نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
ندید معلومه بهترین بخش PGW بخش معرفی یه کرکتر برای SF V ـه :-" :دی به خصوص اگه رمی باشه :دی

نخیر لحظه ورود ایشون به روی سن!:دی

david_cage.jpg

و بعد از اون هم تاریخ انتشار و یا یه گیم پلی از جناب RIME!

واقعا انتظار برای این دو مورد بسیار بسیار سخته!:|

پ.ن: من از اون Wild اصلا خوشم نیومد!:| بدرد میخوره آیا؟ این Abzu ده برابر جذاب تره!:دی

پ.ن: من از اون Wild اصلا خوشم نیومد!:| بدرد میخوره آیا؟ این Abzu ده برابر جذاب تره!:دی

بیا برو بیرون ماکان تا نکشتمت .:d

من دارم برای بازی لحظه شماری میکنم تو میگی بدرد میخوره یا نه ؟ بدم همینجا Sephiroth با اون شمشیرش به دو تیکه تبدیلت کنه .:d

اتفاقا من زمان معرفی بازی تو E3 کلا تنها معرفی که بد من جذب خودش کرد همین Wild بود اگه بتونن یه بازی Open-world فان در بیارن همون چیزی که نشون دادن در E3 مطمئن باش بازی شاهکار میشه .;)

نخیر لحظه ورود ایشون به روی سن!:دی

david_cage.jpg

و بعد از اون هم تاریخ انتشار و یا یه گیم پلی از جناب RIME!

واقعا انتظار برای این دو مورد بسیار بسیار سخته!:|

حالا اون که ابراز علاقم بود :دی ولی

r5wiurr3tin8dxmmpxhy.png

من دارم برای بازی لحظه شماری میکنم تو میگی بدرد میخوره یا نه ؟

آخه من خیلی سر در نیاوردم بازی قراره چی به چی باشه!:دی کلا ایده بازی رو نیستم!

Noᴄtis Luᴄis

Street Fighter از اون بازیاس که از اساس برای من ساخته نشده!:دی هیچ وقت حوصله بازی کردنش رو نداشتم. یعنی کلا فایتینگ دوست ندارم اما با MK میتونم کنار بیام. SF یجوریه. یعنی باید خیلی نرد این سبک باشی تا بتونی ازش لذت ببری و واقعا بخوای حرفه ای بازی کنی.

آخه من خیلی سر در نیاوردم بازی قراره چی به چی باشه!:دی کلا ایده بازی رو نیستم!

بازی نمایش زندگی انسان های اولیه هستش که میرن شکار یا ... و نمایش خدا های اولیه که هرچی پیدا میکردن میپرستیدن به حالت شدیدا فان هستش اونجوری که من برداشت کردم از ویدیو بازی حالا شاید من اشتباه کنم و چیز دیگه ای باشه اما اگه همین باشه به نظر من خیلی حال میده .:d

بیا برو بیرون ماکان تا نکشتمت .:d

من دارم برای بازی لحظه شماری میکنم تو میگی بدرد میخوره یا نه ؟ بدم همینجا Sephiroth با اون شمشیرش به دو تیکه تبدیلت کنه .:d

اتفاقا من زمان معرفی بازی تو E3 کلا تنها معرفی که بد من جذب خودش کرد همین Wild بود اگه بتونن یه بازی Open-world فان در بیارن همون چیزی که نشون دادن در E3 مطمئن باش بازی شاهکار میشه .;)

Gamescom :-" :دی

آره منم دقیقا همین حس رو بهش داشتم و خیلی ازش خوشم اومد ولی بعد که فهمیدم همیشه آنلاینه اینجوری شدم :|:|:|

دوست دارم ببینم گرافیک بازی بعدی QD با چه شتابی فکمون رو روانه زمین می‌کنه :دی

آره منم دقیقا همین حس رو بهش داشتم و خیلی ازش خوشم اومد ولی بعد که فهمیدم همیشه آنلاینه اینجوری شدم :|:|:|

جایی تایید شده این Always Online بودنش علی!؟

توی بلاگ که اینو نوشته
All these features combined, open so many new gameplay situations, especially when playing online

لینک

البته قاعدتا آنلاین بازی باید معنادار باشه چون قراره هر جونوری بخوای بتونی بشی

دقیقا! Wild کلا بازی عجیبیه و حداقل من دلایل زیادی برای حال نکردن باهاش دارم!:دی

دوست دارم ببینم گرافیک بازی بعدی QD با چه شتابی فکمون رو روانه زمین می‌کنه :biggrin1:

گرافیک، داستان، شخصیت ها، سبک جدید گیم پلی و... کلا عوامل بسیار زیادی تو افزایش سرعت دراپ شدن فک هامون تاثیر میزارن!:دی شوما یه درصد حساب کن بازی همون حس نو و بدیع Heavy Rain رو داشته باشه!:دی

جایی تایید شده این Always Online بودنش علی!؟

توی بلاگ که اینو نوشته

لینک

البته قاعدتا آنلاین بازی باید معنادار باشه چون قراره هر جونوری بخوای بتونی بشی

توی توضیحات تریلر معرفی توی کانال یوتیـوب سونی این مورد رو نوشته.
WiLD is an online survival adventure game. Devoted to the wilderness. Set 10,000 years ago when nature and humanity were one.

