splinter cell 5 برای پی اس 3 نخواهد امد.

ONLY_SONY_PS3

کاربر سایت
طبق گفته ی این سایت مسئولان یوبی سافت اعلام کردند اسپلینتر سل 5 برای پی اس 3 عرضه نمیشه و دلیل این کار رو هم بیشتر بودن توانایی 360 از پی اس 3 دونسته :eek: و گفته این بازی از هوش مصنوعی قوی بهره خواهد برد که 360 در این زمینه توانایی بیشتری از پی اس 3 داره. پس منتظر اومدن این بازی روی پی اس 3 نباشید......:(
http://www.lazygamer.co.za/ps3/ps3s-to-dumb-and-the-wii-is-not-powerful-enough/

فكر كنم من يه توضيحي در مورد سي پي يو 360 بدم بد نباشه.
360 از يك پردازنده‌ي 3 هسته‌اي بر مبناي سري پردازنده‌هاي شركت Ibm سود مي‌بره، هر هسته ي اين پردازنده توانايي پردازش دو ميسر Theread را در آن واحد دارد كه كلا مشه 6 مسير داده در هر سيكل كلاك پردازش ميشه. مسير‌هاي زياد و سرعت2/3 گيگاهرتز تراشه مركزي و 160 ميليون ترانزيستور باعث ميشه بازي در پردازش اوليه با توجه به مسير‌هاي زياد و راحت بسيار خوب عمل كنه و در نتيجه هوش مصنوعي كه در واقع از سي پي يو كار مي‌كشه خود نمايي مي‌كنه.

من اون تریلر 15 دقیقه ای رو که خود کوجیما بازی می کنه دیدم(با کیفیت Hd) نور پردازیش مزخرفه (به نظر من)
اگه انحصاري روي 360 بود بازم اين حرف رو مي زدين ؟ نمي زدين
بازي بازيه فوق العاده اي هست لطفا عيب نگذاريد روش
Good Luck

من خودم طرفدار سونی بودم و هستم حتی تا امسال صبر کردم که ps3 بگیرم دیدم نمی ارزه هیچ مارکی رم به سونی نمیفروشم :biggrin1:
ول باید واقع گرایانه فکر کرد الان ps3 خیلی عقب تر از x360 هستش ونمی شه کاریش کرد
یه چیز دیگه شما حتی تو SCCT هم وقتی نور به چاقوت می خوره برق میزنه ولی تو mgs4 دریق از یه ذره reflex.

کلا ubisoft در این چند وقته نشون داده که بلد نیست برای ps3 بازی بسازه و همیشه کیفیت بازی هاش در ps3 پایینتر از 360 بوده. این گفته ها هم چیزی از قدرت کنسول ها رو معلوم نمی کنه.

شرکت به اون معروفی بلد نیست برای ps3 بازی بسازه؟:eek: خوب حتما بازی سازی برای ps3 مشکله و شرکت بازی سازی ubisoft برای xbox360 راحتر بازی می سازه؟دلیلش اینه که یک مقدار سخت افزار ps3 پیچیده است.

همین MGS4 یادمه کوجیما گفته بود این خصوصیتی که Snake میتونه خودش رو همرنگ در و دیوار کنه فقط توی PS3 قابل اجراست.
یا سازنده های LAIR همچین حرفی زدن.

اریا جون توجه داشته باش این حرف رو 2 تا از سازنده های بازی های اختصاصی ps3 زدن غیر از این حرف چیزی میگفتن جای تعجب داشت:)

دوستان من بحث نداره هر کدوم چیزایی دارن که اون یکی نداره بابا اولا ادا اطفارشونه اگه مشکل هوش مصنوعیه دوستمونم گفت هوش مصنوعی ضعیفتر از اولم تا اونجایی که میدونم قرار نبود بیاد و همه الکی بود از سایتهای fan ps3 و همه فکر کردن خبریه . من که موردی نمیبینم .
truth عزیز ما کی گفتیم قدرت جادویی سونی ببینید چیکار میکنه حرف تو دهن ماها میزاری ما گفتیم قدرت سونی با داشتن cell خوب هست . شماها همش دارین حرف از قدرت میزنید ببینید halo 3 چیه میزنه رو دست killzone 2 )چون من توروخدا بحث مثال منو نکشید وسط مثال ردم )
ناراحت نشید از حرفام . مثل دایناسور باشید با اینکه 360 هست حرف درستی زد اگرم خواستی هر جای حرفمو ویرایش کن فقط طوری که مفهوم برسه نخواستم پته سخت افزار دو تارو بریزم بیرون با تشکر :cheesygri:biggrin1:

اریا جون توجه داشته باش این حرف رو 2 تا از سازنده های بازی های اختصاصی ps3 زدن غیر از این حرف چیزی میگفتن جای تعجب داشت:)
MGS4 که ناشرش سونی نیست و Konami میتونه در همین ثانیه بازی رو برای 360 هم اعلام کنه. حالا LAIR یه حرفی !

