Soul Sacrifice

آقا من هرچقدر بازی میکنم تموم نمیشه دموش:دی تازه الان به یه قسمتش رسیدم و بعد از تموم کردنش اجازه آنلاین بازی کردن با دوستام یا ad-hoc هم داده شدش:دی بازی هم دقیقا مطابق با انتظارم هست و همه انتظاراتی که تو پیشنمایش در موردش نوشته بودم و توضیح داده بودم عملی شده. ماشالله یه گونی هم فقط جادو دارید که میتونید استفاده کنید و جادوهایی که از جونتون کم میکنه قوی تر هستند.

سیستم مراحل بازی هم اینجوریه که تو یک فضای بسته مثل Arena که طراحی های مختلف و جالبی هم داره قرار میگیرید و باید دشمن ها و Bossها نابود کنید. کشتن Bossها هم همتی می خواد اساسی:دی نکته جالب دیگه هم اینه که مرگ تو بازی وجود نداره و وقتی که جونتون تموم میشه می تونید خودتون قربانی کنی تا یارتون قوی تر بشه یا در خواست کنید نجاتتون بده و به بازی برگردید. داستانش هم بنظر من خیلی جذاب و خوب کار شده و کشش عالی داره.

کارکتر خودتون رو هم همون اول بازی می تونید تغییر بدید و از لباس و رنگ مو و مدل مو و صورت و ..... همه چی رو میشه عوض کرد. سیستم level up شدن هم که به نابود کردن دشمن ها بر میگرده و وقتی که میمیرن ازشون یک سری بقایا میمونه که با قربانی کردنشون می تونید magic خودتون رو و با زنده نگه داشتنشون health خودتون رو آپگرید کنید. در مجموع من از دمو خیلی راضی هستم و هنوزم تمومش نکردم و اگه نسخه نهایی هم تنوعش به این زیادی باشه به عقیده من میتونه یکی از بهترین بازی های ویتا بشه و با توجه به انحصاری بودنش کمک خوبی به فروش ویتا بکنه چون ترکیب بازی جوری هستش که هم غربی و هم شرقی ها ازش لذت میبرن و بخصوص شرقی ها!

سوالی بود در خدمتم!

بالاخره استور US آپدیت شد و این بازی هم اومد! چه واویلایی شده! ملت Monster Hunter باز همه افتادن به جون بازی و ازش تعریف میکنن!
بنظر خودم که خیلی از Monster Hunter شاخ تره! مخصوصا اکشن بازی و سریع تر بودن گیمپلی و داستانش! بروبکس Add کنید Co-op بزنیم که شدیدا باحاله!!!
بیخود نبود سونی منت سازنده های Monster Hunter رو نکشید!!!

حجمش که از اسلای کمتره تازه این فقط دموست? کلش فکر کنم 3گیگ بشه!دان کن یه نقد کوتاهی بکنش ببینیم چجوریه که فردایی روزگاری 50دلاری گرفتم اینو بخرم یا نه!!!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دوستان کسی میتونه لینک دانلود US ـشو بده؟ فلن ویتا در دسترس نیس میخوام دان ـشو بزارم بعدا با PS3 Prox انتقال بدم :d
سریعتر لطفا. تشکر فراوان >:d

دوستان کسی میتونه لینک دانلود US ـشو بده؟ فلن ویتا در دسترس نیس میخوام دان ـشو بزارم بعدا با PS3 Prox انتقال بدم :d
سریعتر لطفا. تشکر فراوان >:d
بیا :دی
Code:
http://zeus.dl.playstation.net/cdn/UP9000/PCSA00093_00/cRAqlCQUxRpQjsGUrFsEnCMlApkzFTUsWIYjhGMBMWVmUVwRMhsDNNayXqkUNJAzcoQjAUBOSMadzpTNkDFuZzZsBdXwezlHoICUp.pkg?country=us

بازی، بازیه عجیبی هست، جو فوق العاده سنگینی داره، گرافیکش یک جاهایی توی ذوق می زنه اما انقدر درگیر بازی می شید که یادتون می ره اصلا، Gameplay اش به نظر من نکته قوت بازی هست، داستانشم خوبه، در کل تا به اینجا که بازی کردم خوب بوده و به نظر امتیاز های خوبی هم می گیره،بازی هم بسیار روون اجرا می شه، جو بازی رو عشقه :d چیزی رو اسپویل نمی کنم

حجمش چنده؟
ویرایش: این چه مسخره بازیه یه دمو 1.2 گیگ حجم؟؟:-o
پست صفحه قبلم رو اگه میخوندی اشاره کردم که این دمو Chapter 1 بازی هست و من هرچقدر بازی کردم (نزدیک 2 ساعت) تموم نشدش و هنوز هم جا داشت که برم. البته تو منوها گشتم و قیافه کارکترم رو عوض کردم و تو یه بخش تمرینی هم که داشتش جادوها رو تست می کردم و بهترینش رو برای نبرد با Bossها انتخاب می کردم. حجم دمو بنظرم با توجه به اینکه امکانات آنلاین بازی هم توش موجوده اصلا زیاد نیست و تازه من خیلی تعجب کردم که کمه! در ضمن همون طور که گفتم saveهای دمو رو می تونید به بازی اصلی انتقال بدید اگه مایل باشید!

بالاخره استور US آپدیت شد و این بازی هم اومد! چه واویلایی شده! ملت Monster Hunter باز همه افتادن به جون بازی و ازش تعریف میکنن!
بنظر خودم که خیلی از Monster Hunter شاخ تره! مخصوصا اکشن بازی و سریع تر بودن گیمپلی و داستانش! بروبکس Add کنید Co-op بزنیم که شدیدا باحاله!!!
بیخود نبود سونی منت سازنده های Monster Hunter رو نکشید!!!
البته یه مورد در مورد Monster Hunter بگم که سازندش همین رفیق خودمونه ها که SS رو ساخته و به نوعی خالقش هم محسوب میشه:دی به دلیل جداییش از capcom و اینکه IP به نام این شرکت بود دیگه نتونست روی اون کار کنه و تصمیم گرفت بازی بهتر و با مکانیزم جدیدی رو برای ویتا بسازه که توانایی رقابت با اون IP رو داشته باشه.

من فکر میکنم به خاطر محدودیت کارتیج ها یه چیزی هم از سر ته بازی زده باشن چون خیلی گسترده به نظر میاد بازی
هیچ وقت هیچ سازنده ای نمیاد همچین کاری رو بکنه و مطمئن باش یه راهی برای بهینه سازیش پیدا می کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or