نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

عکس اصلی و گیف و... رو همه رو دانیال (7Se7en7) قبلا ساخته بود؛ من فقط زیرش اون نوشته رو وارد کردم :-"
اگر به نظرتون فونتش خوب نیست، یه فونت خوب پیشنهاد بدین با اون بنویسم.
68657648023404383217.gif

عکس اصلی و گیف و... رو همه رو دانیال (7Se7en7) قبلا ساخته بود؛ من فقط زیرش اون نوشته رو وارد کردم :-"
68657648023404383217.gif

فونتش خوبه..ولی با فونت GOW مینوشتی هماهنگ میشدیم:d

68657648023404383217.gif
فونتش افتضاحه از فونت خود پلیستیشن استفاده کن .
سایزشم برا گلده فقط :|

فونتش افتضاحه از فونت خود پلیستیشن استفاده کن .
سایزشم برا گلده فقط :|
لینک داری ازش؟! :-/
فعلا از یکی خواستم یه چیزی بسازه وایستا ببینم چی جواب می‌ده؛ اگه اون OK بده دیگه این امضا هایی که ما ساختیم در مقابلش مثل خشم (!!) دیده می‌شه :دی

چون هنوز هیچ حرفی ازش زده نشده و از تصوراتمون بازیش خارجه @-) فعلا تا نمایشش هیچ نظری جز گفتن شاهکار نمیتونیم بگیم .

همسایه های بغلی داغ کردن تندوتند عکسو گیف میزارن . یک عکسو گیف در جوابشون گذاشتم کل تاپیکشون منفجر شد !! . از E3 قبلی داغدیده ان بزارید این 28 روز باقیمونده رو لباس سیاهو در بیارن چون باز باید بپوشنش بعد کنفرانس :d

91232713255542374181.jpg

داداش mgs من از خودتونم هااااا :d

که تو تاپیک بغلی جواب {گیف}من رو دادی ... /:):d

من اونجا به عنوان جاسوس triple agent هستم تو بخش نینتندو هم هستم ! 8-|
:d

نظرتون در مورد یه Hype Train چیه؟ :دی

99668700138041493131.jpg

کاز، یوشیدا، سرنی و میازاکی :دی کار خودمه :دی مخصوص بازیسنتر :دی اگه موافقین و میخواین شرکت کنین تو همین تاپیک بگید تا آواتارتون رو اضافه کنم به Hype Train :دی

^ ^ عالیه ، من میخوام اولِ قطار سوار بشم، ما رو هم اضافه کن ! :d
=========
دوستانی که Gif میزارید ! :| یه لطفی بکنید Link ـش رو بزارید، تو اسپویل هم بزارید، هیچ فرقی نمیکنه، باز هم ترافیک رو می گیره ! اینطوری نه تاپیک سنگین میشه ، بعدشم هیشکی با ترس وارد تاپیک نمیشه...:d

همونطور که اشاره کردن جون هرکی دوس دارین این گیف ها رو لینکش رو بزارید همینوجوری هم ترافیک نداریم.:|
ممنون از دوستان :d

پ.ن :یه جا هم برا اینجانب کنار بزارید. بغل پنجره باشه لطفا :d

امیدوارم تو این کنفرانس یه بازی پلتفرمر درست و حسابی هم ترجیحا از مدیا مولکول ولی متفاوت با LBP معرفی بشه.
من رو هم تو قطار راه بدید:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or