MGS4 که ناشرش سونی نیست و Konami میتونه در همین ثانیه بازی رو برای 360 هم اعلام کنه. حالا LAIR یه حرفی !
حالا مثلا بازی sc مگه ناشرش مایکروسافته؟ اگه اونطوری بخوای حساب کنی که کوجیما راست گفته، پس خیلی راحت می شه به نتیجه رسید که ubisoft هم داره راست می گه چون هر لحظه احتمال داره sc5 برای ps3 اعلام بشه و به احتمال زیاد هم بعدا می شه.

حالا مثلا بازی sc مگه ناشرش مایکروسافته؟ اگه اونطوری بخوای حساب کنی که کوجیما راست گفته، پس خیلی راحت می شه به نتیجه رسید که ubisoft هم داره راست می گه چون هر لحظه احتمال داره sc5 برای ps3 اعلام بشه و به احتمال زیاد هم بعدا می شه.
خب منم همینو میگم که از این حرفا زیاد داره زده میشه. الآن هم کسی نمیتونه منکر بشه که سونی هوای Konami رو برای MGS4 نداره. چون Konami که دیوونه نیست بیاد برای یه کنسولی که 1/4 کنسول دیگه فروش کرده بازی بزنه.حتمآ یه قرار مدارهایی اون ور خط هست که باعث این مسایل میشه.دستهای پشت پرده اینجا وجود داره و در مورد SC5 , MGS4 , ... صادقه.

دوستان من بحث نداره هر کدوم چیزایی دارن که اون یکی نداره بابا اولا ادا اطفارشونه اگه مشکل هوش مصنوعیه دوستمونم گفت هوش مصنوعی ضعیفتر از اولم تا اونجایی که میدونم قرار نبود بیاد و همه الکی بود از سایتهای fan ps3 و همه فکر کردن خبریه . من که موردی نمیبینم .
truth عزیز ما کی گفتیم قدرت جادویی سونی ببینید چیکار میکنه حرف تو دهن ماها میزاری ما گفتیم قدرت سونی با داشتن cell خوب هست . شماها همش دارین حرف از قدرت میزنید ببینید halo 3 چیه میزنه رو دست killzone 2 )چون من توروخدا بحث مثال منو نکشید وسط مثال ردم )
ناراحت نشید از حرفام . مثل دایناسور باشید با اینکه 360 هست حرف درستی زد اگرم خواستی هر جای حرفمو ویرایش کن فقط طوری که مفهوم برسه نخواستم پته سخت افزار دو تارو بریزم بیرون با تشکر :cheesygri:biggrin1:

اخه میدونید مشکل چیه؟سونی انقدر کنسولشو باد کرده که همه توقع خیلی زیادی ازش دارن همین سونی بود که میگفت تا ما نخوایم نسل بعد شروع نمیشه و کنسول ما چند برابر 360 قدرت داره و از این حرفها و طرفداراشم که اصلا 360 رو قبول ندارن و بهش میگن xbox1.5(البته منظور من طرفدارای افراطی هستن) و غیره تازه ps3 سل داره و بلوری داره و 200 دلار هم گرونتر بوده و یکسال هم دیرتر اومده و بروزتر هست و تکنولوژی جدیدتری داره(تو یکسال خودتون حساب کنید ببینید چقدر پیشرفت میتونه علم داشته باشه)

حالا با این تفاسیل کی میتونه از این کنسول راضی باشه؟

پ.ن:در ضمن هر بازی سازی دوست داره بهترین بازی رو بسازه و وقتی ubi میگه سخته و نمیشه بدونید یه مشکلی وجود داره و الکی حرف نمیزنن و تازه فقط ubi این حرفو نزده و خیلی ها از سخت افزار ps3 نالیدن!

و همچنين شخصت هايي مثل جانكارمك كه هر وقت سوال ازش در مورد ps3 ميكنن از سخت افزارش ناله ميكنه .

شماها همش دارین حرف از قدرت میزنید ببینید halo 3 چیه میزنه رو دست killzone 2 )

اولا از قديم گفتن كه جوجه را اخر پائيز ميشمارن و اينكه فكر كنم halo3 يه نمايش پشت پرده هم داشته كساني كه ديدند ميدونند چيه نه منو شما . راه باز و جاده دراز .بريم ببينيم اخرش كجا ميرسيم.

