splinter cell 5 برای پی اس 3 نخواهد امد.

ONLY_SONY_PS3

کاربر سایت
طبق گفته ی این سایت مسئولان یوبی سافت اعلام کردند اسپلینتر سل 5 برای پی اس 3 عرضه نمیشه و دلیل این کار رو هم بیشتر بودن توانایی 360 از پی اس 3 دونسته :eek: و گفته این بازی از هوش مصنوعی قوی بهره خواهد برد که 360 در این زمینه توانایی بیشتری از پی اس 3 داره. پس منتظر اومدن این بازی روی پی اس 3 نباشید......:(
http://www.lazygamer.co.za/ps3/ps3s-to-dumb-and-the-wii-is-not-powerful-enough/

تاپیک چی بود؟؟؟ :cheesygri !!!! Sc یا mgs یا gow یا ME یا Bioshock ????؟؟؟؟؟؟
ول کنید این بحث هوش مصنوعی رو ...دیگه همه میدونن که یوبی تو این نسل جیره خور ms هست و به همین خاطر حرف های زیادی میزنه رو هوا!!!
تو چند تا تریلری که از Sc دیدم چیز خارق العاده ای از هوش مصنوعیش و گرافیکش ندیدم...

کلا خیلی از میسر اصلی تاپیک دور شدیم
296.gif
100 درصد این بازی از هوش مصنوعی بالایی برخوردار هست که مسئولین یوبی چنین حرفیو زدن بعدشم شما از روی دمو چطوری تشخیص دادی که هوش مصنوعی توی این بازی قوی نیست؟ من دارم یه مطلب راجب هوش مصنوعی این بازی از سایت ign ترجمه میکنم وقتی تموم شد متوجه میشی که چقدر هوش مصنوعی در این بازی جالبه { البته فعلا که به دلیل اینکه فعالیتم توی سایت زیاد بوده دیگه نمیتونم تاپیک باز کنم :laughing: یکی داوطلب بشه من این مطلبو بدم بهش که تاپیک بزنه راجبش چون من به دلایلی نا معلوم نمیتونم تاپیک باز کنم؟ دلیلشو از مدیری که این کارو کرده باید پرسید؟}

بعدش هم اصلا اینجوری نیست.
در PS3 قسمت هایی مثل هوش مصنوعی نمیشه به هسته های کمکی فرستاد یا اگر هم فرستاده بشه اون قدرتی که سازنده میخواد رو بهش نمیده.
بله منم صحبتم در مورد همین هست و میخوام اینو نتیجه گیری کنم! ولی خود IBM گفته معماری Cell از CPU های دیگه ی خودمون [که اشارش به Xenon هست] خیلی پیچیده تر هست و قدرت پردازشیش تقریبا 7 برابر Xenon هست!! [که این هم 100% حرف مفتی بیش نیست چون افزایش قدرت CPU ها یه سیر خطی داره و مثلا نمیشه تو یه سال یه دفعه ای یه CPU طراحی کنن که توان پردازشیش 7 برابر نسل قبلش باشه]
تاپیک چی بود؟؟؟ :cheesygri !!!! Sc یا mgs یا gow یا ME یا Bioshock ????؟؟؟؟؟؟
ول کنید این بحث هوش مصنوعی رو ...دیگه همه میدونن که یوبی تو این نسل جیره خور ms هست و به همین خاطر حرف های زیادی میزنه رو هوا!!!
تو چند تا تریلری که از Sc دیدم چیز خارق العاده ای از هوش مصنوعیش و گرافیکش ندیدم...

