نمایشگاه/رویداد SONY Paris Games Week Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت
با درود

سونی روز و ساعت کنفرانس Paris Games Week رو اعلام کرد !
کنفراس ساعت 20:30 روز سه شنبه پنجم آبان ماه به وقت تهران برگذار میشه.

بازیهایی که انتظار میره معرفی بشن:

• Gran Turismo 7

تقریبا دو سال از عرضه PS4 میگذره و هنوز از پرفروشترین فرنچایز سونی یعنی Gran Turismo خبری نیست
شاید کنفرانس پاریس بدلیل اهمیت داشتن این سبک بازی در اروپا بهترین موقعیت برای معرفی این بازی محبوب باشه.

• Quantic Dream's Project

از شروع این نسل David Cage رو فقط در مراسم رونمایی از PS4 دیده بودیم بعد از این سکوت طولانی این میتونه بهترین فرصت برای معرفی بازی جدید QD تو وطن خودش باشه !

• Sucker Punch's New Project

از اخرین بازی این استودیو یعنی Infamous Second Son که با موفقیت همراه بود زمان زیادی میگذره و Shuhei Yoshida قبلا از پروژه جدید این استودیو و معرفی اون در زمانی نزدیک خبر داده بود !

از بازیهایی که قبلا معرفی شدن و احتمالا گیم پلی و جزئیات بیشتری از اونها خواهیم دید:

• WILD

بازی جدید میشل انسل که از اون فقط یه تریلر مربوط به گیمزکام پارسال دیده بودیم و دیگه خبر و جزئیاتی از اون نداریم ! احتمال نمایش جدید گیم پلی و اطلاعات جدید بدلیل موقعیت نمایشکاه بسیار بالاست !

• Rime

سکوت عجیب سونی در مورد این بازی در حالی که سازنده های اون یعنی Tequila Works قبلا از مراحل پایانی ساخت بازی خبر داده بودن شاید نشون دهنده این بوده که سونی منتظر موقعیت مناسبی برای نمایش و اعلام تاریخ عرضه بازی بوده !

• Dreams

نمایش بیشتر و اطلاعات جدید از عنوان جدید استودیوی محبوب Mm تو این نمایشگاه قبلا توسط یوشیدا اعلام شده بود ! پس طرفدارای Mm میتونن مطمئن باشن که چیزهای بیشتری از Dreams خواهند دید !

در آخر با توجه به موقعیت نمایشگاه که هم از نظر مکان که در اروپا بازار اصلی PS4 هست و هم از نظر زمانی که نزدیک تعطیلات آخر سال هست میشه انتظار داشت شاهد سورپرایز بزرگی مثل PS4 Slim ویا کاهش قیمت باشیم !

مرسی

آخرین ویرایش:
از آخرین آپدیت تا الان همینجوری دارن هایپ میکنن که یه آپدیت اساسی داریم واستون که سورپرایز بزرگی داخل هست ، عجیب منتظرم ببینم چی دارن واسمون ، بعد از اضافه شدن تغییرات آب و هوایی ماه به ماه بازی بهتر شد ، واقعا صرف نظر از لانچ ناقص ، به نظرم کارشون فوق العاده بود با این بازی ، من و خیلی هارو راضی کردن و فروش خووبی هم داشتن
فعلا اضاف شدن پرایوت لابی و درجه سختی برای بخش Tour از تغییرات مهمی هستش که گفتن
دوس دارم F12 tdf رو اضافه کنن به بازی :دی

موفق باشیم
به نظرم جالب میشه اگه یکی دو تا پیست خاکی/گِلی منتشر کنن با چند تا ماشین رالی. :دی چون فعلاً که خبری از MotorStorm نیست، ولی میشه توی DC یه نیمچه تجربه ای از مسابقات خاکی داشت. حتی تصورش هم زیباست که یه پیست گلی زیر اون بارون خفن چه چیز محشری میشه!

