دوستانی که مدت نسبتا زیادی هست که بازی رو تهیه کردن خسته کننده نشده ؟
من نسخه دمو رو بازی کردم . من خیلی سبک نقش آفرینی رو نمی پسندم ولی اگر بازی خوبی باشه + داستان خوبی باشه به شدت خوشم میاد .
به نظرم داستان در عین پیچیدگی کمی احمقانه به نظر می رسه . روایت داستان جالب نیست اتفاقاتی که می افته با عقل جور در نمیاد .
گیم پلی بازی خوبه ولی می تونست خیلی بهتر باشه ! به نظرم یه سلاح اصلی باید برای بازیکن می ذاشتن و همچنین بازی دنیای باز بود و خود بازیکن انتخاب می کرد با چه کسی بجنگه و .............
گرافیک بازی هم قابل قبول هستش .
بازیش با توجه به نسخه دمو ارزش خرید نداره مگر اینکه به زیر 15 دلار برسه از نظر من
ایده خود بازی عالی هستش ولی پیاده سازیش خیلی جذاب نیست . می تونست خیلی جذاب و در گیر کننده باشه به شرط اینکه کمتر پیچیده بود گیم پلی آزاد تری داشت
گرافیک بازی هم قابل قبول هستش .
ایده خود بازی عالی هستش .
گیم پلی بازی خوبه ولی می تونست خیلی بهتر باشه
الان اینا چیه پس ؟ :d اگه تعریف نیست پس چیه ؟ یعنی میگی بازی مشکل نداره ؟
دارید بی خودی روی دیدگاه های من حساس می شید هر منتقدی هم نکات مثبت رو میگه هم منفی
نمره ای هم که Gamespot که داده دورو بر 7 بود اگه اشتباه نکنم .
بابا حرفه ای تو کجا بودی ما نمی دونستیم ! بیا یه دو دست Unit 13 بزنیم یا Killzone Mercenary اونوقت بحث عوض میشه :d
دوستان دیگه عقل دارند ! نظرات مختلف رو می خونن و نقد های منشتر شده رو می بینن و تریلر های مشاهده شده در UTube رو مشاهده می کنن .
اون کاربری که به نظر یک نفر بره یه بازی بخره و تصمیمش رو بر اساس یه کاربر دیگه بذاره گیمر نیست .
مثلا آرمان گفت MJ رو نخر ! من رفتم چند تا تریلر دیدم به شدت خوشم اومد نقد هاش رو خوندم نظرم عوض شد رفتم خریدم ( همین دیروز تو دانشگاه داشتم با رفیقام بازیش می کردم همشون حال کردن ) حالا من بیام بگم آرمان چرا گفتی ارزش نداره ؟
تا حالا چندین کاربر توی همین فروم بودن بعد از خرید بازی به شدت پشیمون شدن . من خودم قیمتش اگه زیر 15 پوند می رسید می خریدم .
احمقانه رو اصلا قبول ندارم. داستان بازی خیلی خوبه، هم از نظر پیچیدگی هم روایت، تنها بدیش اینه که روایتش به صورت کتابیه نه تصویری (درباره ی داستان نظر دادن فقط با بازی کردن دمو ؟!!)به نظرم داستان در عین پیچیدگی کمی احمقانه به نظر می رسه . روایت داستان جالب نیست اتفاقاتی که می افته با عقل جور در نمیاد .
این نشون میده فلسفه ی soul SACRIFICE رو درک نکردی. بازی رو بری متوجه میشی. اگه صلاح دائم وجود داشت استاندارد های بازی خراب میشد.به نظرم یه سلاح اصلی باید برای بازیکن می ذاشتن
نظر من دقیقا برعکسه. پیچیدگی گیم پلی اگه بیشتر هم میشد بهتر بود ولی همین پیچیدگیه که SS ـو خاص میکنه.ایده خود بازی عالی هستش ولی پیاده سازیش خیلی جذاب نیست . می تونست خیلی جذاب و در گیر کننده باشه به شرط اینکه کمتر پیچیده بود گیم پلی آزاد تری داشت
نسخه ی دمو رو بیخیال شیم بهتره چون واقعا چیزی از بازی نشون نمیده همونطور که بالاتر گفتم.بازیش با توجه به نسخه دمو ارزش خرید نداره مگر اینکه به زیر 15 دلار برسه از نظر من
دوستان دیگه عقل دارند ! نظرات مختلف رو می خونن و نقد های منشتر شده رو می بینن و تریلر های مشاهده شده در UTube رو مشاهده می کنن .
اون کاربری که به نظر یک نفر بره یه بازی بخره و تصمیمش رو بر اساس یه کاربر دیگه بذاره گیمر نیست .
مثلا آرمان گفت MJ رو نخر ! من رفتم چند تا تریلر دیدم به شدت خوشم اومد نقد هاش رو خوندم نظرم عوض شد رفتم خریدم ( همین دیروز تو دانشگاه داشتم با رفیقام بازیش می کردم همشون حال کردن ) حالا من بیام بگم آرمان چرا گفتی ارزش نداره ؟
تا حالا چندین کاربر توی همین فروم بودن بعد از خرید بازی به شدت پشیمون شدن . من خودم قیمتش اگه زیر 15 پوند می رسید می خریدم .
بچه ها من بزیرو گرفتم از نظر من کسایی که این سبکو بپسندن خیلی با بازی حال میکنند.
من که خیلی حال کردم.
از دوستان دو سوال دارم
1. چاپتر 6 همونی که با دختره میجنگیرو به نظرتون با کدوم قدرت رد کنم خیلی سخته اون مرحلش همش به دقیقه نمیرسه میمیرم.
2. چطوری باید انلاین زد؟
یعنی کسی پیدا نمیشه که باهاش انلاین بزنم