Soul Sacrifice

شما اگه تو قسمت lorn برین درباره چگونگی بوجود اومدن sorcerer ها ,دنیای بازی حتی پیش زمینه monster ها به شما می گه طوری که دنیای بازی رو کاملا حس میکنین فکر میکنم تو ایران همه داستانی رو خاص می دونن که twist داشته ولی داستان به نظر من باید اول از همه روایت خوبی داشته حتی اگر موضوع اون نجات دنیا باشه دومین نکته هم سبک بازی است که داستان گذاشتن برای این سبک سخت تر از گذاشتن داستان روی fifa نیست(با مقداری بزرگنمایی)

شما اگه تو قسمت lorn برین درباره چگونگی بوجود اومدن sorcerer ها ,دنیای بازی حتی پیش زمینه monster ها به شما می گه طوری که دنیای بازی رو کاملا حس میکنین فکر میکنم تو ایران همه داستانی رو خاص می دونن که twist داشته ولی داستان به نظر من باید اول از همه روایت خوبی داشته حتی اگر موضوع اون نجات دنیا باشه دومین نکته هم سبک بازی است که داستان گذاشتن برای این سبک سخت تر از گذاشتن داستان روی fifa نیست(با مقداری بزرگنمایی)
با قسمت اول موافقم.
رفیق سبک RPG از نظر داستانی اتفاقا خیلی میتونه غنی باشه. نمونه سری Final Fantasy و بازی های JRPG

من بازی رو از استور پیش خرید کردمش و حجمش هم 1 گیگ و 700 مگ اینا بودش. ایشالله جمعه میزنیمش به بدن:دی هر کی خریدش یه خبر بده باهم بازی کنیم.

همونطور که اشاره کردم !!! انیطور بازی تو غرب جواب نمیده ! متای بازی الان 76 هست ( زمانی که پست رو شروع کردم لول )
... واقعا برای یک بازی کاملا japanese نمره اش بدک نیست . داره حوالی MH میچرخه .
IGN هم نقد کرده و گفته SS بازی خارقالعاده ای نیست که همه انتظار داشتن اما در حد یک RPG ACTION عنوان خیلی خوبی هست.
اشاره میکنه که عموما همیشه نقدها از طبیعت تکراری بودن این طور سبکها گله میکنن . خوب این سبک بازی هست اما این طور گله ها هم طوری نیست که بی انصاف باشه . سازنده های میتونستن مدلهای دشمنان و محیط رو بیشتر تنوع بدن . اکثر محیطهای بازی به خاطر رنگ بندی و شکلی که داره حدودی شبیه به نظر میرسه. در نهایت میگه action بازی خیلی خوب هست و خیلی هم rewarding هست . هم single و online جفت تجربه عالی هستن. مشکل lock target به بازی صدمه میزنه که قبلا توی دموش هم معلوم بود روش به اندازه کافی کار نشده.
ign از قابلیت costumize بالای بازی خیلی تعریف کرده و به نظرش هم با همه این اوصاف خوشبختانه نبردها خیلی fun هستن. ظاهرا بازی حدودا 20 ساعت gameplay داره تا final boss .
ign هم 7.7 داده .

Eurogamer هم 7 داده گفته سیستم بازی به طور کلی خیلی هرج و مرج داره (منفی!) چون تعداد option هایی که بازیباز داره بسیار زیاده ( از اون گیرا!!!!!!)

Edge هم 6 داده و از تکرار بودن بازی خیلی گله کرده. اما گفته بازی خودش رو از بازیهایی مثل MH به شکلی خوب متمایز کرده اما در نهیات Inafune از پس همچین سبکی به خوبی بر نیومده.

Playstation lifestyle هم 8 داده و گفته بازی نبردهاش خیلی fun و معتاد کننده هست و به دلیل داشتن اپشنهای زیاد خیلی لذت بخش هست و online بازی هم عالی هست اما در نهایت باز از تکراری بودن بازی گله کرده

Destructoid هم 8 داده گفته با اینکه بازی option و customizable های فراوانی داره اما میتونه باز هم مقداری تکراری بشه . اما اگر بازی کنید بازی انقدر معتاد کنندس و شوق برای امتحان جادو ها و skill های جدید دارید که در نهایت المان تکراری بودن بازی از ذهنتون خارج میشه .