الان برام سواله که gt باز هم می تونه bg باشه یا خیر؟!:d
دلیلش قطعا فروش آخرین نسخه هست که هر چند ۳ میلیون و این حدودا بود ولی خب یک بار نزول فجیعی داشت! تا اونجایی که می دونم جی تی ۵ حدود ۱۰ میلیون فروخت! حالا کیفیت هم که بماند مثل قبلی ها نبود ( هر چند ۵ هم به پای قبلی ها در کیفیت نمی رسید!)
این روز ها دارم فورتزا ۶ بازی می کنم و از پس فردا هم هیلو! دقیقا ۲ سبکی که سونی واقعا به اون نیاز داره! جی تی ۷ باید ( تاکید موکد) معرفی بشه و اون هم برای عرضه در ۲۰۱۶ و یک fps که بتونه جای کیلزون و رزیستنس رو پر کنه!
عجیبه سونی سعی می کنه در تمامی سبک ها حتی سبک هایی که فروش بالایی در پی ندارن سرمایه گذاری کنه ولی یک fps که پرفروش ترین سبک هست رو در نظر نمی گیره! می تونه یه بازی با تم و حال هوای mass effect در این سبک زیر نظر استودیویی قوی غوغا کنه!
آقا اون آمار سر کاری بود!! :دی میگن یه نادون سنگی رو میندازه ته چاه و دیگه نمیشه بیرونش آورد، منظور همین آماره! :دی یارو رفت آمار VGChartz (که سال هاست مشخص شده چرندیاتی بیش نیست) رو به عنوان آمار فروش GT6 منتشر کرد و همه سایت ها هم این خبر رو منتشر کردن، در حالی که هیچ آماری از فروش بازی نداریم. آمارش بدون شک خیلی خوب نبوده که به صورت رسمی اعلام نمیشه، ولی تا وقتی آمار رسمی رو نداشته باشیم نمیدونیم دقیقاً چقدر بوده. شاید 1 میلیون بوده، شاید هم 5 میلیون ولی در مقایسه با نسخه های قبلی جوری بوده که اعلام نمیکنن.
گذشته از مشکلات خود بازی که باعث شده GT روند نزولی پیدا کنه، انتشارش روی PS3 توی اون زمان هم منهدمش کرد. DriveClub با میانگین 71 در کمتر از یک سال تونست 2 میلیون بفروشه. (آمار فروش رسمی بازی اومد، ولی VGChartz هنوز نوشته 1.7 میلیون!) دیگه فکر کنین GT با فن بیس بزرگش و کیفیت بالاترش روی PS4 چقدر میفروخت! باید قبول کرد که بخش بزرگی از فن بیس GT رو هاردکورها تشکیل میدن و درصد زیادی از هاردکورها هم جزو اولین نفراتی هستن که کنسول های قبلی رو ول میکنن و میرن سراع نسل جدید. کلاً GT6 خیلی کمتر از نسخه های قبلی فروخته و شکی نیست، ولی هیچ آمار رسمی ای نداره! :دی

خوب آریا یکم فرصت بده بازی قشنگ رونمایی بشه!:biggrin1: هنوز هیچ کس نمیدونه حتی بازی چی قراره باشه! یعنی میدونیم عین LBP اما چجوریش رو خدا داند!
به نظر من Dreams هم مثل LBP ها داستان خاصی نخواهد داشت اما مراحل سینگل فوقالعاده، چرا! MM فوق متخصص در ساخت این چیزاس. بنظرم اگه شخصیت جدید MM به بامزگی Sackboy ها باشه خودش عده خیلی زیادی رو به بازی علاقه مند میکنه! نصف محبوبیت LBP هم بخاطر همین سک بوی هاست! در نتیجه بنظرم اگه بخش سینگل بازی نمایش قدرتمندی داشته باشه هایپ بازی ان برابر میشه!:biggrin1:

