splinter cell 5 برای پی اس 3 نخواهد امد.

ONLY_SONY_PS3

کاربر سایت
طبق گفته ی این سایت مسئولان یوبی سافت اعلام کردند اسپلینتر سل 5 برای پی اس 3 عرضه نمیشه و دلیل این کار رو هم بیشتر بودن توانایی 360 از پی اس 3 دونسته :eek: و گفته این بازی از هوش مصنوعی قوی بهره خواهد برد که 360 در این زمینه توانایی بیشتری از پی اس 3 داره. پس منتظر اومدن این بازی روی پی اس 3 نباشید......:(
http://www.lazygamer.co.za/ps3/ps3s-to-dumb-and-the-wii-is-not-powerful-enough/

SC هم کم پر طرفدار نیست که داری این حرف رو میزنی ها!!
امین تو دیگه بیخیال شو بابا :biggrin1: این بحث دیگه خیلی قدیمیه بهش دامن نزنید. در رابطه با پردازش قویتر 360 در هوش مصنوعی نسبت به پی اس 3 هم این خبر کاملا درست میباشد. دیگه سل خدا نیست :) که تو همه چیز از xenon برتر باشه :-"

امین تو دیگه بیخیال شو بابا :biggrin1: این بحث دیگه خیلی قدیمیه بهش دامن نزنید. در رابطه با پردازش قویتر 360 در هوش مصنوعی نسبت به پی اس 3 هم این خبر کاملا درست میباشد. دیگه سل خدا نیست :) که تو همه چیز از xenon برتر باشه :-"

مطمئن باش که پول ماکروسافت از جفتشون خداتره !;)

اگر پول بیشتری بدی = عنوان های اختصاصی بیشتر + کار بیشتر روی کنسولت

که در نتیجه : بیشتر از توانایی های کنسولت استفاده میشه ، فروش بیشتری میکنه و بازی های توپ تری براش میزنن برای همینه که بیشتر وقتا اعداد و محاسبات روی کاغذ با واقعیت فرق میکنه:biggrin1:

:cool:

نمیخواستم پست بدم ولی پست لازم شد!!!
نکنه پول ms شده یه نوع Cpu ک ه ما خبر نداریم..... لطفا دوستانی هم که چیزی سر در نمیارن اراجیف جدید به هم نبافن ;)

نکنه پول ms شده یه نوع Cpu ک ه ما خبر نداریم..... لطفا دوستانی هم که چیزی سر در نمیارن اراجیف جدید به هم نبافن ;)

بنظر من این که cpuچه خصوصیاتی داره نصف قضیه است بقیه اش بازیسازا هستن.
حالا وقتی اون بازیسازا احیانا اگه ازms پولی گرفته باشن
معلومه که اول از همه این اراجیفو میگن
حالا این بازی برای ps3 نمیاد از اولشم قرار نبود بیاد .دیگه گفتن این دلالیل بیهودس
اتفاقا سازنده های بعضی بازیای نه چندان بزرگps3 هم از این حرفا میزنن

مرسی

ناسلامتی شما عضو تحریریه هستید سعی کنید یه مقدار عفت کلام داشته باشید:mad:

منظور من این بود که اکثر این حرفا بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارن و شرکتای بازی سازی به دنبال سود خودشون هستن و طرف کسی رو میگیرن که بهشوk سود بیشتری برسونه

حالا این مسئله دو حالت بیشتر نداره :

1- این حرفا واقعا جنبه ی تبلیغاتی داره
2- یا شاید هم راستی راستی خبری هست

البته یه حالت سومی هم هست که اون هم اینه که بازی ساز ها هنوز نونستن از تمام پتانسیل های cell به خوبی استفاده کنن که در آینده معلوم میشه حالا هم که خیلی از موضوع تاپیک دور شدیم در آخر هم اگر باعث ناراحتی کسی شدم واقعا ازش معظرت میخوام /:)

موفق باشید:cool:

آخرین ویرایش:
قبلا مقاله هایی تو بازیکده و چند تا سایت دیگه خونده بودم که در مورد سخت افزار این دو کنسول بود و تست ها .حدودا برابر بودن همیشه یه ضره پلی تو اکثر تست ها بشتر بود. من زیاد تو خط نیستم چون هنوز 360 نگرفتم ولی اون موقع پیش بینی می شد که بازی های 360 با این حال بیشتر بقیه کنسول ها باشن یعنی شرکت ها بیشتر واسه 360 بسازن تا پلی3 علت:
یه مسئله هست شاید خیلی ها ندونن سخت افزار ایکس باکس 360 برای برنامه نویسی بازی ها ساده تره ولی برای برنامه نویسی بازی ها ی پلی 3 باید وقت بیشتری صرف شه.

