Spider-Man: Shattered Dimensions

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دیروز 3 مرحلشو رفتم، خیلی خوشم اومد، هم گرافیکش زیباست، هم متنوع هست، هم روونه! خیـــــلی قشنگ ساختنش، به نظر من از Arkham Asylum زیاد کم نمیاره! چیزی که خیلی ازش خوشم اومد طنز بودنش بود،
مثلا همون اول بازی جایی که Madame Web صحبت میکنیم، وسط بحث جدی عکس اسپایدر من بچه میاد! مردم از خنده!

عزیز من اسپویلر را برای همین گذاشتن دیگه
الآن یکی اگر بازی نکرده باشه و بیاد اینه بخونه دیگه موقع بازی این مورد براش جذابیت نداره

عزیز من اسپویلر را برای همین گذاشتن دیگه
الآن یکی اگر بازی نکرده باشه و بیاد اینه بخونه دیگه موقع بازی این مورد براش جذابیت نداره
ببخشید دوست عزیز، اول خواستم بزارم، بعد گفتم خیلی مهم نیست، ولی شما راست میگی، همین رو هم نباید میزاشتم. ویرایش کردم.

موفق باشید.

بازی مولتی نداره ها ! ولی فکر کنم الان عرضه رسمی شده باشه .

نشده!!!! من لایو و چک کردم تو now in stores اش نبود!!! ولی قرازر بود 7 septamber بیاد یعنی امروز!!!!
میدونم نداره ولی کلا میخواستم بدونم :d
یعنی هر وقت بزنه now in stores دیگه حله ؟ یعنی میشه بازی کرد :d ؟

دوستان تو مرحله ای که باscorpion مبارزه داریم چرا دشمنا همدیگرو میزنن!!!؟:d
اون مامور ها نیرو های دشمن رو از بین میبرن . از اونجایی هم که Spiderman اعمالش خلافه قانونه دنبال اون هم هستن . و از طرفی Scorpion و اون موجودات دشمن اونا و شهر به حساب میان برای همین باهاشون مبارزه میکنن . البته اگر منظورتون این دو تا دسته باشه و فقط دسته ی Scorpion نباشه .

اون مامور ها نیرو های دشمن رو از بین میبرن . از اونجایی هم که Spiderman اعمالش خلافه قانونه دنبال اون هم هستن . و از طرفی Scorpion و اون موجودات دشمن اونا و شهر به حساب میان برای همین باهاشون مبارزه میکنن . البته اگر منظورتون این دو تا دسته باشه و فقط دسته ی Scorpion نباشه .

آره منظورم همین بود
ممنون

سلام.
بچه ها چه طوره؟ ارزش گرفتن داره؟
اگه میشه یکم در موردش به من توضیح می دید؟
ممنون.
3 صفحه داشتیم جک میگفتیم ؟ همه ( بجز 2 3 نفر ) گفتن خوبه ، سرگرم کنندس ، فانه و ارزش گرفتن و بازی کردن داره ! دیگه چی باید بگیم :دی ؟ نمره هاشم که گویای همه چیزه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or