Spider-Man: Shattered Dimensions

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا از بحث sp خارج شیم به اسپایدی بپردایم.امروز گرفتمش.سه تا پچتر رفتم.می تونم بگک عالیه.اصلا تقلیدی نیست.هیجانش زیاده.خیلی با گرافیکش حال کردم.باس فایت هاش هم بی نظیره.بیشتر از همه هم با spider man 2099 حال می کنم....

دوستان این غوله رو چجوری باید کشت(اسمشو تو اسپویل گذاشتم)
hammer head
رو زمانی که پشت ماشین گان نشسته چجوری باید کشت؟
باید بری تو تاریکی بعد که داره تو تاریکی دنبالت میگرده از کنار نور ها رد شی و بری پشتش بعدشم که میگه b رو بزن ...
حالا من سوالم دفعه بعدی هست که ایشون رو ملاقات میکنیم.اون دفعه ای که سنگ رو مصرف کرده و قوی شده.اونجا باید چی کار کنیم؟؟؟!!!

باید بری تو تاریکی بعد که داره تو تاریکی دنبالت میگرده از کنار نور ها رد شی و بری پشتش بعدشم که میگه b رو بزن ...
حالا من سوالم دفعه بعدی هست که ایشون رو ملاقات میکنیم.اون دفعه ای که سنگ رو مصرف کرده و قوی شده.اونجا باید چی کار کنیم؟؟؟!!!
باید دوروبرش بپلکی عصبانی بشه وقتی توپ میخواد پرتاب کنه برو پشت یکی از اون دستگاها . وقتی توپ میخوره به دستگاه همه جا دود میشه . بعد night vision رو بزن ببین کجاست بعد web بنداز برو تیرک بالا سرش بعد وقتی B رو میخاد بزن . 3 یا 4 بار تکرار باید بشه
یا علی

• Like
Reactions: dani8gb
کلا فراتر از انتظارم بود بسیار سرگرم کننده تر از اون چیزی بود که فکر میکردم . ارزش بازی کردن داره بازیه خوبیه . هیچ وقت فکر نمیکردم Spider Man بتونه اینقدر جالب و سرگرم کننده باشه :d

تو مرحله ای که باید دوربینارو داغون کنی که ددپوله دفعه دوم که دوربینا میاد یکیشون تو هواس بقیه ام پشت در بسته چه کنم؟

دقیق یادم نیست اما اون رو هوا رو که باید بپری هوا و این ساختمون ها رو بگیری بری بالاتر و بعدش b رو بزنی و بگیریش
اونا رو هم فک کنم باید میرفتی تو کانال کولر و از اونجا داخل میشدی
اگه عکس بذاری بهتر میشه کمک کرد

در تایید حرف دوستمون یه سریشون که رو هوا هستن رو بیاد بری روی اون برج ها و لحظه ای که از بقلت رد شدن b رو بزنی . یکیشونم که یکم گیج کنندس و از پشت حفاظ بهت حمله میکنه رو باید از کانال کولر بقلش بری توش . کلا Mapـه این مرحله Deadpool یکم آزار دهندس اما خود لول فوق العاده هست !

خوب منم یه 4 5 مرحله ای رفتم خوشم اومد . اما اگه این باساش نبودن زیاد بازی جالبی نمی شد . من بیشتر از مخفی کاریاش خوشم اومد . به نظرم گرافیک باحالی داره . خیلی خنده دار هستش بازی . دیالوگ های اسپایدر من باحاله ولی به نظرم داستانش کشکه . اما کشتن باساش خیلی راحته . نه ؟بیشتر از همه با سیستم اول شخصش حال کردم . چیزه جابیه .

خوب منم یه 4 5 مرحله ای رفتم خوشم اومد . اما اگه این باساش نبودن زیاد بازی جالبی نمی شد . من بیشتر از مخفی کاریاش خوشم اومد . به نظرم گرافیک باحالی داره . خیلی خنده دار هستش بازی . دیالوگ های اسپایدر من باحاله ولی به نظرم داستانش کشکه . اما کشتن باساش خیلی راحته . نه ؟بیشتر از همه با سیستم اول شخصش حال کردم . چیزه جابیه .
اره داستانش کشکیه اخرش هم حتما تمام سنگ ها پیدا میشه و دنیا به خوبی و خوشی پیش میره:d
اما دیالوگ های اسپادی تو بازی خیلی باحاه .
مخفی کاریش هم خوبه من با همینش حال میکنم . باس هاش هم خوبه قلق هر کدوم دستت بیاد 2 3 بار اون کارو انجام میدی و تموم.
کلا اگه با ریچ هم زمان دستم نمیرسید تموش کرده بودم :d

آخرین ویرایش:
ما هم بازی را گرفتیم از همه نظر سرگرم کنندست وجود کمبو های بسیار برای هر اسپایدر و ازاد کردن و گرافیک cell sh و فانتزی و زیبا(من همیشه میگفتم چون با cell بازی حالت کارتونی میگیره نمگیرم برای همین borelands نگرفتم ولی نظرم تغییر کرد) من خودم با اسپایدر من خودمون حال میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or