بر منکرش

و همچنين شخصت هايي مثل جانكارمك كه هر وقت سوال ازش در مورد ps3 ميكنن از سخت افزارش ناله ميكنه .

اولا از قديم گفتن كه جوجه را اخر پائيز ميشمارن و اينكه فكر كنم halo3 يه نمايش پشت پرده هم داشته كساني كه ديدند ميدونند چيه نه منو شما . راه باز و جاده دراز .بريم ببينيم اخرش كجا ميرسيم.

منظورم این نبود که 360 قوی نیست halo 3 بوقه . گفتم روزای اول همه از گرافیک این بازی گریشون گرفته بود اما حالا ببینی برق از سه فازت میپره . بعد خب حق دارن ناله کنن برنامه نویسی براش سخته دیگه سنگینیش تقصیر من نیست . اگه اینطوره چرا راکستار میخواد یه بازی بده بیرون که فقط از قدرت سل استفاده بشه ( شما منو میشناسید ) اگه میشناختید میفهمیدین از هزار تا فن بوی بدترم اما هیچ جا فن بازی در نمیارم و از بازیهای بنام سونی تو سایتا تبلیغ میکنم . 360 الان از بهترینم بهترین تره اما بعدا نه دلیل دارم که نمیشه گفت .

کلا ubisoft در این چند وقته نشون داده که بلد نیست برای ps3 بازی بسازه و همیشه کیفیت بازی هاش در ps3 پایینتر از 360 بوده. این گفته ها هم چیزی از قدرت کنسول ها رو معلوم نمی کنه.
اشکان جان بازی HAZE این وسط بوق دیگه؟
شما گيم پلي MGS4 كه 650 MB هست را دانلود يا از جايي تهيه كنيد , براتون كاملا روشن ميشه كي گند زده :biggrin1:
GOOD LUCK
شما اگر خودت اون دموی نمایشی رو گرفته باشی میفهمی که بازی چه قدر مشکل داره بعضی جا ها اصلا دو بعدی بود اون نور پردازی بود؟

منظورم این نبود که 360 قوی نیست halo 3 بوقه . گفتم روزای اول همه از گرافیک این بازی گریشون گرفته بود اما حالا ببینی برق از سه فازت میپره . بعد خب حق دارن ناله کنن برنامه نویسی براش سخته دیگه سنگینیش تقصیر من نیست . اگه اینطوره چرا راکستار میخواد یه بازی بده بیرون که فقط از قدرت سل استفاده بشه ( شما منو میشناسید ) اگه میشناختید میفهمیدین از هزار تا فن بوی بدترم اما هیچ جا فن بازی در نمیارم و از بازیهای بنام سونی تو سایتا تبلیغ میکنم . 360 الان از بهترینم بهترین تره اما بعدا نه دلیل دارم که نمیشه گفت .
محمد جان همین که شما فن بوی بازی در نمیاری من نگرانم.
1. هنوز من به شخصه بازی ای روی 360 ندیدم که AI فوق العاده ای درش بکار رفته باشه! همه بازیها از GoW و R6Vegas گرفته همینجوری بیای جلو هیچ چیز خاصی نسبت به AI ما ندیدیم.
2. این اثبات شدس که توانائی پردازش سل به مراتب بهتر از پردازنده 360 هست، اما در بعد گرافیک 360 به نسبت از PS3 وضعیت بهتری داره. تا الانم اگر دقت کنید همه دولاپر ها از سخت بودن کار با PS3 ناراحت بودن بازم نسبت به 360. اما خوب بازیهای این نسلی که قراره بیاد باز به نسبت به مراتب بهتر از بازیهائیه که تاحالا اومدن! لااقل از بعد گرافیک که اینطور بودن.
3. خوب اینجا اسپلینتر مثال زیاد مناسبی نیست چون آخرش برای همه پلتفرم ها میاد! الانم اگر روی PS3 ریلیز نمیشه دو دلیل بسیار مهم داره، یک MGS4 وقتی روی PS3 ریلیز بشه، اسپلینتر سل عملاً فروش خوبی نخواهد داشت، دو، مایکروسافت.
4. دیگه فکر میکنم متعصب ترین طرفدارای MS هم کاملاً این قضیه پول رو پذیرفته باشن. ندیدی همین کپکام و نامکو چطور یهو رنگ عوض کردن؟ توی بیزنس این پول هستش که نقش تعیین کننده داره پس احتیاجی به توضیح نداره که به منم اگر MS پول بده یهو دیدی هر جا نشستم گفتم اه اه PS3 فلان، PS3 بیسار...
خداییش هوش Gears پایین بود؟
درست پردازشگر PS3 بالاتر اما اگر همین 360 یک درایور مثل بلوری رام بهش میخورد توانایی هاش به مراتب بیشتر از الان میشد و اون نقاط ضعف سی پی یو این دستگاه در مقابل Cell هم همش پوشانده میشد.
من هنوز متوجه نمیشم چرا علاقه مندان سونی هر وقت بازی برای 360 انحصاری میشه میگند پول ماکروسافت بود ولی بازی برای ps3 انحصاری میشه میگند کارگردان دلش خواسته.
اگر ماکروسافت پول میده فکر نکنم کسی قضیه بازی AC که سونی به یوبی سافت پول داده بود تا مدتی خبر مولتی بودنش رو در نیاره به یاد دارید دیگه؟
من قبول دارم ماکروسافت بعضی وقت ها شارژ مالی میکنه ولی اگر قرار باشه هر شرکتی که بازی انحصاری براش میسازه رو شارژ کنه 360 برنده بشه چه بازنده باز این شرکت ضرر میکنه.
مطمئنا اینجوری نیست . شما ها فقط به اون چند تا کلام سازنده سونی که گفته Cell قوی تر بسنده کردید و هرکس که بگه 360 از بعضی لحاظ قدرت بالانتری داره میگید پول ماکروسافت.

