Spider-Man: Shattered Dimensions

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کاملا تایید میشه...حالت گذشته ی Spiderman کاملا از رو Batman تقلید شده.
اول از همه اون حالت گذشتش نبود ! اون يه دنياي ديگه بودش .
مورد دوم هم نگم بهتره . منتها دوست داشتم اين بازي قبل AA ميومد اونوقت تاپيك AA ديدني بود !!
من خودم نميگم نوآوري داشته . اما نميگم كه تقليده و اينا . به هر حال اگر قرار بود يه بازي Spiderman بياد و Stealth باشه همين ميشد !

سلام
بالاخره منم بازیو پیچوندم از رفیقم :d
بازی مود داستانی جالبی داره یعنی همون 4 تا اسپایدر من تو 4 دنیا :d
تا الان که من با 4 تاشون مرحله ها رو تموم کردم
تا اینجا بازی خیلی جالب اُ سرگرم کننده بوده تا ببینم بعدش چی میشه :d
کلا دوستان سوالی داشتن در خدمتیم ;):d

مورد دوم هم نگم بهتره . منتها دوست داشتم اين بازي قبل AA ميومد اونوقت تاپيك AA ديدني بود !!
من خودم نميگم نوآوري داشته . اما نميگم كه تقليده و اينا . به هر حال اگر قرار بود يه بازي Spiderman بياد و Stealth باشه همين ميشد !

عزیز چرا حرص میخوری؟
بازی که همه میگن خوبه ، تقلید هم اگر خوب باشه که اشکالی نداره

منتها دوست داشتم اين بازي قبل AA ميومد اونوقت تاپيك AA ديدني بود !!
:dخوب، اینو خودت تنهایی گفتی؟
مرده حسابی اونوقت بتمن میشد تقلید از اسپایدر من
ولی وقتی اون قبل از این بوده این تقلید از اون محسوب میشه;)

دنیاها به این صورتن:1-زمان حال اسپایدرمن قرمز-2-زمان حال اسپایدرمن مشکی-3-زمان آینده-4-زمان گذشته

به به !
اونوقت چون از رو کمیک ساخته شده تقلیده دیگه !؟؟؟؟!
دوستان حرف هاتون رو بیرون از این تاپیک بزنین من رو اسپایدی حسابی حساسم !
اگه به Stealth هست Spiderman :the movie هم داشت ! اتفاقا وقتی هم میرفتی تو سایه HUD و کله اسپایدرمن کنار HUD مشکی میشد !

به به !
اونوقت چون از رو کمیک ساخته شده تقلیده دیگه !؟؟؟؟!
دوستان حرف هاتون رو بیرون از این تاپیک بزنین من رو اسپایدی حسابی حساسم !
اگه به Stealth هست Spiderman :the movie هم داشت ! اتفاقا وقتی هم میرفتی تو سایه HUD و کله اسپایدرمن کنار HUD مشکی میشد !

دوست عزیز منظور من از تقلید داستان و اینا نیست خوده بازیه
اصلا همون استارت بازی شبیه بتمنه
ایکن ها -منوها و ... حتی بعضی از دشمنام شبیه دشمنای بتمنن
----
البته بازی خیلی خوبیه انتظار نداشتم انقدر عالی باشه
دمو های بازی هم جالبن و شبیه کمیک درست کردن.

چرا تا یه بازی شبیه یه بازی دیگه هستش همه میگن تقلید کرده این بازی دومیه؟
بهتری اینطوری بهش نگاه کنیم که بازی اولیه آنقدر خوب بوده که تونسته یک سری استاندارد جدید اضافه کنه و حالا بازی دوم هم از این استاندارد‌ها داره استفاده می‌کنه!

