نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
گفتم آخرش این بوگاتی هم یه چیزی برای GT6 از آب درمیاد! :))
همون VGT بوگاتی بود و بس!

NdlJQ.jpg

این تصویر که معلوم نیست چیه و بیشتر شبیه بیل و بند و بساطی هست که توی بچگی کنار ساحل باهاشون ماسه بازی میکردیم! :دی نمایش درست حسابی ماشین میرسه به نمایشگاه اتومبیل فرانکفورت در اواسط سپتامبر.
---------------
البته من همچنان مطمئنم GT7 رو توی پاریس یا PSX خواهیم دید! :| :دی

آخرین ویرایش:
گفتم آخرش این بوگاتی هم یه چیزی برای GT6 از آب درمیاد! :))
همون VGT بوگاتی بود و بس!

NdlJQ.jpg

این تصویر که معلوم نیست چیه و بیشتر شبیه بیل و بند و بساطی هست که توی بچگی کنار ساحل باهاشون ماسه بازی میکردیم! :دی نمایش درست حسابی ماشین میرسه به نمایشگاه اتومبیل فرانکفورت در اواسط سپتامبر.
---------------
البته من همچنان مطمئنم GT7 رو توی پاریس یا PSX خواهیم دید! :| :دی
شانس که نداریم
دهنش سرویس

خیلی میخوام بدونم این داوود شما چیکار میخواد امسال کنه.

من هیچ وقت با فیلمهای اینتراکتیو مشکلی ندارم حتی میتونم بگم عاشق فارنهایت هستم؛نه هوی رین رو بازی کردم نه بیاند. اما این آقا داوود تو مصاحبه هاش یه حرفایی زده گنده تر از دهنش؛ احساس میکنه بازیسازی هست که داره مسیر دنیای بازی رو تغییر میده، فکر میکنه در حد امثال میاماتو و گیب ِ:d. هیلو هم به شدت ترول کرده بود. بعد فنهاش یه مدتی ریخته بودن ماریو گلکسی یا بازیهای گیم پلی محور رو مسخره میکردن میگفتن استادمون کیج فلانه و بهمان، خوشبختانه فعلا خبری نیست ازشون، از خود کیج هم خبری نیست:d

به شخصه ترجیح میدم بره تو فاز بازیهای فانتزی. همین سبک بازیارو تو یه دنیای فانتزی با لور خاص خودش بیاره به شدت استقبال میشه.

@AMIN-SCORPION

من حتما بازی میکنم در آینده نزدیک؛ چون با فارنهایت و TWD حال کردم فکر نکنم با هوی رین و بیاند مشکلی داشته باشم. اصلا کیفیت بازیهای کیج رو زیر سوال نمیبرم این خود کیج ِ که آدمو اذیت میکنه.

آخرین ویرایش:
خیلی میخوام بدونم این داوود شما چیکار میخواد امسال کنه.

من هیچ وقت با فیلمهای اینتراکتیو مشکلی ندارم حتی میتونم بگم عاشق فارنهایت هستم؛نه هوی رین رو بازی کردم نه بیاند. اما این آقا داوود تو مصاحبه هاش یه حرفایی زده گنده تر از دهنش؛ احساس میکنه بازیسازی هست که داره مسیر دنیای بازی رو تغییر میده، فکر میکنه در حد امثال میاماتو و گیب ِ:d. هیلو هم به شدت ترول کرده بود. بعد فنهاش یه مدتی ریخته بودن ماریو گلکسی یا بازیهای گیم پلی محور رو مسخره میکردن میگفتن استادمون کیج فلانه و بهمان، خوشبختانه فعلا خبری نیست ازشون، از خود کیج هم خبری نیست:d

به شخصه ترجیح میدم بره تو فاز بازیهای فانتزی. همین سبک بازیارو تو یه دنیای فانتزی با لور خاص خودش بیاره به شدت استقبال میشه.

درده اصلی همین جاست!

خیلی ها بعد از انجام بازی نظرشون عوض شد پیشنهاد میدم یه تستی بزنید نهایت 8 ساعت رو از دست میدید که ضرری نداره بنظرم اونم تو اینجایی که هستیم ;)

يادتونه قبل از E3 يه بنده خدايي توي Gaf اومد خيلي محكم و استوار حضور TLG رو تاييد كرد و گفت اگه نبود بنم كنيد؟ حالا برگشته در مورد اين مراسم اين رو گفته:
this will be amazing!
بعد پرسيدن چقدر فوق العاده؟ كه جواب داده:
فوق العاده تر از E3!!!!