کلا خیلی از میسر اصلی تاپیک دور شدیم
296.gif
دوست عزیز چه گیری دادین؟ تابستون دیگه بزارید به علاقمون که همون کل کل درمورد گیم هست برسیم! دوست دارید بریم بیرون خونه به عنوان اراذل اوباش تو طرح بگیرنمون؟!:)

دوست عزیز چه گیری دادین؟ تابستون دیگه بزارید به علاقمون که همون کل کل درمورد گیم هست برسیم! دوست دارید بریم بیرون خونه به عنوان اراذل اوباش تو طرح بگیرنمون؟!:)
خوب من دیگه گیر نمیدم.... :) ولی اگه احیانا همتون به ضرب کارت قرمز فوت کردین نگین که من نگفتم.... شما سر در تاپیک رو نگاه کن میفهمی.... هر شخصی بیاد اینجا میگه اینا مریضن...سر در تاپیک می نویسن sc بعد توش دارن در مورد توان پردازش هوش مصنوعی توی کنسول های next gen هستند....
مثل اینه که بری بستنی بخری ،بازش کنی ببینی توش چایی ریختن :laughing:
از مدیران تقاضا دارم رسیدگی کنن ;)

با تحقيقي كه ما و دوستانمون سال پيش در مجله‌ي كاربر در مورد پردازنده‌ي سل يا زئون انجام داديم ديديم كه هر دو پردازنده ساخته‌ي شركت Ibm هست، حتي سوني كه ادعا داره خودش پردازنده ساخته اين كار رو تنهايي انجام نداده پس هر دو پردازنده عملكردي نسبتا يكسان دارند. تنها اشكالي كه سوني مرتكب شد اين بود كه هسته‌ي اصلي كه فركانس 3/2 گيگا هرتز هست رو فقط 2 مسير فرعي داد و ديگر پردازنده‌ها رو يك مسير غير موازي داد.
اما مايكروسافت كه با اي بي ام خيلي جوره كلك خوبي زد اون پردازنده‌هاشو 6 مسير اصلي داد تا فيزيك، هوش مصنوعي به نوعي در پردازنده محاسبه بشوند. البته فيزيك رو كارت گرافيك به عهده داره كه در الن ويك كه مقاله‌ي اون رو در بازي‌رايانه نوشتم گفتم كه از هاوك 4 استفاده مي‌كه و مقدار حجيمي از محاسبات فيزيكي داخل پردازنده محاسبه مي‌شه.
رم 360 هم چون به اشتراك هست و 512 مگابايت حافظه داره نسبت به پي اس 3 بسيار قدرتمند تره .
نتيجه اين‌كه تا اين‌جاي كار 360 برنده ميدان هست و عملا Ps3 در اين برهه از زمان حرفي براي گفتن نداره.

با تحقيقي كه ما و دوستانمون سال پيش در مجله‌ي كاربر در مورد پردازنده‌ي سل يا زئون انجام داديم ديديم كه هر دو پردازنده ساخته‌ي شركت Ibm هست، حتي سوني كه ادعا داره خودش پردازنده ساخته اين كار رو تنهايي انجام نداده پس هر دو پردازنده عملكردي نسبتا يكسان دارند. تنها اشكالي كه سوني مرتكب شد اين بود كه هسته‌ي اصلي كه فركانس 3/2 گيگا هرتز هست رو فقط 2 مسير فرعي داد و ديگر پردازنده‌ها رو يك مسير غير موازي داد.
اما مايكروسافت كه با اي بي ام خيلي جوره كلك خوبي زد اون پردازنده‌هاشو 6 مسير اصلي داد تا فيزيك، هوش مصنوعي به نوعي در پردازنده محاسبه بشوند. البته فيزيك رو كارت گرافيك به عهده داره كه در الن ويك كه مقاله‌ي اون رو در بازي‌رايانه نوشتم گفتم كه از هاوك 4 استفاده مي‌كه و مقدار حجيمي از محاسبات فيزيكي داخل پردازنده محاسبه مي‌شه.
رم 360 هم چون به اشتراك هست و 512 مگابايت حافظه داره نسبت به پي اس 3 بسيار قدرتمند تره .
نتيجه اين‌كه تا اين‌جاي كار 360 برنده ميدان هست و عملا Ps3 در اين برهه از زمان حرفي براي گفتن نداره.
واقعا خوندن این پست کلی اطلاعات جدید و دست اول بهم داد! بسیار خرسند و مشعوف شدیم لطفا باز هم از این کارا بکنید!!! تا فضای سایت کمی عوض بشه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or