Spider-Man: Shattered Dimensions

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگم بازی چند act هست ؟ من 6 تا غول کشتم act 2 ام
بدترین اسپایدر هم همون اسپایدر سیاه بنفش شبیه اون مخفی کاره است اول بازی خود اسپیدی هم گفت من از این رنگ متنفرم من خوشم نیومد عین همن اون اضافی بود;);)

میگم بازی چند act هست ؟ من 6 تا غول کشتم act 2 ام
بدترین اسپایدر هم همون اسپایدر سیاه بنفش شبیه اون مخفی کاره است اول بازی خود اسپیدی هم گفت من از این رنگ متنفرم من خوشم نیومد عین همن اون اضافی بود;);)
12 مرحله . 13 تاش مربوط به 4 زمان هست یکیش هم باس فایت نهایی هست .

خوب منم بازی رو به مبارکی و میمنت تموم کردم :d . خوب اول می ریم سراغ داستانه کشکش . خوب داستان جالبی نداشت فکر کنم داستانش یه صفحه هم نمی شد :d . برای همین داستانی چون نداشت توضیحی هم نداره :d . نمره من به قسمت داستان 6 هستش . با ارفاق :d
خوب حالا گیم پلی گیم .پلی خوب بودش و کمبو های تقریبا زیادی داشتش ولی به نظرم کمبوهاش اون قدر جالب نبود و حرکات خاصی هم انجام نمی شد . زیبایی این بازی فقط به دیالوگ های قشنگ و خنده دار اسپایدرمن و باسهاش و همچنین این که اسپایدرمن در 4 زمان قرار می گرفت بودش . اما باز با این مشخصات هم باز بازی بعد از مدتی تکراری می شد .درجه های سختی شم یه ریزه از اونی که بودش کمتر بود ینی نرمالش در حد ایزی بازی های دیگه بود و کشتن باس هاش خیلی راحت بود . برای همین به گیم پلی بازی هم نمره ی 8.5 می دم .
خوب حالا صدا گذاری و موسیقی . موسیقیاش تعدادش بسیار کم بودش و همچنین زیاد جالب نبود ولی به نظرم صدا گذاریش خوب انجام شده بود . برای همین بهش نمره ی 8 رو می دم .
خوب حالا می رسیم به گرافیک . خوب سبک گرافیکیش که cell sh بودش و مثل borderland و prince of persia 4 بودش . که من با این گرافیک هیچ مشکلی ندارم :d . اصلا تو بازی ها اول گیم پلی ، بعد داستان و بعد گرافیک برام مهمه . همچنین اینکه گرافیک در هر زمانی تغییر می کرد که زیبا ترین قسمتش به نظرم قسمت زمان قدیم اسپایدرمن بود ( nior ) ( فکر کنم اسمش این بود ) . اون زیبایشم بیشتر به خاطر این بودش که یه حالت سیاه و سفید داشتش . که در زیر نور رنگی می شد . برای همین به گرافیکشم نمره ی 8 رو می دم . آهان یه چیزیش یادم رفت که تعداد باگاشم کم نبود و بعضی مواقع رو اعصاب بود .
نمره :
گرافیک :8
داستان :6
صداگذاری و موسیقی :8
گیم پلی :8.5
جذابیت : 7.5
نمره کل : 7.6

سخن آخر : این بازی رو هر وقت به بی بازی خوردین حتما امتحان کنین .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or