spider-man1
کاربر سایت
چيش تقليده ؟!! يه حالت Noir داره كه اونم چون Stealthـه ميگيم تقليده ! توي بتمن شما با 4 شخصيت ديگه بتمن بازي ميكردي ؟ مثلا Beyond و اينا ؟!بازیه خیلی خوبیه!
ولی یه تقلید خفن از بتمن!
کاملا تایید میشه...حالت گذشته ی Spiderman کاملا از رو Batman تقلید شده.بازیه خیلی خوبیه!
ولی یه تقلید خفن از بتمن!
اول از همه اون حالت گذشتش نبود ! اون يه دنياي ديگه بودش .کاملا تایید میشه...حالت گذشته ی Spiderman کاملا از رو Batman تقلید شده.
:dاول از همه اون حالت گذشتش نبود ! اون يه دنياي ديگه بودش .
مورد دوم هم نگم بهتره . منتها دوست داشتم اين بازي قبل AA ميومد اونوقت تاپيك AA ديدني بود !!
من خودم نميگم نوآوري داشته . اما نميگم كه تقليده و اينا . به هر حال اگر قرار بود يه بازي Spiderman بياد و Stealth باشه همين ميشد !
:dخوب، اینو خودت تنهایی گفتی؟منتها دوست داشتم اين بازي قبل AA ميومد اونوقت تاپيك AA ديدني بود !!

دنیاها به این صورتن:1-زمان حال اسپایدرمن قرمز-2-زمان حال اسپایدرمن مشکی-3-زمان آینده-4-زمان گذشتهاول از همه اون حالت گذشتش نبود ! اون يه دنياي ديگه بودش .
مورد دوم هم نگم بهتره . منتها دوست داشتم اين بازي قبل AA ميومد اونوقت تاپيك AA ديدني بود !!
من خودم نميگم نوآوري داشته . اما نميگم كه تقليده و اينا . به هر حال اگر قرار بود يه بازي Spiderman بياد و Stealth باشه همين ميشد !
به به !
اونوقت چون از رو کمیک ساخته شده تقلیده دیگه !؟؟؟؟!
دوستان حرف هاتون رو بیرون از این تاپیک بزنین من رو اسپایدی حسابی حساسم !
اگه به Stealth هست Spiderman :the movie هم داشت ! اتفاقا وقتی هم میرفتی تو سایه HUD و کله اسپایدرمن کنار HUD مشکی میشد !
پس همه ي ماها تقليد آدم و حوا هستيم ديگه نه ؟ چون اونا قبل ما اومدن ما هم از اونا تقليد كرديم !مرده حسابی اونوقت بتمن میشد تقلید از اسپایدر من
ولی وقتی اون قبل از این بوده این تقلید از اون محسوب میشه
خدايا طوبه !! يكي زمان حال يا Amazing . يكي زمان حال با Suit سياهه كه دورانه Ultimate ـه . يكي زمان آينده هست كه هيچ ربطي به حال نداره . يكي هم ماله 70 سال پيشه كه اونم اسما ربط داره ! وگرنه حال بايد 80 90 سالش باشه با اين اوصاف ! لااقل يه كوچولو به داستان بازي توجه كن بعد بيا توجيه كن !دنیاها به این صورتن:1-زمان حال اسپایدرمن قرمز-2-زمان حال اسپایدرمن مشکی-3-زمان آینده-4-زمان گذشته
محض اطلاعاتون بايد بگم 100 ها منو شبيه به AA قبلش ساخته شده . يكيش Amazing Spiderman . ديگه واقعا اين قضيه تقليد داره لوس ( Lo'us ) ميشه . هر بازي از راه ميرسه محض كلاس گذاشتن ميگيم تقليده !دوست عزیز منظور من از تقلید داستان و اینا نیست خوده بازیه
اصلا همون استارت بازی شبیه بتمنه
ایکن ها -منوها و ... حتی بعضی از دشمنام شبیه دشمنای بتمنن
واقعا آفرين ! اين درسته . وگرنه بيش از 90 درصد عناوين تقليد هستن چون ايدش قبلا استفاده شده . مگه كلا چند تا ip هستن كه نوآوري خالص دارن ؟چرا تا یه بازی شبیه یه بازی دیگه هستش همه میگن تقلید کرده این بازی دومیه؟
بهتری اینطوری بهش نگاه کنیم که بازی اولیه آنقدر خوب بوده که تونسته یک سری استاندارد جدید اضافه کنه و حالا بازی دوم هم از این استانداردها داره استفاده میکنه!