Soul Sacrifice

دوستان موقعی که خودمون وسط یک مبارزه قربانی میشیم
یا از کل جونمون مایه میزاریم اون موقع پس ادامه بازی با کدوم شخصیت هستش. ؟ با شخصیت همراهمون.؟

دوستم منظورتو درست نفهمیدم :دی
تو حالت آفلاین دیگه ؟
ببین همه بازیای rpg اینجوریه :
وقتی میری جلو اگه خودت بمیری با یارت بازی میکنی تا بعد از نبرد دوباره زنده شی( به استثنای witcher و چندتای دیگه )

دوستم منظورتو درست نفهمیدم :دی
تو حالت آفلاین دیگه ؟
ببین همه بازیای rpg اینجوریه :
وقتی میری جلو اگه خودت بمیری با یارت بازی میکنی تا بعد از نبرد دوباره زنده شی( به استثنای witcher و چندتای دیگه )

درسته این طوریه ولی اینجا قضیه هم قربانی کردن خودمون هست ولی نکته مهم اینه که
وقتی مثلا ما در نقش یکی مردیم و با دیگری ادامه دادیم و در اون مرحله پیروز شدیم ایا نفری که مرده اتوماتیک زنده میشه
یا ما باید در قربانی کردن روح اون یا نجات اون هم تصمیم بگیریم
یعنی من می تونم دوستم رو که مرده روحشو نجات ندم و بفرستمش به جهنم ؟ :دی

عالیه ! یکی از بازیایه خیلی قشنگه که صد در صد میخرمش چون خوب آدمو سرگرم میکنه ! (خدا کنه درجه سختیش مثل darksouls رو مخ باشه که عصبی کنه آدمو :دی )

عالیه ! یکی از بازیایه خیلی قشنگه که صد در صد میخرمش چون خوب آدمو سرگرم میکنه ! (خدا کنه درجه سختیش مثل darksouls رو مخ باشه که عصبی کنه آدمو :دی )
به نظره من که به قیافش نمیخوره بازی سختی باشه ! لول ...
من کلا دو دلم ! یه طرف میگه این بازی یه بازی متوسط رو به پایین ... یه طرف میگه یک بازی عالیه !
ببینیم چی شود ...دیگه زیاد تا عرضه نمونده

یه تعدادی از باس ها شبیه موجودات بازی بایونتا هستند مثل این :

34e8jkz-156x110.jpg
366bjxw-156x88.jpg

این هم یک آرت زیبا از بازی .

دوستان لازمه بگم که این دمو chapter 1 بازی هستش و با دقت بازی کنیدش چون اگه نسخه نهایی رو خریداری کنید میتونید از همین save استفاده کنید و بازی رو ادامه بدید و مثل اینکه دمو خیلی طولانی هم هستش:دی

store امریکا هنوز update نشده ملت زنجیر پاره کردند 5000 تا کامنت گذاشتن تو playstationblog من فکر نمی کردم تو امریکا اینقدر طرفدار داشته باشه اگه نقد های خوبی بگیری از نظر فروش می ترکونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or