Gamesrader به بازی 70 داده . اتفاقا از option ها و نبردها بازی تعریف کرده اما بیشتر ایرادی که گرفته داستان ناامید کننده بازی بود

15 تا review با مجموع 75 تا الان ! (الان که پست رو دادم 1 نمره اومد پایین ! لول )

من فکر میکنم از اون سبک بازیاست که وقتی بیکار شدی بری سراغشو بری بجنگیو امتیاز درو کنی :دی درسته ؟ شبیه ترین بازی رو پلتفرمای دیگه به این بازی چیه ؟

منم دمو رو بازی کردم حدودا 5 دقیقه گیج شده بودم ...
خیلی زیاد بازی شلوغ پولغه
و تکراری شدن بازی هم کاملا مشهود بود
من بودم نمره 6 میدادم :دی

متا شد 77 ... تعداد review های بالای 75 بیشتر شد ...
اتفاقا چرا علیرضا ! بیشتر همین review های مثبت از همین شلوغی بازی تعریف میکنن که حداقل بازی رو خیلی فان کرده و برای دوست دارنش تکراری نمیشه !
این سبک بازیا کلا تکراری هست ...
اما بازیش برای کسایی که RPG و ACtion Rpg دوست دارن که خیلی خوبه ... پشیمون نمیشن ...

شبیه ترین سبک هم Monster Hunter تو خوده PSP و یا نسخه جدیدش روی 3ds و wii u هست.

متا شد 77 ... تعداد review های بالای 75 بیشتر شد ...
اتفاقا چرا علیرضا ! بیشتر همین review های مثبت از همین شلوغی بازی تعریف میکنن که حداقل بازی رو خیلی فان کرده و برای دوست دارنش تکراری نمیشه !
این سبک بازیا کلا تکراری هست ...
اما بازیش برای کسایی که RPG و ACtion Rpg دوست دارن که خیلی خوبه ... پشیمون نمیشن ...

شبیه ترین سبک هم Monster Hunter تو خوده PSP و یا نسخه جدیدش روی 3ds و wii u هست.
شلوغی بازی رو نمیگم ... :دی
شولغی منظورم برای اتک دادن هست ... مثلا میگه فلان جا رو بگیر با X بزن و ...
خیلی گیج کننده هست ... من RPG دوست دارم ولی نمیدونم این یکی به دل ـم ننشست

به ایمیل من یک کد اومده که ماله dlc هستش.فکر کنم برای همه فرستاده باشن.ایمیلتون رو چک یک چک بکنین
برا من که چیزی نبود
DLC چی هست حالا ؟
شلوغی بازی رو نمیگم ... :دی
شولغی منظورم برای اتک دادن هست ... مثلا میگه فلان جا رو بگیر با X بزن و ...
خیلی گیج کننده هست ... من RPG دوست دارم ولی نمیدونم این یکی به دل ـم ننشست
اره ... فک کنم سیستم Targeting یکم رو اعصاب میره ... !

اما باز فکر کنم 3-4 ساعت بری دستت میاد .
من که دو دل موندم بخرم ...
شاید بعدا ...
میخوام RE revelations و Metro رو بگیرم این ماه فعلا ...

User score هم خیلی خوب .... 85 شده.

کسی تونسته آنلاین بزنه؟ تو دمو سرور ها خیلی خوب بودند ولی تو نسخه اصلی یه بار هم نتونستم بازی کنم. هر دفعه میرم تو یه روم بعد 2 دقیقه کانکشن ارور میده میپره بیرون!

کسی تونسته آنلاین بزنه؟ تو دمو سرور ها خیلی خوب بودند ولی تو نسخه اصلی یه بار هم نتونستم بازی کنم. هر دفعه میرم تو یه روم بعد 2 دقیقه کانکشن ارور میده میپره بیرون!
این به خاطر شاهکار نت چند روز اخیر منم همین مشکل دارم

انگار جز منو این رفیق عزیزمون Cavalry کسی از این بازی خوشش نیومده! دوستان SS باز واسه Co-op پ.خ بدن قرار بذاریم...
بنده هم بازی رو دارم اما کسی نیستش و با خارجکی ها بازی میکنم:دی انصافا هم بازی خوش ساخت و خوبی هست و فقط مشکلش boss fightهای بیش از حد تکراریش هست و تنوع کم دشمنا و گرنه بقیه چیزا عالیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or