WTF اینجوری که کلا تمام انتظار من برای بازی پر پر شد .:((

یکی از آرزو هام اینکه یکی یه بازی بسازه برای زمان انسان های اولیه که open-world باشه شما بتونی تو یه قبیله زندگی کنی کار کنی بعدش برای بزرگ کردن قبیله به بقیه حمله کنی یا اینکه بتونی رهبر اون قبیله بشی و یا در جنگ های اون زمان با چوب و سنگ و ... شرکت کنی به نظرم بازی خدایی میشه وقتی شما در بازی همه جا حیوانات وحشی وجود دارن که امکان داره به شما حمله کنن یا اینکه سیل بیاد یا زمین لرزه و برخورد ملت در اون زمان نشون بده به نظرم یه بازی عالی میشه .:d

فروش 2 هفته قبل بازی ها در فرانسه:

France:

01 (NE) XBO FORZA MOTORSPORT 6 (MICROSOFT)
02 (NE) PS4 PRO EVOLUTION SOCCER 2016 (KONAMI)
03 (NE) PS4 DESTINY: THE TAKEN KING (ACTIVISION BLIZZARD)
04 (02) WIU SUPER MARIO MAKER (NINTENDO)
05 (01) PS4 METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN (KONAMI)

از تاپیکِ آمار فروش با تشکر از احسان عزیزم ! :دی فقط خواستم بگم این سبک چقد مهمه تو اروپا و فرانسه ! بازی ریسینگ از کنسولی که فکر کنم از Wii U هم کمتر فروخته تو فرانسه میاد اول جدول ! :دی
سونی باید GT7 رو تو پاریس معرفی کنه :دی

معرفی GT البته همراه با گیم پلی! ( طوری که forza محو شه!)

معرفی یه IP جدید! :|

خوب منم نظرمو بگم :دی به نظر من اگه قراره منتظر معرفی بازی های گولاخ باشیم همینجا بهترین جا هستش:دی نمی دونم چرا احساس می کنم این مراسم یکمی رفته زیر سایه PSX:دی

اتفاقا من تنها چیزی که از PSX پارسال دیدم این بود که سونی می خواد فروش کنسولشو تا E3 و CG سال بعد تضمین کنه(بیشتر بازی هایی تو این مراسم هستن که تو این بازه زمانی قراره عرضه بشن) و یجورایی شر ایندی هارو از مراسم هایی نظیر E3 و ... بکنه:دی(به نظر شما اگه PSX نبود ما می تونستیم همچین ای تیری داشته باشیم؟؟:دی) من خودم فن سونی هستم ولی همین PSX پارسال برای من فحش به تمام معنا بود:دی کلیت مراسم خوب بود ولی اون همه هایپ و ... فقط برای یدونه SF V که اونم انحصاری کنسولی هستش چیزی نگم بهترم:دی(شاید برای من فقط بد بوده و بقیه خوشحال شدن ولی اصولا زیاد اهل فایتینگ و ریسینگ نیستم:دی) به شخصه اگه ادامه AW رو کپکام معرفی می کرد من بیشتر راضی بودم:دی(امسالم برای اینکه صدای کسی در نیاد یه تیزر خیلی کوتاه از GOW نمایش گیمپلی و ... میره برای 2016)

بگزریم خواستم بگم اگه منتظر بازی هستید که هنوز معرفی نشده یا تاریخ انتشارش اواخر 2016 یا 2017 هستش قطعا بدونید همینجا نمایش خواهد داشت:دی
به شخصه منتظر بازی QD هستم یعنی اینطور بگم من تو 2013 اگه از beyond بیشتر از تلو لذت نبردم کمتر نبردم:دی
منتظر rime هم هستم به شدت:دی
بازی SP هم اگه غیر Sly هستش دوست دارم نمایشی هم اون داشته باشه:دی
نمایش dreams و horizon هم بسیار به زیبایی مراسم کمک می کنه:دی
تو tgs که ما نتونستیم tlg رو ببینیم و سرکار بودیم:دی اگه واقعا تاریخ انتشارش 2016 هستش و مثل چیزی که جدیدا مد شده که همه میان یه چیزی بگن که گفته باشن نباشه:دی میشه انتظار یه تریلر خیلی کوچیک رو ادم داشته باشه:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or