Spider-Man: Shattered Dimensions

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سبکه گرافیک از این بهتر نبود؟
یعنی واقعا باید با این سبک حال نمود؟!
باز هم این بحث های مسخره، ولله گرافیک این بیشتر از Batman به من میچسبه، آدم احساس میکنه داره کامیک بوک رو بازی میکنه، شما اهل کامیک نیستی نمیخواد بهونه الکی بگیری، حتی به نظرم بازی Ultimate Spider Man با اون گرافیکش از همین هم بهتر بود!

شات از بازی مذکور:

sc001.jpg

آقا مردم از خنده مرحله این Deadpool ! یعنی ته خندس!=))

ول کن آقا معولمه قصد ایشون جلب توجه هست :دی . شما چرا اهمیت میدی !؟
خون آدم به جوش می یاد :d . نمی دونم چرا اینقئر مردم گرافیک بازی رو به گیم پلی می فروشن .
سبکه گرافیک از این بهتر نبود؟
یعنی واقعا باید با این سبک حال نمود؟!

نه نبود :d . به نظرم همین سبک گرافیکی به این بازی می یاد.
بعله باید حال نمود:d . من که کلا از اسپایدرمن خوشم نمی یاد ولی این بازی هم بعضی از مراحلش واقعا بهم چسبید .

باز هم این بحث های مسخره، ولله گرافیک این بیشتر از Batman به من میچسبه، آدم احساس میکنه داره کامیک بوک رو بازی میکنه، شما اهل کامیک نیستی نمیخواد بهونه الکی بگیری، حتی به نظرم بازی Ultimate Spider Man با اون گرافیکش از همین هم بهتر بود!

شات از بازی مذکور:

sc001.jpg

آقا مردم از خنده مرحله این Deadpool ! یعنی ته خندس!=))
عجب!!من ultimate رو روی ps 2تموم کردم اما حالم از گرافیکش بهم خورد به چند دلیل که چندتاشو میگم:
سر اسپایدر من از تنش گنده تر بود!!!!
2.رزولوشن نداشت
3.افکتاش چرتو پرت بود
ام این نسخه sd بی نظیره!!!!من خودم فن بوی اسپایدی ام و تمام کمیکاشو خوندم
مبارزه با kravenش جالب بود با scorpion با electro همه و همه(به خصوص hammer head!!)
این بحث لوس رو که اسپایدر پی اس 2 از این بهتره رو هم همین جا تمومش کنین!

عجب!!من ultimate رو روی ps 2تموم کردم اما حالم از گرافیکش بهم خورد به چند دلیل که چندتاشو میگم:
سر اسپایدر من از تنش گنده تر بود!!!!
2.رزولوشن نداشت
3.افکتاش چرتو پرت بود
ام این نسخه sd بی نظیره!!!!من خودم فن بوی اسپایدی ام و تمام کمیکاشو خوندم
مبارزه با kravenش جالب بود با scorpion با electro همه و همه(به خصوص hammer head!!)
این بحث لوس رو که اسپایدر پی اس 2 از این بهتره رو هم همین جا تمومش کنین!
یک ، این کلا استایل کمیک های Ultimate و یا حتی دیگر SM ها هست که سرشون بزرگتره ! ایراد به بازی نیست ...
2 ، بازی ماله PS2ـه عزیز !
3 ، افکت هاشم برگرفته از کمیکه !
ببخشید ، کدوم بحثه لوث ؟ کلا یه پست زدن در این رابطه ! تازگی ها هر کی میخواد تیریپ بیاد یهو تو تاپیک سبز میشه مدیر بازی در میاره :)) !

خون آدم به جوش می یاد :d . نمی دونم چرا اینقئر مردم گرافیک بازی رو به گیم پلی می فروشن .

نه نبود :d . به نظرم همین سبک گرافیکی به این بازی می یاد.
بعله باید حال نمود:d . من که کلا از اسپایدرمن خوشم نمی یاد ولی این بازی هم بعضی از مراحلش واقعا بهم چسبید .
یخ بذار رو خونت خنک بشی :d
خدا رو شکر شما نمودی با بازی حال :d
به هر حال بحث سلیقه هم مطرحه.من می گم از گرافیک بازی خوشم نیومده این درسته که شما با دشنه و قمه به من حمله بکنی؟:d(شرمنده. به خودت نگیر.به در گفتم دیوار بشنُفه)

من چند تا مرحلش رو رفتم کلا کمبو واسه اپگرید نگرفتم هنوز روی هارد هم میرم بازی رو بیشتر ترجیح میدم که اون لباس ها رو بگیرم الان همه ی لباسای اضافی لول 1 رو گرفتم بازیش خیلی خوب ولی اگه باید روزی 1 مرحله بشیتر بازی نکنی وگرنه حوصلت سر میره!!:((
الان Electro رسیدم بهش همون جا که بزرگ شده گفت من الان سرشار از قدرت خالصم و از این جور حرفا مرد عنکبوتی هم 1 تیکه بهش انداخت تا 1 ساعت داشتم میخندیدم:d

دوستان عزیز سلام

جالبه بدونید که دوبلری Spider Man رو Neil Patrick Harris انجام داده. همون که توی سریال آشنایی با مادر (How i met your mother) بازی می کنه (بارنی).
اینم لینکش: http://www.imdb.com/title/tt1629701/

جدا خيلي با شخصيتش حال مي كنم بيچاره امسال نامزد هم شد چيزي بهش ندادن

فقط بازي كمي خواب اور هست همش يه شكل درست شده كنترلشم كمي روي اعصابه

اون تیکه که Spider Man بعد از صحبت های Deadpool تو دلش میگه This is the Lamest Super Villain i've ever seen مرده بودم از خنده!

نه بابا اون تيكه اخرش كه لوح رو بهش مي ده مي بينه پشتش زده made in canada مي دونيد كه امريكا و كانادا الان با هم كلي لج هستن
فقط مرحلش خيلي رو اعصاب و طولاني بود

دیروز بازی رو تموم کردم
خیلی حال داد
اولش زیاد خوشم نیومد ولی مبارزه با غول ها خیلی بهم چسبید
حداقل از بقیه ی مردعنکبوتی ها بهتر بود

جدا خيلي با شخصيتش حال مي كنم بيچاره امسال نامزد هم شد چيزي بهش ندادن

فقط بازي كمي خواب اور هست همش يه شكل درست شده كنترلشم كمي روي اعصابه

اون تیکه که Spider Man بعد از صحبت های Deadpool تو دلش میگه This is the Lamest Super Villain i've ever seen مرده بودم از خنده!

نه بابا اون تيكه اخرش كه لوح رو بهش مي ده مي بينه پشتش زده made in canada مي دونيد كه امريكا و كانادا الان با هم كلي لج هستن
فقط مرحلش خيلي رو اعصاب و طولاني بود
کجا را داری می گی؟تا اونجا که یادن اونجا نوشته made in singapoor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or