من DC رو به عنوان اولین ریسینگ تاریخ عمرم (بلواقع دومی بعد از NFS2) بازی کردم!:biggrin1: اوایلش خیلی سخت بود اما بعد که یکم بهتر شدم واقعا از انجامش لذت بردم. بازی خوبی هست. ایشون در کنار LBP3 به لطف سرورهای داغون (و البته ناقص منتشر شدن DC) به حقشون نرسیدن! من امیدوارم با یه آپدیت جدید و بدرد بخور یه نسخه نمیدونم چی چی ادیشن بدن بیرون! بنظرم این دفعه خیلی بهتر عمل میکنه!
فکر نکنم کاراکتر اون مدلی داشته باشه. :دی فقط یه چیزهای گرد و گوی مانندی هستن که زیاد هم قیافه ـشون جذاب یا بامزه نیست به نظرم:

NehJu.gif
WlYpz.gif
ZiF53.gif

من که از طراحی ـشون خوشم نمیاد، ولی باید دید دقیقاً توی بازی چه نقشی دارن. کلاً به قیافه بازی نمیخوره بخش داستانی استاندارد داشته باشه، ولی میتونه پر از مینی گیم و بخش های فان و سرگرم کننده باشه که ملت به صورت تکی یا دور هم تجربه کنن.
در مورد DC هم موافقم! اینا چی ـشون از Lords of the Fallen کمتره که نسخه GOTY داشت؟! :-" حالا اسمش رو GOTY Edition نذارن که یه سوژه خفن درست بشه، ولی به هر حال یه نسخه کامل و تر و تمیز با همه DLCها و اضافات منتشر کنن در کنار تبلیغات مناسب، میتونه توجه ملت رو به خودش جلب کنه. :دی

آها اینم میخواستم بزارم هی یادم میرفت :دی سونی چند روز پیش یه Survey برگزار کرده که توش در مورد آپدیت بعدی و اینکه کدوم قابلیت های زیر رو بیشتر هوادار میخوان روی PSN ببینند سوال پرسیده. بعید نیست اگه بخشی از کنفرانس رو به فریمور بعدی اختصاص بدن به چندتایی از این قابلیت ها رو رسما تاییدشون کنند :دی

1QHJb.png

=========
@Dinosaur
زیاد اخبار DC رو دنبال نمیکنم ولی توی گف یه عده میگفتن شاید بخوان موتورسیکلت به بازی اضافه کنند :دی

آقا اون آمار سر کاری بود!! :دی میگن یه نادون سنگی رو میندازه ته چاه و دیگه نمیشه بیرونش آورد، منظور همین آماره! :دی یارو رفت آمار VGChartz (که سال هاست مشخص شده چرندیاتی بیش نیست) رو به عنوان آمار فروش GT6 منتشر کرد و همه سایت ها هم این خبر رو منتشر کردن، در حالی که هیچ آماری از فروش بازی نداریم. آمارش بدون شک خیلی خوب نبوده که به صورت رسمی اعلام نمیشه، ولی تا وقتی آمار رسمی رو نداشته باشیم نمیدونیم دقیقاً چقدر بوده. شاید 1 میلیون بوده، شاید هم 5 میلیون ولی در مقایسه با نسخه های قبلی جوری بوده که اعلام نمیکنن.
گذشته از مشکلات خود بازی که باعث شده GT روند نزولی پیدا کنه، انتشارش روی PS3 توی اون زمان هم منهدمش کرد. DriveClub با میانگین 71 در کمتر از یک سال تونست 2 میلیون بفروشه. (آمار فروش رسمی بازی اومد، ولی VGChartz هنوز نوشته 1.7 میلیون!) دیگه فکر کنین GT با فن بیس بزرگش و کیفیت بالاترش روی PS4 چقدر میفروخت! باید قبول کرد که بخش بزرگی از فن بیس GT رو هاردکورها تشکیل میدن و درصد زیادی از هاردکورها هم جزو اولین نفراتی هستن که کنسول های قبلی رو ول میکنن و میرن سراع نسل جدید. کلاً GT6 خیلی کمتر از نسخه های قبلی فروخته و شکی نیست، ولی هیچ آمار رسمی ای نداره! :دی
خب وقتی آمار رسمی اعلام نمیشه یعنی آمار خوب نیست دیگه!:d
شاید بعد این همه مدت نهایت ۴ میلیون نسخه! فروش ۴ میلیونی روی ۸۰ میلیون کنسول باعث میشه بهش بتونیم بگیم bg ?! :d
حتی اگه ۵ میلیون هم در نظر بگیریم نسبت به شماره ی قبلی ۵۰ درصد افت فروش داشته!