من كه واقعا نميدونم چطور همچين چيزي ممكنه :|:d

يادتونه قبل از E3 يه بنده خدايي توي Gaf اومد خيلي محكم و استوار حضور TLG رو تاييد كرد و گفت اگه نبود بنم كنيد؟ حالا برگشته در مورد اين مراسم اين رو گفته:

فوق العاده تر از E3!!!!

بله که ممکنه !
چرا که نه ؟
معرفی بازی جدید QD و یه GT7 به راحتی میتونه Amazing بکنه مراسم رو :d b-)

6jxq_1395025884877.gif

:d :bighug:

آخرین ویرایش:
بله که ممکنه !
چرا که نه ؟

6jxq_1395025884877.gif

یه کنفرانس بهتر از E3 امسال تقریبا غیر ممکنه
بازگشت سه عدد از بازیهایی که ملت چندین سال تو کفش بودن
یه IP چدید فوق العاده
نمایش رویایی بهترین اکشن ادونچر فعلی :-"
کلا یجورایی Unbeatable هست...

بله که ممکنه !
چرا که نه ؟

6jxq_1395025884877.gif

بنظر منم میتونه از E3 بهتر باشه ! بقول اون اینسایدر میگه که E3 2015 یه شوی نوستالژیک بود و امیدواره تا قبل از 2030 FF7 Remake و Shenmue 3 رو بازی کنیم ! :دی
معرفی GT7 و بازی جدید Cage و یه بازی جدید دیگه + نمایش کامل از Wild و Rime و Dreams از E3 بهتر میشه بنظر من

معرفی GT7 و بازی جدید Cage و یه بازی جدید دیگه + نمایش کامل از Wild و Rime و Dreams از E3 بهتر میشه بنظر من
به خصوص این Blod شده احتمالا خودش برای من کافی هست ! چه برسه بقیه !
امیدوارم GT7 گرامی معرفی بشه :bighug:

Gran-Turismo-3.png

بازی بعدی QD شدیدا از نظر بصری فوق العادست اون از دمو تکنیکی که اون اوایل نسل نشون دادن اینم از Beyond
کلا تو افق محو
فقط اینا یه همیچن گرافیکی با یه گیم پلی خوبم بزنم تنگش کیجم که داستان نویسیش عالیه دیگه بازی اینا هیچی نمیخاد یه چیزی شبیه HR اگه
تحویلمون بدن خیلی خوب میشه لامصب هنوزم که هنوزه HR از یاد من نرفته واقعا تجربش متفاوت بود

zxm6b4cltc2jidhj5sg.jpg

QD یه استودیو خیلی مجهزه لامصبا از نظر موشن کچر که واقعا تو سطح بالایی هستن به نظرم سونی باید این استودیو رو بخره تموم یه کلام:d

بازی بعدی QD از نظر گرافیک پشم ریزون خواهد بود اون سرش ناپیدا:دی . در مورد گیم-پلی هم خیلی کنجکاو ام چون یکی دو سال پیش کیج گفته بود پروژه شون برای PS4 خیلی خیلی متفاوت از Heavy Rain و Beyond: Tow Souls خواهد بود.

فوق العاده تر از E3!!!!

نه دیگه اغراق کرده ! مراسم هرچقدرم عالی به پای افسانه سه برادران (لول) " FF VII - Shenmue III - TLG " نمیرسه :دی !

ایضا نمایش فوق العاده Horizon - U4 - Dreams رو هم فاکتور گرفتم ..

بازی بعدی QD از نظر گرافیک پشم ریزون خواهد بود اون سرش ناپیدا:دی . در مورد گیم-پلی هم خیلی کنجکاو ام چون یکی دو سال پیش کیج گفته بود پروژه شون برای PS4 خیلی خیلی متفاوت از Heavy Rain و Beyond: Tow Souls خواهد بود.

آره رضا یکی از چیزایی که من رو نسبت به بازی جدیدشون امیدوار نگه داشته همین حرفای کیجه. گیم پلی HR بد نبود و من ازش خوشم اومد اما از Beyond زیاد راضی نبودم و به نظرم اونقدر که باید نسبت به HR پیشرفت نداشت و از لحاظ گیم پلی شبیه HR 1.5 بود تا یه بازی جدید. حالا ببینیم این سری چکار میکنه :دی

یکی از بزرگترین ارزوهام اینکه یه رزیدت اویل در حد هوینی رین با اون تم خفنش بسازن یا بدن شرکت اینا بسازه:(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or