نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
خب وقتی آمار رسمی اعلام نمیشه یعنی آمار خوب نیست دیگه!:d
شاید بعد این همه مدت نهایت ۴ میلیون نسخه! فروش ۴ میلیونی روی ۸۰ میلیون کنسول باعث میشه بهش بتونیم بگیم bg ?! :d
حتی اگه ۵ میلیون هم در نظر بگیریم نسبت به شماره ی قبلی ۵۰ درصد افت فروش داشته!
گیر دادی به GT ها :-l بله bg هست بوده و خواهد بود
فروش بد GT6 به جز مشکلات بازی زمان ریلیزش بود زیر هایپ وحشتناک PS4 نابود شد من خودم نصفه بازی کردم بجاش اشغالی مثل Knack رو بازی میکردم ! :دی
شوخی کردم اشغال نبود به من که چسبید :love: :دی

AdJ5z.jpg

یادی از گذشته بکنیم.کسی این دستگاهو قبلا داشته"یه بار باهاش بازی کردم فامیلمون از دبی اورده بود یهویی هم غیب شد رفت/:)یه بازی گنگستری فیلمی داشت که با طرف مبارزه میکردی و واکنشای باحالی نشون میداد:d اشتباه نکنم اسمش Mad Dog II - The Lost Gold بود

qLi7j.jpg

eHYi3.jpg

PS2 توی آمریکا 15 ساله شد:thumbup:

یه کار هنری از XV

همه چی گذاشتیم غیر از خبر که لامصب هیچی به بیرون درز پیدا نمیکنه(این سونی هم ظاهرا خوب یاد گرفته اطلاعات بیرون نده"قبلنا خودش بنام اینسایدر یه چیزایی بیرون میداد:d اما فکر کنم یه حماسه کوچولوی دیگه در راه باشه)Fred Dutton مدیر بلاگ پلی استیشن اروپای (SCEE) تو توییچ کانال سونی قول داده بازیهای جدیدی فردا شب معرفی میشه .خودشم برای امشب خیلی هیجان زدس

فعلا توی نظرسنجی این بابا شرکت کنید تا فردا شب:
UunSX.jpg
:d

آخرین ویرایش:
شما رو دعوت می کنم به دلیل لاین آپ PS2 برای تعطیلات 2001 :-o
large.jpg

این Driveclub که با DLCهاش اینقدر عالی شد مگه مریض بودن بازی رو ناقص دادن بیرون.خب میزاشتن الان منتشر میکردن نمراتشم عالی میشد:|ولی حالا هر چقدرم بهترش کنن آخرسر همون تجربه اول یاد گیمرها میمونه و بعنوان یه بازی ضعیف ازش یاد میکنن:(

جانا حرف از دل ما میزنی !!! منم همیشه در تعجبم با اینکه کلا فن پلی استیشن هستم ولی نمیدونم چرا سونی با توجه به قدرتی که در دست داره سراغ ساخت یه بازی بمب تو همین سبکهایی که گفتی یا یه بازی که حداقل نوع آوری داشته باشه (مثل کوانتوم بریک) نمیره ؟! آخرین بمبی که پلی استیشن معرفی کرد یا اینکه دوست دارید زودتر بیاد Tlou و Uncharted هستش ! هر دو هم اکشن سوم شخص ! چرا سونی به سبکهای همه پسند و جدید توجهی نمیکنه ؟!!! هر وقت سوال شد فقط لست آف آس و آنچارتد !!! حالا هم که دوباره سوم شخص نقش آفرینی تو راهه !! شما خودتون واقعا مقایسه کنید ! از وقتی که فیل اسپنسر اومده در راس ایکس باکس قرار گرفته چقدر برای طرفدارانش ارزش قائل میشه زود به زود در توئیتر و شبکه های مجازی اخبار و وعده میده ! به خاطر درخواست طرفدارا رفتن کنترلر جدید برای کنسول تولید کردن ! و خیلی چیزهای دیگه ..... حالا سوال من اینه که آیا سونی همچین شخصی رو که محکم پشت کنسول و طرفدارا بایسته داره ؟!! به نظرم یه سری کم کاری داره صورت میگیره

شما فکر کنم E3 2015 رو یادتون رفته نگاه کنید! و البته سابقه ی PS رو!

