نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
ooooooooooooooooo حاجی چه خبر شد یهویی :دی
تریلر FF , Deep down , Bloodborne , Silent hills و تازه Persona 5 هم در راهه ظاهرا :دی
عجب TGS خوبی شد :دی

تازه 6 کیلو بازی هم قبل شروع اصلی TGS معرفی شده بود :d

رسما زد تو دهن E3

همیشه علاقه خیلی بیشتری به TGS داشتم که امسال واقعا اینو واضح به همه نشون داد که TGS به نظرم خیلی بهتر از E3یه هرکی هم با نظرم مشکل داره باز بیاد تو پروفم :d

مثل این که دموی FF همزمان با عرضه Type-0 منتشر میشه یعنی 20 مارچ
Confirmed: Final Fantasy 15 demo coming with FF Type-0, Nomura no longer on project | VG247

کوجیما گفته توسعه دهنده ها دارن ساختار سریال های تلویزیونی رو مورد بررسی قرار میدن و میخوان رو SH پیاده کنند.
از این حرف هم برداشت شده که قرار سایلنت هیلز اپیزودی باشه.
Silent Hills may be released over several episodes | VG247

این FF خیلی باحال بود من قبلا فک میکردم یه بازیه بیخوده:d اما این واقعا قشنگ بود دوستان یکم درباره ی سیستم مبارزات بازی توضیح بدین

این FF خیلی باحال بود من قبلا فک میکردم یه بازیه بیخوده:d اما این واقعا قشنگ بود دوستان یکم درباره ی سیستم مبارزات بازی توضیح بدین

سیستم مبارزاتش میتونم بگم شبیه سری Kingdom Hearts شده توضیح دیگه ای فعلا نمیشه داد :-"

دوستان یک سری امضا براتون از این عکس بالا درست کردم امیدوارم خوشتون بیاد و کاربردی باشه :-" :دی
پ.ن : XV فوق العاده ـست حتی منم که طرفدارش نبودم بعد از دیدن این ویدئو صددرصد میخرمش !

برای یوزر های گلد

71499335395543157505.jpg

09085441323660122667.jpg

برای یوزر های معمولی

22131364109822632611.jpg

10148814572435109897.jpg

آدم بعد یک عمر گیمر بودن با این عکس به عقل سلیمش شک میکنه که عایا این بازیست :-/ یا لایو اکشن :wacko: ابهتو عظمت کایجو از بغل تو حلق هممون :d

Final-Fantasy-XV-TGS-2014-1-1280x720.jpg

نمی دونم کسی گفت یا نه، ولی کارگردان بازی FFXV هم گویا تغییر کرد و Hajime Tabata از این به بعد روی این بازی کار میکنه و Nomura هم فقط رو بازی Kingdom Hearts III تمرکز میکنه

ربطی به تاپیک نداره ... :d

Santa monica به دنبال استخدام افراد کار بلد برای بازی AAA خودش روی PS4 هست

vftm6ijkdf1u9gjc0hxs.png

Our studio is home to over 200 talented developers dedicated to designing, developing and delivering the highest quality AAA PlayStation games. We would love to welcome you to our family. Please see our current open positions below.

عجب!!! بالاخره یه خبر خوب از سانتا اومد:دی

نمی دونم کسی گفت یا نه، ولی کارگردان بازی FFXV هم گویا تغییر کرد و Hajime Tabata از این به بعد روی این بازی کار میکنه و Nomura هم فقط رو بازی Kingdom Hearts III تمرکز میکنه

ای بابا :| با تریلر به نهایت شادی و شوق صعود کردیم اون وقت این خبر ...:|

من نمورا میخوام :| الان همنیجوری و الکی تو دلم خالی شد ! خدا کنه همونی باشه اینهمه انتظار رو برای طرفداراش به ارمغان اورده .

ای بابا :| با تریلر به نهایت شادی و شوق صعود کردیم اون وقت این خبر ...:|

من نمورا میخوام :| الان همنیجوری و الکی تو دلم خالی شد ! خدا کنه همونی باشه اینهمه انتظار رو برای طرفداراش به ارمغان اورده .

از 2006 تا الان با سرعت حلزون هم کار کرده باشن تا الان کار ساخت بازی به اواخرش رسیده ، داستان ، کرکترها ، یونیورس و مبارزات بازی تکمیل شده رفته :دی نومورا کار خودش رو کرده الان فقط یکی رو میخواد که بالا سر پروژه باشه تا باقی کارا انجام بشه ، تاباتا هم کم آدمی نیست :دی خلاصه کوچکترین نگرانی ای برای XV احساس نمی کنم :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or