mahdi_mafia
کاربر سایت
واقعـــــــــــــــــــــــــــــــــآ ؟ :dمنم بازیو گرفتم با این که حالم از اسپایدر من به هم میخورد.اما این زمین تا اسمون فرق داره![]()

بازی بازی با دم شیر هم بازی ؟نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1116303:دیگه بهونه نیار بگو نمیخوام بخرم :d
آقا اونایی که بازی کردن بیان بیشتر توضیح بدن .
دیگه بهونه نیار بگو نمیخوام بخرم :dواقعـــــــــــــــــــــــــــــــــآ ؟ :d
جان من !
خداوکیل امروز کسی تو شیراز نداشت !![]()
همه دارن دیسک هیلو رایت میزنن کسی اینو نمیزنه !![]()
بازي خوب بود ! به پاي AA نميرسه اما در قياس با بقيه بازي ها خيلي سرتر بود ! شديدا فان و سرگرم كنندس !
کمبوهاش چطورن ؟Cellshade ـه . البته در حد خودشه توقع PoP نداشته باشيد :d . ولي خوبه
پ.ن : توضيح دادن 5 ثانيه از يكي از 13 مرحله ـه بازي اسپويل كردن داستانه ؟!!
خوبن سلام ميرسونن :d . بازي يه المانهاي RPG هم داره و مثلا پوينت ميدي كمبو يا suit ميخري .کمبوهاش چطورن ؟
خير ! ( به نكته ي خوبي اشاره كردي :d . من هنوز سره Venom توي 3 گير كردم !!! )مثه شماهر 3 که سختی کاملا غیر منطقی که نداره ؟
نه مولتي نداره !مولتی داره ؟ :dاگه داره چه مودهایی داره ؟!
)xاین بیچاره شهاب (:d) Dial Up ـه !
منظورم تنوع کمبوها بود :dخوبن سلام ميرسونن . بازي يه المانهاي RPG هم داره و مثلا پوينت ميدي كمبو يا suit ميخري .
co op هم نداره حتی ؟!نه مولتي نداره !
ببین من چقد عشق اسپایدیم که تو pc داغون اون زمانم با فریم در حدود 20 تمومش کردم 2 باربه نكته ي خوبي اشاره كردي . من هنوز سره Venom توي 3 گير كردم !!!
وارد منوی بازی شدی؟یعنی مثلا وقتی می ری تو اون پروفایلت تو آخرین بازی ها اسمش هست؟اگر هست دیگه ثبت شده!سلام آقا من دوباره خر بازی در اوردم با اون پروفایله لایو ام رفتم ولی اصلا بازی نکردم سری اومدم بیرون برم لایو مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟؟؟