنن تو جاده خاکی...
تا اونجا که اطلاع دارم این بازی فقط برای PCو Xbox 360 میاد برای ps3 اصلا عرضه نمیشهدوستان يک سؤال ميپرسم فقط برداشت بد نکنيد!!!
به نظر شما چند درصد امکان مولتی شدن بازی هست؟؟ چون من ميخوام نسخه ارجينال رو بخرم به علت علاقه ايی که به بازی دارم و ترجيح ميدم روی ps3 ارجينال بخرم تا 360! (نميدونم چرا)
بعد بازی کی ميآد؟
چون هیچ چیزی نشد نداره,میشه گفت خیلی خیلی کم!حالا ما پشت پرده نیستیم ببینیم مایکروسافت با Ubisoft چطور قرارداد بسته سره انحصار این بازی(زمانی هست یا کاملا انحصاریه)ولی اون چیزی که به ماها گفته شده اینه که این بازی نسخه ی PS3 نداره!:smile:دوستان يک سؤال ميپرسم فقط برداشت بد نکنيد!!!
به نظر شما چند درصد امکان مولتی شدن بازی هست؟؟ چون من ميخوام نسخه ارجينال رو بخرم به علت علاقه ايی که به بازی دارم و ترجيح ميدم روی ps3 ارجينال بخرم تا 360! (نميدونم چرا)
بعد بازی کی ميآد؟