ناسلامتی شما عضو تحریریه هستید سعی کنید یه مقدار عفت کلام داشته باشید:mad:

منظور من این بود که اکثر این حرفا بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارن و شرکتای بازی سازی به دنبال سود خودشون هستن و طرف کسی رو میگیرن که بهشوk سود بیشتری برسونه

حالا این مسئله دو حالت بیشتر نداره :

1- این حرفا واقعا جنبه ی تبلیغاتی داره
2- یا شاید هم راستی راستی خبری هست

البته یه حالت سومی هم هست که اون هم اینه که بازی ساز ها هنوز نونستن از تمام پتانسیل های cell به خوبی استفاده کنن که در آینده معلوم میشه حالا هم که خیلی از موضوع تاپیک دور شدیم در آخر هم اگر باعث ناراحتی کسی شدم واقعا ازش معظرت میخوام /:)

موفق باشید:cool:
وقتی همه میگند توی بعضی از جزئیات 360 نسبت به PS3 بالا تر باز نتیجه میگیریم از پتانسیل Cell نتونستن استفاده کنند؟
بابا نتیجه ات من کشت.
درضمن رم 360 هم نسبت به PS3 بیشتر این خودش میتونه یکی از برتری های خاص 360 نسبت به PS3 باشه.
اون مسئله هوش مصنوعی هم که گفتم بخاطر سه هسته ای بودن 360 هست و Cell خودش رو هم بکشه نمیتونه همچین چیزی رو داشته باشه :laughing:
درباره پول هم همیشه که نمیشه همه شرکت ها رو با پول خرید بعدش هم سازندگان بازی همین اسپیلینترسل گفتن که هوش مصنوعی در بازی خیلی مهم مثلا اگر کیف یک نفر رو از دستش بیرون بکشید مردم وحشت زده به شما نگاه میکنند سرباز ها آروم آروم به طرف سم میان تا ببینند موضوع چیه و...
360 از لحاظ گرافیکی بی شک بعد از دوسال جلوی PS3 کم میاره اما فعلا اول
ببخشید بحث تاپیک عوض شد یک چیزی هم درباره بازی گفتم تا پست بیهود نباشه البته بیهود که نیست یعنی نا مربوط به تاپیک نباشه.

وقتی همه میگند توی بعضی از جزئیات 360 نسبت به PS3 بالا تر باز نتیجه میگیریم از پتانسیل Cell نتونستن استفاده کنند؟
بابا نتیجه ات من کشت.
درضمن رم 360 هم نسبت به PS3 بیشتر این خودش میتونه یکی از برتری های خاص 360 نسبت به PS3 باشه.
اون مسئله هوش مصنوعی هم که گفتم بخاطر سه هسته ای بودن 360 هست و Cell خودش رو هم بکشه نمیتونه همچین چیزی رو داشته باشه :laughing:
درباره پول هم همیشه که نمیشه همه شرکت ها رو با پول خرید بعدش هم سازندگان بازی همین اسپیلینترسل گفتن که هوش مصنوعی در بازی خیلی مهم مثلا اگر کیف یک نفر رو از دستش بیرون بکشید مردم وحشت زده به شما نگاه میکنند سرباز ها آروم آروم به طرف سم میان تا ببینند موضوع چیه و...
360 از لحاظ گرافیکی بی شک بعد از دوسال جلوی PS3 کم میاره اما فعلا اول
ببخشید بحث تاپیک عوض شد یک چیزی هم درباره بازی گفتم تا پست بیهود نباشه البته بیهود که نیست یعنی نا مربوط به تاپیک نباشه.

1. هنوز من به شخصه بازی ای روی 360 ندیدم که AI فوق العاده ای درش بکار رفته باشه! همه بازیها از GoW و R6Vegas گرفته همینجوری بیای جلو هیچ چیز خاصی نسبت به AI ما ندیدیم.
2. این اثبات شدس که توانائی پردازش سل به مراتب بهتر از پردازنده 360 هست، اما در بعد گرافیک 360 به نسبت از PS3 وضعیت بهتری داره. تا الانم اگر دقت کنید همه دولاپر ها از سخت بودن کار با PS3 ناراحت بودن بازم نسبت به 360. اما خوب بازیهای این نسلی که قراره بیاد باز به نسبت به مراتب بهتر از بازیهائیه که تاحالا اومدن! لااقل از بعد گرافیک که اینطور بودن.
3. خوب اینجا اسپلینتر مثال زیاد مناسبی نیست چون آخرش برای همه پلتفرم ها میاد! الانم اگر روی PS3 ریلیز نمیشه دو دلیل بسیار مهم داره، یک MGS4 وقتی روی PS3 ریلیز بشه، اسپلینتر سل عملاً فروش خوبی نخواهد داشت، دو، مایکروسافت.
4. دیگه فکر میکنم متعصب ترین طرفدارای MS هم کاملاً این قضیه پول رو پذیرفته باشن. ندیدی همین کپکام و نامکو چطور یهو رنگ عوض کردن؟ توی بیزنس این پول هستش که نقش تعیین کننده داره پس احتیاجی به توضیح نداره که به منم اگر MS پول بده یهو دیدی هر جا نشستم گفتم اه اه PS3 فلان، PS3 بیسار...