مرده حسابی اونوقت بتمن میشد تقلید از اسپایدر من
ولی وقتی اون قبل از این بوده این تقلید از اون محسوب میشه
پس همه ي ماها تقليد آدم و حوا هستيم ديگه نه ؟ چون اونا قبل ما اومدن ما هم از اونا تقليد كرديم !
دنیاها به این صورتن:1-زمان حال اسپایدرمن قرمز-2-زمان حال اسپایدرمن مشکی-3-زمان آینده-4-زمان گذشته
خدايا طوبه !! يكي زمان حال يا Amazing . يكي زمان حال با Suit سياهه كه دورانه Ultimate ـه . يكي زمان آينده هست كه هيچ ربطي به حال نداره . يكي هم ماله 70 سال پيشه كه اونم اسما ربط داره ! وگرنه حال بايد 80 90 سالش باشه با اين اوصاف ! لااقل يه كوچولو به داستان بازي توجه كن بعد بيا توجيه كن !
دوست عزیز منظور من از تقلید داستان و اینا نیست خوده بازیه
اصلا همون استارت بازی شبیه بتمنه
ایکن ها -منوها و ... حتی بعضی از دشمنام شبیه دشمنای بتمنن
محض اطلاعاتون بايد بگم 100 ها منو شبيه به AA قبلش ساخته شده . يكيش Amazing Spiderman . ديگه واقعا اين قضيه تقليد داره لوس ( Lo'us ) ميشه . هر بازي از راه ميرسه محض كلاس گذاشتن ميگيم تقليده !
منظور از دشمان چيه ؟ بازم محض اطلاعاتون اين دشمنا 30 40 سال پيش طراحي شدن نه بعد از AA ! بعد شما كدوم دشمن به Villain هاي AA تشبيه ميكنيد ؟
چرا تا یه بازی شبیه یه بازی دیگه هستش همه میگن تقلید کرده این بازی دومیه؟
بهتری اینطوری بهش نگاه کنیم که بازی اولیه آنقدر خوب بوده که تونسته یک سری استاندارد جدید اضافه کنه و حالا بازی دوم هم از این استاندارد‌ها داره استفاده می‌کنه!
واقعا آفرين ! اين درسته . وگرنه بيش از 90 درصد عناوين تقليد هستن چون ايدش قبلا استفاده شده . مگه كلا چند تا ip هستن كه نوآوري خالص دارن ؟

يه چيزي هم بگم تا مثه بقيه تاپيكا نشه . من شديدا فنه بتمنم . اينو ميتونيد از آريا هم بپرسيد . يعني هيچ رقمه اونو به هيچ شخصيتي ترجيح نميدم . بعده بتمن هم X Men و Spiderman رو دوست دارم . ولي آدم بايد يكم منطقي به بازي نگاه كنه . AA شاهكار بود . SD هم از استاندارد هايي كه AA بوجود آورد استفاده كرد .

خووووووووب تمومش کردیم
در یک کلام بگم بازی واقعا خوب بود
اصلا انتظار همچین بازی ای رو نداشتم
گیم پلی:
1.گیم پلی سراسر هیجان که همه نوع سبکی توش هست اکشن و مخفی کاری و ...
2.باس های جذابش هم که نگووووو
3.کمبو های زیادی هم داره که میتونید unlock کنید و لذت ببرید
4.اما هوش مصنوعی دشمنان زیاد خوب نبود
گرافیک:
گرافیک Cell-Shade بازی رو هم خیلی دوست داشتم با اینکه مشکلات گرافیکی کم نبودن
بارها دیدم دست و پام دیوار و در گیر کرده
باگ های گرافیکی زیاد بودن
اما محیط های بازی خیلی دوست داشتنی بودن مخصوصا مرحله شهربازی!
موسیقی و صداگذاری:
صداگذاری شخصیت ها واقعا روش کار شده بود مخصوصا دیالوگ های اسپایدی که خیلی باهاش حال کردم
اما موسیقی همچین جذاب نبود و گاهی صداهای عجیب غریبی میومد که اصلا ربطی به صحنه نداشت
داستان:
بدترین بخش بازیه
بسیار آبکی و مسخره است
اوایل خیلی خوبه اما بعدش اصلا کشش نداره و پایانی داره که از همون اول معلومه

در کل حتما برید بگیرید و 6-7 ساعتی ازش لذت ببرید

8.3/10

من دیروز 3 مرحلشو رفتم، خیلی خوشم اومد، هم گرافیکش زیباست، هم متنوع هست، هم روونه! خیـــــلی قشنگ ساختنش، به نظر من از Arkham Asylum زیاد کم نمیاره! چیزی که خیلی ازش خوشم اومد طنز بودنش بود.

اسپویلر:
مثلا همون اول بازی جایی که Madame Web صحبت میکنیم، وسط بحث جدی عکس اسپایدر من بچه میاد! مردم از خنده! =))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or