نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
کلیت مراسم خوب بود ولی اون همه هایپ و ... فقط برای یدونه SF V که اونم انحصاری کنسولی هستش چیزی نگم بهترم:دی(شاید برای من فقط بد بوده و بقیه خوشحال شدن ولی اصولا زیاد اهل فایتینگ و ریسینگ نیستم:دی) به شخصه اگه ادامه AW رو کپکام معرفی می کرد من بیشتر راضی بودم:biggrin1:

اینکه شما چی رو دوست داری یا نداری، با اینکه اون اثر چیز بزرگی باشه یا نباشه دو تا مقوله ی کاملاً متفاوت از همدیگه هستن :دی اولین و بزرگترین پایه گذار فایتینگ امروزی (با اینکه انحصاری شدنش اصلاً کار درستی نبود) از سر PSX زیادم بود :دی SF از خیلی از بازیایی که توی ذهنته بزرگتره :دی

\/\/\/\/\/

با توجه رابطه حسنه میان سونی و اکتیویژن تو مراسم های پیش رو کرش رو نبینیم خیلی عجیب باید باشه

کراشی در کار نخواهد بود چون ناتی داگ خواهان ساختش نیست و اگه شرکتی غیر از ناتی داگ بسازتش حالا هر شرکتی دیگه اون کراش نیست

EuroGamer:Speaking of interactive drama.... Are we going to hear from our friends at Quantic Dream? We're all off to Paris soon.

Shuhei Yoshida: Well, they're based in Paris, so... They're great developers, and we're excited to continue to work with them, so....

داوود قفس کانفیرمد! :دی

لینک

اینکه شما چی رو دوست داری یا نداری، با اینکه اون اثر چیز بزرگی باشه یا نباشه دو تا مقوله ی کاملاً متفاوت از همدیگه هستن :دی اولین و بزرگترین پایه گذار فایتینگ امروزی (با اینکه انحصاری شدنش اصلاً کار درستی نبود) از سر PSX زیادم بود :دی SF از خیلی از بازیایی که توی ذهنته بزرگتره :دی

من منظورتو از اون بازی های بزرگ نفهمیدم:دی
اگه منظوت اینه فکر می کنی من به بازی های سالانه یوبی و اکتی و ... میگم بزرگ که فکر نکنم حتی یه پست از من پیدا بشه تو تاپیک های مربوطشون:دی دیگه چه برسه که خودم بازی شرقی دوست دارم:دی
و اصولا هم کارم این نیستش که از عمد برم تو تاپیک بعضی از بازی ها یه چیزی بگمو برم:دی
مثالشم که همتون دیدین
1-میرن تو خبر یه بازی میان میگن این بازی چون گیمپلی نداره اصلا برام جالب نیست(روشن فکرم میشن بعد میگه مهمترین بخش بازی گیمپلیش هست و ...:دی)
2-یا از عمد میرن تو تاپیک بازی(از قبل می دونن که بازیه مولتی نداره ها:دی) می پرسن این بازی مولتی داره یا نه؟ اگه نداره نمی گیرمش:دی
3-افرادی هم بودن که گفتن باز این چشم بادومی ها بازی دادن و ...:دی
و...
بحث رو طولانی نکنم:دی در کل خواستم بگم من اصلا اهل این که برم یه بازی رو کوچیک بشمارم یا بزرگ نیستم:دی
و اگه الان دیدی که این حرف رو زدم منظورم کیفیت مراسم بود نه بازی:دی
وقتی که از دو ماه قبل هی بگن رویداد بی سابقه و تکرار نشدنی انتظار همه بالا میره و میگه ببین قراره چه چیزهایی رو ببینیم(قبلش نگفته بودن که این مراسم سالیانه می خواد بشه و فقط وسیله ای هستش که فروش PS4 رو تا شش ماه دیگه تضمین کنه)
بله اگه از قبل می دونستیم همچین برنامه ای قراره پیاده بشه ادم به همینم قانع بود ولی...(ما که دنبال مراسمی نبودیم که قد 20 تا ای تیری بهمون حال بده :دی ولی اگه کیفیتش اندازه یه ای تیری هم بود ما ارضا میشدیم:دی)
در مورد کپکام هم بگم که خب هیچکس توقع اینو نداشت که DMC وRE رو انحصاری کنه ولی اگه AW هم معرفی میشد بسی خوشحال میشدم:دی( اون همه به شخصه و از نظر من و ... رو که برای طولانی کردن متنم نزاشته بودم:دی)