به نظرم جالب میشه اگه یکی دو تا پیست خاکی/گِلی منتشر کنن با چند تا ماشین رالی. چون فعلاً که خبری از MotorStorm نیست، ولی میشه توی DC یه نیمچه تجربه ای از مسابقات خاکی داشت. حتی تصورش هم زیباست که یه پیست گلی زیر اون بارون خفن چه چیز محشری میشه!

همین الان زیر اون باروون وحشتناک میری توی گل ( پیست اسکاتلند اولش کلا داخل گِل هستش ) یا توی چمن های کنار پیست حس خیلی عجیبی میده لعنتی :دی
جا داره یادی بکنیم از برف شدید داخل پیست نروژ در تاریکی مطلق که هیچی معلوم نیست :)) عاشق این حالتم یعنی :دی
[MENTION=370]dante[/MENTION] never cry
موتور سیکلت دیگه خیلی تخیلی و بلند پروازانه به نظر میاد ، بچه های گف کجاها که نرفتن :دی

آخ آخ گفتیا !
امیدوارم کیلزون 2 حداقل یه نسخه ی ریمستر شده اش تایید بشه ! اگه کالکشن کیلزو باشه که چه شود :bighug:

video-games-killzone-2-960x600-wallpaper.jpg

ناموسآ بخش داستانی هم نداشت مهم نیست فقط همین مولتی شو بزارن
که واقعآ کف و خون قاطی میکنم یه جور نوستالژی مثه SHENMUE 3 که واسه بعضی ها زندگیه یا TLG اینم واسه من همه چیه

ناموسآ بخش داستانی هم نداشت مهم نیست فقط همین مولتی شو بزارن
که واقعآ کف و خون قاطی میکنم یه جور نوستالژی مثه SHENMUE 3 که واسه بعضی ها زندگیه یا TLG اینم واسه من همه چیه

بخش داستانیش که هست حتما به نظرم . بخش مولتی #:-s که امیدوارم باشه البته (البته اگر قرار باشه کیلزون 2 برای 4 بیادش)

آخ آخ گفتیا !
امیدوارم کیلزون 2 حداقل یه نسخه ی ریمستر شده اش تایید بشه ! اگه کالکشن کیلزو باشه که چه شود :bighug:

video-games-killzone-2-960x600-wallpaper.jpg
بزرگترین اشتباه سونی سره همین بازی بود.واقعا اگه همین KZ2 ادامه میدادن الان به هدفشون رسیده بودن.شایدم انتظار داشتند بیشتر بفروشه ولی بنظرم اگه ادامه میدادن کم کم فن بیس بازی بزرگتر میشد بخصوص تو این نسل آخری که شوترا کپی پیست همه وKZSF جای 2 میلیون بالای 5 میلیون میفروخت.
حیف شد حیف خلاصه :d

من که بدجور هوس یه اول شخص داستانی مشتی کردم بدون Coop و آنلاین و این چرت و پرت ها یه چیزی مثل بایوشاک یا کمپین کیلزون 2 .

این روز ها دارم فورتزا ۶ بازی می کنم و از پس فردا هم هیلو! دقیقا ۲ سبکی که سونی واقعا به اون نیاز داره! جی تی ۷ باید ( تاکید موکد) معرفی بشه و اون هم برای عرضه در ۲۰۱۶ و یک fps که بتونه جای کیلزون و رزیستنس رو پر کنه!
عجیبه سونی سعی می کنه در تمامی سبک ها حتی سبک هایی که فروش بالایی در پی ندارن سرمایه گذاری کنه ولی یک fps که پرفروش ترین سبک هست رو در نظر نمی گیره! می تونه یه بازی با تم و حال هوای mass effect در این سبک زیر نظر استودیویی قوی غوغا کنه!

