splinter cell 5 برای پی اس 3 نخواهد امد.

ONLY_SONY_PS3

کاربر سایت
طبق گفته ی این سایت مسئولان یوبی سافت اعلام کردند اسپلینتر سل 5 برای پی اس 3 عرضه نمیشه و دلیل این کار رو هم بیشتر بودن توانایی 360 از پی اس 3 دونسته :eek: و گفته این بازی از هوش مصنوعی قوی بهره خواهد برد که 360 در این زمینه توانایی بیشتری از پی اس 3 داره. پس منتظر اومدن این بازی روی پی اس 3 نباشید......:(
http://www.lazygamer.co.za/ps3/ps3s-to-dumb-and-the-wii-is-not-powerful-enough/

كدوم توانايي 360 بيشتر از PS3 هست ؟
يكي كه ميدونه بگه ما هم بدونيم
من با وجود اين كه علمش رو ندارم نظرم اين هست كه هوش مصنوعي به عهده ي CPU ميباشد و Cell قوي تر از Xenon هست
كسي كه علمش رو داره بياد توضيح بده ممنون ميشيم
گرچه روشن است كه اين صحبت ها بخاطره منافع خودشون هست
پس فردا هم ميان مي گن فلان بازي فقط رو سخت افزار Wii قابل اجرا هست
ضمن اينكه الان مايكروسافت براي رقابت با MGS4 اينكار را ميكند , ولي هيچ وقت SC به MGS نرسيده
GOOD LUCK

كدوم توانايي 360 بيشتر از PS3 هست ؟
يكي كه ميدونه بگه ما هم بدونيم
من با وجود اين كه علمش رو ندارم نظرم اين هست كه هوش مصنوعي به عهده ي CPU ميباشد و Cell قوي تر از Xenon هست
كسي كه علمش رو داره بياد توضيح بده ممنون ميشيم
گرچه روشن است كه اين صحبت ها بخاطره منافع خودشون هست
پس فردا هم ميان مي گن فلان بازي فقط رو سخت افزار Wii قابل اجرا هست
ضمن اينكه الان مايكروسافت براي رقابت با MGS4 اينكار را ميكند , ولي هيچ وقت SC به MGS نرسيده
GOOD LUCK

معلومه دیگه یه بازی وقتی میان روش این همه سال کار میکنن میخوایی چی از آب دربیاد;)

100 درصد مربوط به cpu هستش ولي...به نظرم چون 360 سه هسته ايه سي پي يوش ولي cell يك هسته (البته با بخشهاي فرعيش كاري نداريم) به همين خاطر از يك بخش مجزاي سي پي يوي 360 ميشه براي اينكار استفاده كرد در صورتيكه براي ps3 هسته ي فرعيه....:cheesygri.
البته استدلال خودم بود ولي براي بازي asassins creed هم بر همين منواله. چون جدي گفته بود كه اين بازي واسه 360 از نظر هوش مصنوعي بهتر از دو پلتفورم ديگه خواهد بود.پس حتما يه چيزي داره كه رايموند هم همينو گفته.;)

اگه جدي اين حرف رو زده باشند اينجوري ميشه توضيح داد : درسته كه هوش مصنوعي توسط CPU پردازش ميشه و به گفته ي آقايون Cell از Xenon قويتره اما Cell در همه ي موارد قوي تر از Xenon نيست مثلا اگر قرار باشد Xenon و Cell يكي از برنامه هاي ويندوز رو اجرا كنند Xenon در اين كار نسبت به Cell برتري خواهد داشت . خب اينكه Xenon از نظر هوش مصنوعي قويتر عمل ميكند ميتونه كاملا درست باشه چون Xenon در بعضي از موارد قويتر از Cell مي باشد
==============

هر کدام از این بازی ها نقات قوت و ضعف هایی دارند... و هرکدامشون هم کلی طرفدار... اونایی که با سم بزرگ شدن با SC حال می کنند و اونایی که با snake بزرگ شدن با MGS ... ;) :love:

این حرف مسئولان می تونه تا حدودی درست باشه حالا درسته Xenon از Cell ضعیفتر هستش ولی بلاخره توی بعضی جاها یه برتری هم وجود داره . یادمه این حرف رو مسئولان در مورد Assassin's Creed هم زده بودن البته این ماله چندین ماه پیش بود فکر کنم در این زمینه 360 برتر باشه حالا باید دید آینده مشخص می کنه و بازیهایی که از هوش مصنوعی قویتری بهره می برند و به سخت افزارهای قویتری نیاز داشته باشند اون موقع معلوم میشه کدوم سخت افزار در این زمینه ضعف دارند .

این حرف مسئولان می تونه تا حدودی درست باشه حالا درسته Xenon از Cell ضعیفتر هستش ولی بلاخره توی بعضی جاها یه برتری هم وجود داره . یادمه این حرف رو مسئولان در مورد Assassin's Creed هم زده بودن البته این ماله چندین ماه پیش بود فکر کنم در این زمینه 360 برتر باشه حالا باید دید آینده مشخص می کنه و بازیهایی که از هوش مصنوعی قویتری بهره می برند و به سخت افزارهای قویتری نیاز داشته باشند اون موقع معلوم میشه کدوم سخت افزار در این زمینه ضعف دارند .
اون حرف سازنده های Assassin`s Creed رو که گفتن اشتباه هست و حرفشون رو پس گرفتن چند روز بعدش.

هر کدام از این بازی ها نقات قوت و ضعف هایی دارند... و هرکدامشون هم کلی طرفدار... اونایی که با سم بزرگ شدن با SC حال می کنند و اونایی که با snake بزرگ شدن با MGS ...

عمرا Spilinter Cell بتونه جای خالیه MGS 4 رو برای XBOX360 پر کنه .

ببخشید در بحث شیرینتون دخالت میکنم.
ولی در همه جا پردازش گر سونی از ماکروسافت برتر نیست ، دلیل برترین هوش مصنوعی در 360 هم این که این کنسول دارای سه هسته اصلی است ولی در Ps3 سی پی یو دارای یک هسته اصلی و 7 هسته فرعی است که هسته های فرعی قدرت پردازش هسته اصلی رو ندارن.
دقیقا نمیتونم دلیلش رو شرح بدم ولی بالا بودن هوش مصنوعی در 360 بخاطر همین سه هسته ای بودنش است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or