یه چیزم بگم احتمالا حرف خیلی هاست
جدیدا ادم هر حرفی رو بزنه که برخلاف جو حاکم تو اون تاپیک باشه به منزله ترول حساب میشه و برای همین می ترسه گیر شخصیت هایی بیوفته که توهم خود بزرگ پنداری دارن:دی
اتفاقا من موقع نوشتن SF V می دونستم میای واکنش نشون میدی و ...:دی و چون می دونم اصلا اهل این نیستی که خودتو بزرگ جلوه بدی و بگی من کلی چیز حالیمه بقیه نه حرفم رو زدم:دی معلوم نبود اگه بازی دیگه بود می توستم حرفمو بزنم یا نه :دی

ولی اینکه تو خود همینجا خیلی ها از معرفی SF V زیاد خوشحال نشدن بر کسی پوشیده نیست ولی می ترسن یا به هر دلیلی نمیان بگن:دی(منظورم معرفی خود بازی نیستا بلکه منظورم انحصاری شدنش هست)وگرنه تمام طرفدار های خود بازی چه انحصاری بوده باشه چه نباشه سکته رو زدن:دی

من منظورتو از اون بازی های بزرگ نفهمیدم:دی
اگه منظوت اینه فکر می کنی من به بازی های سالانه یوبی و اکتی و ... میگم بزرگ که فکر نکنم حتی یه پست از من پیدا بشه تو تاپیک های مربوطشون:دی دیگه چه برسه که خودم بازی شرقی دوست دارم:دی
و اصولا هم کارم این نیستش که از عمد برم تو تاپیک بعضی از بازی ها یه چیزی بگمو برم:دی
مثالشم که همتون دیدین
1-میرن تو خبر یه بازی میان میگن این بازی چون گیمپلی نداره اصلا برام جالب نیست(روشن فکرم میشن بعد میگه مهمترین بخش بازی گیمپلیش هست و ...:دی)
2-یا از عمد میرن تو تاپیک بازی(از قبل می دونن که بازیه مولتی نداره ها:دی) می پرسن این بازی مولتی داره یا نه؟ اگه نداره نمی گیرمش:دی
3-افرادی هم بودن که گفتن باز این چشم بادومی ها بازی دادن و ...:دی
و...
بحث رو طولانی نکنم:دی در کل خواستم بگم من اصلا اهل این که برم یه بازی رو کوچیک بشمارم یا بزرگ نیستم:دی
و اگه الان دیدی که این حرف رو زدم منظورم کیفیت مراسم بود نه بازی:دی
وقتی که از دو ماه قبل هی بگن رویداد بی سابقه و تکرار نشدنی انتظار همه بالا میره و میگه ببین قراره چه چیزهایی رو ببینیم(قبلش نگفته بودن که این مراسم سالیانه می خواد بشه و فقط وسیله ای هستش که فروش PS4 رو تا شش ماه دیگه تضمین کنه)
بله اگه از قبل می دونستیم همچین برنامه ای قراره پیاده بشه ادم به همینم قانع بود ولی...(ما که دنبال مراسمی نبودیم که قد 20 تا ای تیری بهمون حال بده :دی ولی اگه کیفیتش اندازه یه ای تیری هم بود ما ارضا میشدیم:دی)
در مورد کپکام هم بگم که خب هیچکس توقع اینو نداشت که DMC وRE رو انحصاری کنه ولی اگه AW هم معرفی میشد بسی خوشحال میشدم:دی( اون همه به شخصه و از نظر من و ... رو که برای طولانی کردن متنم نزاشته بودم:دی)

یه چیزم بگم احتمالا حرف خیلی هاست
جدیدا ادم هر حرفی رو بزنه که برخلاف جو حاکم تو اون تاپیک باشه به منزله ترول حساب میشه و برای همین می ترسه گیر شخصیت هایی بیوفته که توهم خود بزرگ پنداری دارن:دی
اتفاقا من موقع نوشتن SF V می دونستم میای واکنش نشون میدی و ...:دی و چون می دونم اصلا اهل این نیستی که خودتو بزرگ جلوه بدی و بگی من کلی چیز حالیمه بقیه نه حرفم رو زدم:دی معلوم نبود اگه بازی دیگه بود می توستم حرفمو بزنم یا نه :دی

ولی اینکه تو خود همینجا خیلی ها از معرفی SF V زیاد خوشحال نشدن بر کسی پوشیده نیست ولی می ترسن یا به هر دلیلی نمیان بگن:دی(منظورم معرفی خود بازی نیستا بلکه منظورم انحصاری شدنش هست)وگرنه تمام طرفدار های خود بازی چه انحصاری بوده باشه چه نباشه سکته رو زدن:دی

