نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
اینایی که الآن Tidux داره میگه همون چشم بسته غیب گفتن ـه ولی خُب بعضی از لیک های مهمش هم واقعاً درست بوده مثلاً 4-5 ماه قبل از مراسم PSX پارسال همین Tidux اولین نفری بود که گفت سونی قراره اوایل ماه دسامبر یک فستیوال سالانه به مناسبت 20سالگی PlayStation برگزار کنه و ... کلاً قابل استناد ـه :دی .

خب این طور که به نظر میرسه خبری از GT7 توی نمایشگاه پاریس نخواهد بود.
Jordan مدیر GTPlanet این پست رو زده:
...Don't board the hype train if it's headed to Paris

پس فقط می مونه PSX. :| خیلی حال میده اونجا هم بازی رو نشون ندن! :x

اینکه اومده خبر داده تو پاریس خبری نیست ینی قطعا خبری خواهد شد امسال. وگرنه همینطور که تا الان بوده چیزی اعلام نمیکردن :دی

سلام رسوندن به سونی خیلی حال میده خوب نه ؟ )x :((

اینکه اومده خبر داده تو پاریس خبری نیست ینی قطعا خبری خواهد شد امسال. وگرنه همینطور که تا الان بوده چیزی اعلام نمیکردن :دی
این Jordan آدم رک و راستی هست و وقتی مطمئن باشه خبری نیست، راحت اعلام میکنه. :دی الآن هم ملت بعد از ویدئوهای بوگاتی خیلی جوگیر شده بودن و منتظر پاریس بودن، یکی اومد گفت چون Jordan هنوز پستی نزده میتونیم امیدوار باشیم و طرف چند ساعت بعدش آپ پاکی رو روی دست ملت ریخت. :| البته چون چیزی در مورد PSX نگفته میشه امیدوار بود، ولی من کم کم دارم نگران میشم.
خیلی مسخره میشه اگه آخرش شبیه GT6 بشه که چند ماه قبل از عرضه معرفی شد. :| حالا یه چیزی مثل قضایای GT5 هم نشه که چند سال ملت سر کار بودن، ولی حداقل این آخر سالی یه تریلر بدن که آدم بتونه یه بحثی بکنه و اطلاعاتی بدست بیاره و ...

پس فقط می مونه PSX. :|

اگر GTـیی وجود داشته باشه جاش تو پاریسه نه سان فرانسیسکو :) :دی

دیدی کیا :دی
---
حالا سوالی که دارم اینه که جز بازی کیج باید انتظار چه چیزاییو داشته باشیم ؟
کاهش قیمت ps4 تو اروپا ؟
انتشار سیستم سافتور 3 ؟
مدیا مولوکول چیزی درمورد دریمز نگفته ؟ یا چیزی از wild قراره ببینیم ؟

---
کاهش قیمت ps4 تو اروپا ؟
انتشار سیستم سافتور 3 ؟
Sly Cooper 5 :-"
مگر اینکه انیمیشن این هم قرار باشه تاخیر بخوره و بره برای 2017 :-"

GT اکثریت فن بیسش توی اروپا نیست؟! :دی
اگه قرار باشه توی PGW نباشه یحتمل توی Psx هم نیست دیگه!
مگه

- - -ویرایش - - -

---
کاهش قیمت ps4 تو اروپا ؟
انتشار سیستم سافتور 3 ؟

سیستم سافور 3 که بتاش چند هفته پیش عرضه شد برای کاربرای خاص...اصلا دست نیافتنی نیست! :دی
مدیا مولکول هم که تایید کرد یه نمایش مفصل توی پاریس خواهد داشت...
WiLD هنوز خبری ازش نیست...اما امیدوارم باشه توی نمایشگاه
همینطور Rime هم فک کنم اونجا ببینیمش!

GT7 یا ایونت مخصوص خواهد داشت یا تو همین PSX معرفی میشه!:دی

احمد بیا تحویل بگیر!:دی

PSX نیست. یا بقول ماکان ایونت مخصوص داره ! یا اینکه این اقاهه دروغ میگه من که هنوز امیدوارم به معرفی در پاریس !

چیو دیدم /:) صبر کن حالا یه ماه مونده به PGW

این Jordan آدم رک و راستی هست و وقتی مطمئن باشه خبری نیست، راحت اعلام میکنه. :دی الآن هم ملت بعد از ویدئوهای بوگاتی خیلی جوگیر شده بودن و منتظر پاریس بودن، یکی اومد گفت چون Jordan هنوز پستی نزده میتونیم امیدوار باشیم و طرف چند ساعت بعدش آپ پاکی رو روی دست ملت ریخت. :| البته چون چیزی در مورد PSX نگفته میشه امیدوار بود، ولی من کم کم دارم نگران میشم.
خیلی مسخره میشه اگه آخرش شبیه GT6 بشه که چند ماه قبل از عرضه معرفی شد. :| حالا یه چیزی مثل قضایای GT5 هم نشه که چند سال ملت سر کار بودن، ولی حداقل این آخر سالی یه تریلر بدن که آدم بتونه یه بحثی بکنه و اطلاعاتی بدست بیاره و ...
آره منظور منم همون psx بود. وگرنه پاریس رو که گفته خبری نیست

---
کاهش قیمت ps4 تو اروپا ؟
انتشار سیستم سافتور 3 ؟
قراره از چند روز دیگه توی انگلیس کاهش قیمت به صورت رسمی اتفاق بیوفته پس احتمال این یکی خیلی زیاده:
Sony Computer Entertainment Europe confirmed to Eurogamer this week that the PlayStation 4 will be receiving an official price drop to £299 from £349 on the 9th of October 2015.

باقی چیزایی هم که گفتی تقریبا همشون رو میشه تایید شده دونست :دی حتی اگه اشتباه نکنم دریمز رو تایید هم کردن (لینکش رو نمیتونم پیدا کنم ولی مطمئنم شنیده بودم این رو :دی )

خدایی بیان تاریخ انتشار دقیقه Rime رو بگن! :( مردیم از انتظار برای این بازیه گوگولی! :x :(

نمیدونم کی میخواد معرفی کنه GT7 رو ولی اینو میدونم خوب که فعلا بازی انحصاری ریسینگ خفن نداره این PS4 ! و این اعصاب منو خورد کرده واقعا ! کی آخه کی ؟
اه
امیدوارم معرفی بشه هر چه زودتر !
پس داره چیکار میکنه PD ? چیکار ؟
ای بابا

ندید معلومه بهترین بخش PGW بخش معرفی یه کرکتر برای SF V ـه :-" :دی به خصوص اگه رمی باشه :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or