نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
81aBg.png

یعنی چی میتونه باشه ؟ Syphon Fi|ter یا Gran Turismo 7 ؟ شاید هم Crash Bandicoot! :-?:d

بابا God of war که معرفی شده که قبلا :دی من سایفن قیلتر میخوام با کارگردانی کوجیما :دی

این قیمت VR قطعا چرته!:دی خودشون درست کرد که شب گفتن 400 دلاره مردم خوشحال بشن!:دی

اگه سونی میتونست اینو 200 دلار بفروشه خیلی خوب میشد!:دی واقعا منفجر میکرد!:دی

دقیقا! مخصوصا KZ2 شاهکار بود! چه کمپینش و چه مولتیش! منی که اهل مولتی نیستم ساعت های KZ بازی میکردم! ارزش این بازی بخصوص زمانی بیشتر مشخص میشه که امتیازهای دو تا هیلو آخری نگاه میکنیم. انگار تازه میشه فهمید گریلا چه کار بزرگی انجام داد. اگه سونی تبلیغات لازم رو میکرد KZ2 واقعا هیلو کیلرش میشد.

بنظرم الان زمان خوبی هست تا سونی با یه FPS پدر مادر دار این سبک تسخیر کنه! با توجه به موفقیت PS4 اگه گریلا دوباره یه شاهکاری غین KZ2 بسازه و بتونه همونقدر موفق عمل کنه جایگاهش رو بدست میاره! من خیلی دوست دارم هرچه سریعتر یه KZ واقعی بازی کنم!

ماکان من نمی دونم شما ها چرا توقع دارید psvr چیز ارزونی باشه.این محصول خیییلی چیز پرهزینه و البته پر کاربردی هست.به نظرم قیمت چهارصد یا پانصد دلار چیزی هست که احتمالا قیمت بخوره.درسته گرونه ولی خب قرار نیست به نظرم سونی سر این محصولش ضرر بکنه

نمیدونم چرا چند روزه احساس میکنم امشب شاهد GT6 ریمستر خواهیم بود ! :d:|
HR رو ریمستر کردن KZ2 که عالم و آدم میخوانش نمیارنش این سونی چرا اینجوری میکنه خب ..:(

من موندم کسی چرا منتظر بازی اینا نبود تو تاپیک؟/:):-/
به احتمال زیاد یکی از این 2 تا کنفرانس بازیشون معرفی میشه
Sucker_Punch_Logo.png

آخرین ویرایش:
Nier جدید هم اسمش مشخص شد : Nier Automata
یک نفر تو گف نوشته Taro Yoko شخصا گفته تو مراسم حظور داره اگه تو کنفرانس سونی بیاد من غش میکنم :دی همیشه ماسک میزاره خیلی با نمکه میاد کلی میخندیم احتمال افتادنش هم هست خخخ :دی

YokoTaro.jpg

این هم پروژه Quantic Dream که منتظرش بودین:

دموی Heavy Rain PS4! :دی

در مورد DriveClub: Bikes، این طور که به نظر میرسه بازی همین امروز فردا منتشر میشه و Standalone هم هست. یعنی نیازی به نسخه اصلی نداره.
من زیاد با بازی های موتوری حال نمیکنم، ولی باید دید اینا چه میکنن. موتورسواری زیر بارون DriveClub چیزی نیست که بشه بقیه جاها تجربه ـش کرد!

خیلی سرم شلوغه، میشه توی 20 کلمه خلاصه ش کنی؟ - سایتاما از وان-پانچ-من :biggrin1:.

با این تفاسیر "رویا" تو هیچ دسته بندی جا نمیگیره. LBP بخش عظیمیش ساخت/اشترک/بازی بود ولی درکل گیم بود اما این یه طوریه!.
در حال حاضر که بیشتر به یه برنامه بازیسازی با آزادی عمل خیلی بالا شباهت داره تا بازی، ولی باید دید امشب چی نشون میدن. :دی

Nier جدید هم اسمش مشخص شد : Nier Automata
یک نفر تو گف نوشته Taro Yoko شخصا گفته تو مراسم حظور داره اگه تو کنفرانس سونی بیاد من غش میکنم :دی همیشه ماسک میزاره خیلی با نمکه میاد کلی میخندیم احتمال افتادنش هم هست خخخ :دی

YokoTaro.jpg

یه سری اطلاعات جدید هم از داستان بازی اومده :دی
The game takes place on a devastated planet Earth, and will show the intense battle between android “YoRHa” Unit [interestingly, YoRHa also happens to be the name of Taro Yoko’s stage play, and the game will be related in some ways] made by humans, against the “Living Machines” sent by the enemy of mankind.

The magazine also showcases characters and world setting by Akihiko Yoshida. The character that appears to be the protagonist is named “YoRHa #2 Type B” and wields a sword and great sword. There’s also a support system called “Pod” that makes it possible for long-ranged attacks.

اینم هست:
FBEUh.jpg

New Nier Project Announced As NieR Automata - Siliconera

امیدوارم امشب یه بازی ای معرفی بشه که هممون کیف کنیم
ترجیحا شرقی نباشه:d

81aBg.png

یعنی چی میتونه باشه ؟ Syphon Fi|ter یا Gran Turismo 7 ؟ شاید هم Crash Bandicoot! :-?:d
اون ته مه های LSD رو جستجو کردم به Medievil برخوردم:d سایفون فیل کش هم خیلی احتمالش هست.
راستی کسی اینجا Genji دوز نمیداره؟:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or