من خودم شخصآ در زمینه سخت افزار اطلاعات بالایی ندارم ( ولی تا حدودی یه چیزایی حالیمه)
و تو این مدتی که این دو کنسول وارد دنیای بازی شدند و اتفاقات و حرف و حدیث هایی که در مورد این دو کنسول زده شده میشه فهمید که کدوم کنسول توانایی های بیشتری در مورد پردازش گرافیک داره
حالا که بحث سر Cell و Xenon هستش اینو بگم که از نظر تئوری و محاسباتی (Calculation) سل برتری کامل داره ولی از نظر پردازش دستورالعمل های گرافیکی Xenon بخاطر General Purpose بودن هسته هاش و به دلیل اینکه توسط IBM و به کمک مهندسین مایکرو به منظور استفاده در کنسول بازی ساخته شده میتونه خیلی بهتر از CELL عمل کنه. در ضمن این رو هم در نظر بگیرید که کنسول بازی برای اجرای بهتر دستورالعمل های گرافیکی و فیزیکی و هوش مصنوعی و ... هستش نه برای اجرای بهتر دستورالعمل های پزشکی و محاسباتی پیشرفته که سل تو این زمینه برتری کامل داره!
خوب نتیجه این کار دو شرکت کاملآ مشخصه که کدوم شرکت موفق تر عمل کرده! و اینو فقط میشه از طریق بازی های مشترک این دو کنسول فهمید که X360 بهتر عمل کرده این دیگه یه FACTه و کسی نمیتونه ردش کنه!
دلیلی هم که سونی اینقدر سل سل میکنه کاملآ واضح که بیشتر یه حربه تبلیغاتی از طرف سونی.
شما اگه به بازی های جدید PS3 1st Party , 2nd Party مثل HS , Lair , Uncharted توجه کنید میبینید گرافیک فوق العاده و تحسین بر انگیزی ندارند! البته Killzone 2 بخاطر سرمایه گزاری عظیم سونی رو این بازی و ساخت موتوری که بتونه هزینه پردازش رو کمتر کنه بهتر از بازی های دیگش بوده (با اینکه این بازی هم از نظر گرافیکی ایراداتی داره و نمیشه بهش گفت فوق العاده) که حرفه ای ها بهتر منظورمو میفهمن!
در مورد حرف هایی هم که سازنده ها میزنن میشه از روی عمل فهمید که کی درست میگه. دیگه وقتی این همه بازیساز خبره در مورد سخت افزار PS3 مشکلاتی دارن و کار با این کنسول رو سخت میدونن و کار با 360 رو بهتر میدونن و میگن بهتره حتمآ همینطوره که دارن این حرفارو میزنن دیگه نباید انتظار داشت از پلوتون و مریخ بازیساز بیاد و قدرت واقعی کنسول رو به رخ بکشه!
در کل از زمانی که مایکروسافت با XBOX وارد دنیای بازی ها شده تا به الان از نظر فنی و گرافیکی بهتر از کنسول های رقیب بوده! و این مشخص میکنه که کدوم شرکت تو این زمینه قویتر بوده و بهتر عمل کرده! این هم یه FACTه و نمیشه انکارش کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or