اگر پول بیشتری بدی = عنوان های اختصاصی بیشتر + کار بیشتر روی کنسولت

که در نتیجه : بیشتر از توانایی های کنسولت استفاده میشه ، فروش بیشتری میکنه و بازی های توپ تری براش میزنن برای همینه که بیشتر وقتا اعداد و محاسبات روی کاغذ با واقعیت فرق میکنه:biggrin1:

:cool:
این چیزی که شما میگی هیچ ربطی به این اخبار نداره همونطور که توی اخبار هم توضیح دادم گفته شده که این بازی قرار از هوش مصنوعی قوی بهره ببره و به خاطر اینکه 360 توی هوش مصنوعی پردازشش قویتر از پی اس 3 هست این عنوان فقط یرای 360 میاد حالا این چه ربطی به پول مایکروسافت داشت؟؟؟:-"

من نمیدونم چرا هر وقت یه بازی ساز از ps3 ایراد میگیره طرفدارای سونی میگن یارو پول گرفته یا هیچی حالیش نیست یا هنوز پتانسیل سل رو نشده واز این حرفها ولی اگه یه نفر راجب 360 بدی بگه طرف خداس و خیلی حالیشه و داره راست میگه!
چرا هیچوقت شک نمیکنید که سونی گند زده باشه و ps3 اونچیزی نیست که رو کاغذ میگن!

تا کی میخواید صبر کنید که قدرت جادویی ps3 معلوم بشه؟
اگه mgs4 و ffxiii هم گند زدن چی؟بازم باید صبر کنیم یا دیگه تسلیم میشید؟

پ.ن:ما توقع انچنانی از 360 نداریم و تا همین جا هم راضی هستیم شما چطور؟

شما گيم پلي MGS4 كه 650 MB هست را دانلود يا از جايي تهيه كنيد , براتون كاملا روشن ميشه كي گند زده :biggrin1:
GOOD LUCK

MGS4؟؟ اونکه گیم پلیش هم نشون داده شد و همون چیزی بود که انتظار میرفت.
در ضمن از این نسل هنوز انقدری نگذشته که بشه نتیجه گرفت .
پ.ن:حالا نیست برای ریلیز SC5 داریم لحظه شماری میکنیم.:)
پ.ن2:برای آف بودن پستم معذرت می خوام.

شما گيم پلي MGS4 كه 650 MB هست را دانلود يا از جايي تهيه كنيد , براتون كاملا روشن ميشه كي گند زده :biggrin1:
GOOD LUCK

من اون تریلر 15 دقیقه ای رو که خود کوجیما بازی می کنه دیدم(با کیفیت HD) نور پردازیش مزخرفه (به نظر من)

من نمیدونم چرا هر وقت یه بازی ساز از ps3 ایراد میگیره طرفدارای سونی میگن یارو پول گرفته یا هیچی حالیش نیست یا هنوز پتانسیل سل رو نشده واز این حرفها ولی اگه یه نفر راجب 360 بدی بگه طرف خداس و خیلی حالیشه و داره راست میگه!
چرا هیچوقت شک نمیکنید که سونی گند زده باشه و ps3 اونچیزی نیست که رو کاغذ میگن!

پ.ن:ما توقع انچنانی از 360 نداریم و تا همین جا هم راضی هستیم شما چطور؟
آخه اینجا یه نکته ای هست که جالبه. Ubisoft اومده بازی Double Agent رو برای X360 ساخته , از اون طرف برای PS2 هم ساخته. توی نسل قبل سخت افزار XBOX 1 حدود 2 برابر ( شایدم بیشتر , درست یادم نیست ) قوی تر از PS2 بود. بعد سخت افزار X360 هم که چندین برابر از XBOX 1 قوی تره و تفاوت بین سخت افزار XBOX 360 و PS2 یه رقم نجومی میشه. چطور اون بازی برای همه این کنسولها اومد و مشکلی نداشتن ولی حالا که انقدر سخت افزار 360 , PS3 به هم نزدیکتره سازنده ها به خاطر هوش مصنوعی به مشکل خوردن ؟!! اگه خیلی از این بابت ناراحتن میتونن یه نسخه برای PS3 بدن با هوش مصنوعی ضعیف تر .
البته این حرفا تموم نمیشه و اولین بار نیست و آخرینش هم نخواهد بود.
همین MGS4 یادمه کوجیما گفته بود این خصوصیتی که Snake میتونه خودش رو همرنگ در و دیوار کنه فقط توی PS3 قابل اجراست.
یا سازنده های LAIR همچین حرفی زدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or