میشه از شما که E3 رو دیدی خواهش کنم چند تا بازی بمبی که به جز آنچارتد معرفی کردن بگی ؟!! البته یه چیزهایی بود ولی بسیار بی برنامه که خودشونم دقیق نمیدونستن جریانشون چیه !!! من دارم میگم سونی نیاز به بازی هایی که نوع آوری داشته باشه داره که همه طرفدارا رو راضی نگه داره ! یه چیزی فراتر از کیلزون ! الان رییس بخش پلی استیشن دقیقا کی هستش ؟ کسی که بتونه از برنامه ها و ایده ها و بازیهای سونی اطلاعات بده اسمشو میشه بگید ؟ کازهیرای تو یه فازی هستش و یوشیدا تو یه فاز دیگه !! من این صحبتها رو میکنم چون کلا پلی استیشن رو دوست دارم و اینکه راضی نیستم روزی از رقیبش عقب بیفته و انتظارات رو بر آورده نکنه ! شماها اگر پاسخ قانع کننده ای دارید که منو از این نگرانی ها در بیاره خوشحال میشم بگید .

نمیدونم شاید خبر قدیمی باشه اما معرفی بازی های جدید رو سونی تایید کرده. ببینیم چی میخواد معرفی کنه.

زمان ریلیز GT6 افتضاح بود خیلیا رو دیدم که اصلا نمیدونن این بازی اومده. البته در کل این سبک مقدار زیادی مخاطبش کم شدن ولی GT همیشه استثنا بود. در مورد fps هم نسل قبل سونی 5 تا بازی(2 کیلزون و 3 رزیستنس ) منتشر کرد که 2 تاش kz2 و Resistance 3 واقعا عنوانهای خوبی بودن ولی برای تبدیل شدن به یک call, BFو Halo فقط کیفیت عنوان مهم نیست نیاز به سرمایه گذاری خیلی خیلی زیاد در بخش مارکتینگ داره. EA برای اینکه بتونه BF3 تبدیل به یک عنوان در حد Call بکنه 180 میلیون فقط خرج تبلیغات کرد اگر اشتباه نکنم. اما برسیم به این نسل، سونی وقتی میبینه با یک دهم خرج ساخت و تبلیغات یک بازی AAA میتونه شریک مارکتینگ و صاحب باندل Call و BF بشه چرا باید خودش رو در دردسر بندازه؟ . این کار برای اونها کاملا عقلانیه هرچند که برای من نه و من دوست دارم بازهم یک چیزی تو مایه های Resistance 3 و KZ2 رو بازی کنم.

میشه از شما که E3 رو دیدی خواهش کنم چند تا بازی بمبی که به جز آنچارتد معرفی کردن بگی ؟!! البته یه چیزهایی بود ولی بسیار بی برنامه که خودشونم دقیق نمیدونستن جریانشون چیه !!! من دارم میگم سونی نیاز به بازی هایی که نوع آوری داشته باشه داره که همه طرفدارا رو راضی نگه داره ! یه چیزی فراتر از کیلزون ! الان رییس بخش پلی استیشن دقیقا کی هستش ؟ کسی که بتونه از برنامه ها و ایده ها و بازیهای سونی اطلاعات بده اسمشو میشه بگید ؟ کازهیرای تو یه فازی هستش و یوشیدا تو یه فاز دیگه !! من این صحبتها رو میکنم چون کلا پلی استیشن رو دوست دارم و اینکه راضی نیستم روزی از رقیبش عقب بیفته و انتظارات رو بر آورده نکنه ! شماها اگر پاسخ قانع کننده ای دارید که منو از این نگرانی ها در بیاره خوشحال میشم بگید .
نو اورانه؟ به نظر شما H:ZD نو اورانه نیس که تو E3 معرفی شد؟یه ای پی اسم ببرین که قبل معرفی این بازی این پتانسیل این ایده رو داشته هیچ بازی نبوده
شما توقع دارین یوشیدا بیاد به طرفدارا جواب بده که اره امشب تو پاریس فلان بازی با کیک کلوچه معرفی میشه؟نه نمیشه یه عکس بچه ها گزاشتن
که یوشیدا با تیمش تو پاریس شاد و سرحالن این یعنی برنامه دارن سوپرایز دارن اون کاز هم قلابیه خود کاز هیرای نیست اصلا
سونی الان از همه سبک ها یه انحصاری تو نسل جدیدش داره No man's sky که اخر ایده خلاقیته هیچکدومشونم هیچوقت برا کنسول دیگه ای نمیاد
فقط ریسینگ خفن الان نداره که انصافا DC اگه یه ذره بیشتر وقت داشتن نمره بالایی میگرفت بابت ریسینگ هم GT رو داریم که شاهه فقط یه شوتر اونم روش نیاز داره سرمایه گذاری کنن
خداروشکر سونی اینقد استودیو فرست پارتی داره که هنوز بازیهاشون معرفی نشدن بهضی استودیوهاشم معرفی شدن عرضه شدن و الان تو فاز ساخت بازی بعدیشون هستن