جانا حرف از دل ما میزنی !!! منم همیشه در تعجبم با اینکه کلا فن پلی استیشن هستم ولی نمیدونم چرا سونی با توجه به قدرتی که در دست داره سراغ ساخت یه بازی بمب تو همین سبکهایی که گفتی یا یه بازی که حداقل نوع آوری داشته باشه (مثل کوانتوم بریک) نمیره ؟! آخرین بمبی که پلی استیشن معرفی کرد یا اینکه دوست دارید زودتر بیاد Tlou و Uncharted هستش ! هر دو هم اکشن سوم شخص ! چرا سونی به سبکهای همه پسند و جدید توجهی نمیکنه ؟!!! هر وقت سوال شد فقط لست آف آس و آنچارتد !!! حالا هم که دوباره سوم شخص نقش آفرینی تو راهه !! شما خودتون واقعا مقایسه کنید ! از وقتی که فیل اسپنسر اومده در راس ایکس باکس قرار گرفته چقدر برای طرفدارانش ارزش قائل میشه زود به زود در توئیتر و شبکه های مجازی اخبار و وعده میده ! به خاطر درخواست طرفدارا رفتن کنترلر جدید برای کنسول تولید کردن ! و خیلی چیزهای دیگه ..... حالا سوال من اینه که آیا سونی همچین شخصی رو که محکم پشت کنسول و طرفدارا بایسته داره ؟!! به نظرم یه سری کم کاری داره صورت میگیره

به نظرم جالب میشه اگه یکی دو تا پیست خاکی/گِلی منتشر کنن با چند تا ماشین رالی. :biggrin1: چون فعلاً که خبری از MotorStorm نیست، ولی میشه توی DC یه نیمچه تجربه ای از مسابقات خاکی داشت. حتی تصورش هم زیباست که یه پیست گلی زیر اون بارون خفن چه چیز محشری میشه!
هعی ... هعی ... هعی ...8-|

جانا حرف از دل ما میزنی !!! منم همیشه در تعجبم با اینکه کلا فن پلی استیشن هستم ولی نمیدونم چرا سونی با توجه به قدرتی که در دست داره سراغ ساخت یه بازی بمب تو همین سبکهایی که گفتی یا یه بازی که حداقل نوع آوری داشته باشه (مثل کوانتوم بریک) نمیره ؟! آخرین بمبی که پلی استیشن معرفی کرد یا اینکه دوست دارید زودتر بیاد Tlou و Uncharted هستش ! هر دو هم اکشن سوم شخص ! چرا سونی به سبکهای همه پسند و جدید توجهی نمیکنه ؟!!! هر وقت سوال شد فقط لست آف آس و آنچارتد !!! حالا هم که دوباره سوم شخص نقش آفرینی تو راهه !! شما خودتون واقعا مقایسه کنید ! از وقتی که فیل اسپنسر اومده در راس ایکس باکس قرار گرفته چقدر برای طرفدارانش ارزش قائل میشه زود به زود در توئیتر و شبکه های مجازی اخبار و وعده میده ! به خاطر درخواست طرفدارا رفتن کنترلر جدید برای کنسول تولید کردن ! و خیلی چیزهای دیگه ..... حالا سوال من اینه که آیا سونی همچین شخصی رو که محکم پشت کنسول و طرفدارا بایسته داره ؟!! به نظرم یه سری کم کاری داره صورت میگیره
شما فکر کنم E3 2015 رو یادتون رفته نگاه کنید! و البته سابقه ی PS رو!

KZ که فعلا خبری ازش نمیشه اما خیلی دوست دارم حداقل یه Resistance خوب بسازه سونی!:x البته به ریمستر KZ2 هم راضیم! اما کلا یه شوتر فضایی خیلی خوبه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or