1. هنوز من به شخصه بازی ای روی 360 ندیدم که AI فوق العاده ای درش بکار رفته باشه! همه بازیها از GoW و R6Vegas گرفته همینجوری بیای جلو هیچ چیز خاصی نسبت به AI ما ندیدیم.
2. این اثبات شدس که توانائی پردازش سل به مراتب بهتر از پردازنده 360 هست، اما در بعد گرافیک 360 به نسبت از PS3 وضعیت بهتری داره. تا الانم اگر دقت کنید همه دولاپر ها از سخت بودن کار با PS3 ناراحت بودن بازم نسبت به 360. اما خوب بازیهای این نسلی که قراره بیاد باز به نسبت به مراتب بهتر از بازیهائیه که تاحالا اومدن! لااقل از بعد گرافیک که اینطور بودن.
3. خوب اینجا اسپلینتر مثال زیاد مناسبی نیست چون آخرش برای همه پلتفرم ها میاد! الانم اگر روی PS3 ریلیز نمیشه دو دلیل بسیار مهم داره، یک MGS4 وقتی روی PS3 ریلیز بشه، اسپلینتر سل عملاً فروش خوبی نخواهد داشت، دو، مایکروسافت.
4. دیگه فکر میکنم متعصب ترین طرفدارای MS هم کاملاً این قضیه پول رو پذیرفته باشن. ندیدی همین کپکام و نامکو چطور یهو رنگ عوض کردن؟ توی بیزنس این پول هستش که نقش تعیین کننده داره پس احتیاجی به توضیح نداره که به منم اگر MS پول بده یهو دیدی هر جا نشستم گفتم اه اه PS3 فلان، PS3 بیسار...