وقتی یه روز حالتون اصلا خوش نیست و نیاز به انرژی دارید، کافیه سری به تویت کازهیرای بزنید فقط.

PS: در ادامه تویتی که در مورد رای گیری بود که بچه ها بالاتر گذاشتن :دی

63323815392703641312.jpg

این اولین لیک.حالشو ببرید:b-)

Driveclub Bikes rated for PS4 in Europe
The Pan European Game Information board has rated Driveclub Bikes for PlayStation 4 in Europe.

The rating is separate from Driveclub‘s, a racing game published by Sony Computer Entertainment and developed by Evolution Studios that came out in October 2014.
Driveclub director Paul Rustchynsky has been teasing an appearance at today’s PlayStation Paris Games Week press conference, which starts at 9 a.m. PT / 12 p.m. ET. (We’ll have a live stream up later today.) Whatever this is, be it a completely new game or standalone expansion, we’ll likely hear about it at the event.

wtfffff....اینو....:|

PlayStationVREuroPrice.png

اگه همچین قیمتی باشه از الان تسلیت میگم
تا قبل کنفرانس بقیه سورپرایزای سونی لو میره
yahoo_29.gif
سالی هست که چیزی قبلش لیک نشه؟
biggrin1.gif
پارسال سر psx مهمترین سورپرایز لو رفت دیگه ...
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
E3 امسال نشون داد اگه بخواد میتونه چیزی لو نده و همه رو سکته بده:dاون اینسایدرهایی هم که میگفتن فلان میشه بهمان میشه همش دری وری میپروندن تا یکیش درست در بیاد:d

آخرین ویرایش:
این اولین لیک.حالشو ببرید:
b-)

Driveclub Bikes rated for PS4 in Europe

wtfffff....اینو....:|

PlayStationVREuroPrice.png

اگه همچین قیمتی باشه از الان تسلیت میگم

تا قبل کنفرانس بقیه سورپرایزای سونی لو میره 8-| سالی هست که چیزی قبلش لیک نشه؟ :دی پارسال سر psx مهمترین سورپرایز لو رفت دیگه ... :| :دی

بالاخره این ساعت کنفرانس چند شد؟همون 830 شب؟اخه ما ساعتمون که تغییر کرد اومد عقب پس مسلما باید ساعتم تغییر کنه الان چند میشه؟زیاد تو تبدیل ساعت ها وارد نیستم
فکر کنم ما تا پاریس 230 یا 330 ساعت اختلاف داشته باشیم..یکی لطف کنه بگه..طبق تبدیلای من شد 19:15 فکر کنم:d

-کنفرانس چه روز و ساعتیه ؟

سشنبه ساعت 8:15 شب به وقت ایران

-از کجاها میشه دید ؟

از کانال توییچ سونی
از کانال یوتیوب سونی
از بلاگ سونی

-برای لایوبلاگ به کودوم سایت ها باید بریم ؟

پیج رسمی اینستاگرام سونی
پیج رسمی توییتر سونی
پیج رسمی ف‌یس ب‌.وک سونی

-از طریق خود کنسول هم میشه دید ؟

بله از طریق نرم افزار Events یا توییچ برای PS4 که به تازگی عرضه شده میتونید کنفرانس رو ببینید .
برای دانلود توییچ به بخش TV بروید و در شاخه های این بخش نرم افزار توییچ ( به حجم 100 مگابایت ) رو دانلود کنید .

آخرین ویرایش:
تو بلاگ سونی که لینکش پست بالایی هست دقیقا زده 9 ساعت دیگه یعنی 8:15 شروع میشه ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or