<{ALTAIR}>
کاربر سایت
کسی نیست کمک کنه؟سلام
شرمنده اینجا می پرسم.من این تم را روی سی دی ریختم و گذاشتم تو دستگاه.می نویسه mix media disk!حالا چه جوری تم را روی دستگاه کپی کنم؟
کسی نیست کمک کنه؟سلام
شرمنده اینجا می پرسم.من این تم را روی سی دی ریختم و گذاشتم تو دستگاه.می نویسه mix media disk!حالا چه جوری تم را روی دستگاه کپی کنم؟
یعنی کلا از روی سی دی هیچ چیزی را نمی شه روی دستگاه کپی کرد؟آخه این کپی هم نمی شه!فقط می زنه میکس مدیا دیسک!با این روش نمیشه تم رو فعال کرد! منم تست کردم باید مستقیم روی هارد ریخته بشه که دردسر داره....
سلام
دوستان شرمنده باز می گم ولی می ترسم کنسولم به فنا بره!لطفا کمک کنید!سلام دوستان اگر می شه یکی سزیع به این سوال من پاسخ بده:
من الان دمو را از لایو گذاشتم برای دانلود.ولی دو تا نکته هست:
1-من ADSL 512 دارم ولی این خیلی کند می گذره!از ساعت هشت شب گذاشتم برای دانلود الان 18 در صد پر شده!ایراد از چیه؟
2-می شه دانلود را نگه داشت؟یعنی مثلا نگهش دارم و دستگاه را خاموش کنم بعدا دوباره روشنش کنم و ادامه بودم؟وقتی داشتم سرویس facebook را دانلود می کردم یه کاری کردم شد!یعنی خاموش کردم و دوباره روشن کردم از ادامش شروع به دانلود کرد!ولی الان نمی دونم چی کار کردم!یکی لطفا سریع بگه!ایکس باکسم آرکیده.از موقعی که شروع کردم تا الان بالاتر از 44 درجه نرفته ولی باز می ترسم رونش بزارم!اگر می شه یکی از دوستان راهنمایی کنه که چی کار کنم که خاموش کنم و دانلود قطع نشه!و وقتی روشن کردم از هومنجا ادامه بده!PLZ....