یه بار دیگه پستمو بخون :دی من خود SF رو گفتم بازی بزرگیه :دی حرف از بازی دیگه ای نزدم :دی اگه بخش دومش منظورته که گفتم "هر بازی ای که توی ذهنته" که منظورم واضحه یعنی SF توی سبک خودش انقدری بزرگ هست که نیاز به مقایسه با چیز دیگه ای نداشته باشه :دی
کلاً حرفم بزرگی SF بود و اینکه به خاطر همین عظمتش، خودش به تنهایی برای مراسمی کوچیکی مثل PSX زیاد هم بود :دی اینکه خیلیا اینجا خوشحال نشدن هم برمیگرده به حرف اولم با تغییر فعل جمله :

"اینکه بعضیا چی رو دوست دارن یا ندارن، با اینکه اون اثر چیز بزرگی باشه یا نباشه دو تا مقوله ی کاملاً متفاوت از همدیگه هستن :دی"

همونطور که TGS یه جورایی کنفرانس آرمانی برای ژاپنی پسندهاست و E3 آرمانی برای غرب پسندها و هر کدوم از این دو گروه ممکنه با اون یکی کنفراس اونقدری حال نکنه :دی ولی این دلیل کوچیک بودن یا بدرد نخور بودن بازیهای معرفی شده توی هر کدوم نمیشه ، فقط بحث سلیقه ـس و سلیقه رو نمیشه به کیفیت بازی ربط داد :دی

یه بازیی بود که شبیه سبک کیج میخواستن درست کنن اما گمو گور شد رفت" احتمال داره تو این نمایشگاه چیزی ازش نشون بدن؟
Without Memory?? بازی بشدت در خفاست و حتی معرفی (تاییدیه)ش هم خیلی ساکت بوده...
امید وارم امسال خبری ازش بشه.
آره اتفاقا الان خواستم اسمشو بگم.پارسال ازش چندتا تصویر اومد که با بازیهای کیج خیلی فاصله داشت(از نظر گرافیکی) اونم روی PS4.حالا حساب کن کیج روی PS4 قراره چی بسازه.امیدوارم بازی بعدی کیج' گیم پلیش نسبت به B:TS خیلی چابکتر و درگیرانه تر باشه.البته من با B:TS هم خیلی حال کردم

آخرین ویرایش:
یه بازیی بود که شبیه سبک کیج میخواستن درست کنن اما گمو گور شد رفت" احتمال داره تو این نمایشگاه چیزی ازش نشون بدن؟

Without Memory?? بازی بشدت در خفاست و حتی معرفی (تاییدیه)ش هم خیلی ساکت بوده...
امید وارم امسال خبری ازش بشه.

دوستان وقتش نیست این تاپیک فعال بشه :-/.بابا چند روز دیگه مراسم شروع میشه:|.من فقط منتظر معرفی بازی دیوید کیج هستم.:bighug:

Tidux یه توییت داده بود به تازگی و,گفته بود توی نمایشگاه پاریس قیمت و تاریخ عرضه no man's sky گفته میشه... راستو دروغش با خودش
mm هم كه توی استریمش گفت از قابلیت های مختلف پرده بردا,ی میشه که یکیش ساخت موزیک درون بازی هست.

رچت ها معمولا اونجا معرفی میشدن یا نمایش داشتن! (البته رچت که حالا هم معرفی شده هم نمایش داشته پس هیچی :d )
Resistance 3 اونجا معرفی شد! :d
Puppeteer و Rain هم همینطور! :x
TearAway هم برای ویتا و هم برای PS4 هر دوتاشون توی گیمزکام بودن!
Resogun , Everybody's Gone to the Rapture و Hell Divers که میشه گفت همشون از بازی های خوب PSN هستن هم توی گیمزکام رونمایی شدن! :d
Rime و Shadow of the Beast هم همینطور! حالا SotB معلوم نیست چی بشه! ولی Rime که بهش میخوره بازی خوفی ازش در بیاد! (منتظر تاریخ عرضه میباشیم! :( )
Until Dawn هم فکر کنم همینجا بود! :-"

به هر حال! بازی های پلتفرمر زیاد داشتن گیمزکام! >:) امسالم به رسم هر ساله ، یک پلتفرمر که از قضای روزگار اسمش Sly هست و اتفاقا پاریس هم یکی از شاخصه هاش هست! معرفی میکنند :d
کیج هم در نقش بازیه بزرگه کنفرانس حضور خواهد داشت! :-"
و دیگه در دیرترین حالت، باید مولتیه آنچارتد4 رو اونجا نشون بدن! :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or