نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

خب دوستان عزیز این بک گروند رو داشته باشید تا بقیه کارا رو اماده کنم:

شعار رو هم با فونت God Of War نوشتم که هم جای خالیش اگه نمایشی نداشت پر شه هم ویرانگری رو به رخ بکشه

اون رنگ ابیم که دیگه رنگ سونیه،امیدوارم خوشتون بیاد و اگه هایپ شدید لطفا به عمه بنده کاری نداشته باشید

برای سایز اصلی روی عکس زیر کلیک کنید:

این Project Beast خیلی مرموز میزنه. اگه به عکساش دقت کنین میبینین یارو سلاح گرم (یه چیزی مثل شات گان) دستشه:d

Project-Beast-1.jpg

از طرفی توی عکسای دیگه محیطاش خیلی شباهت به محیط های فیلم به ون هلسینگ میده (طرز لباس پوشیدن یارو هم همینطور). هر جور به قضیه نگاه میکنم، این نمیتونه Demon's Souls باشه و ممکنه یه IP جدید باشه (From Software اوایل یه سری داشت به اسم King's Field و بعدش دنباله معنویش Demon's Souls میشه و بازم دنبله معنوی دوم به اسم Dark Souls عرضه میشه. اینم ممکنه دنباله معنوی سوم باشه:d)

شایعه شده سونی برای مقابله با گیرز جدید یه دمو cg از GOW IV نشون میده.
سونی میخاد تو e3 ملت رو به خاک و خون بکشه.
اگه اینجوری بشه خیلی دوس دارم ببینم گیرز چجوری جلوی این بازی دووم میاره
GOW IV اون هم سانتا مونیکا کسی جلوش دووم بیاره =))
این هم امضای بده از طرف یک دوست خوش ذوق
بیچاره حتی تصورش هم بعد E3 چیکار میخوان بکنن موندم واییی اگه سونی بیاد له کنه مایکر ر بنده بعد از ترول فراوان بن خواهم شد:d;;)

1-Our Greatness is not limited to E3, it always Awaits
39665086065580520741.jpg

43742367917753044195.jpg

2- Greatness continues...
33082877021339182036.jpg

3- The Whole World Wants You to Win

18999468540793977888.jpg

49486379494767428764.jpg

اینم یکی با لوگو استدیوها،

70468277093311932271.jpg

sigpic47330_35.gif

چیز دیگه ای هم فعلاً به ذهنم نمی رسه طراحی کنم:d

آخرین ویرایش:
- - -ویرایش - - -
جزئیات کنفرانس سونی در E3 مشخص شد : God of War 4 معرفی خواهد شد

چندی پیش سونی رسما تاریخ کنفرانس خود در بزرگ ترین فستیوال بازی های رایانه ای یعنی E3 را اعلام کرد. حال شایعاتی پیرامون کنفرانس این شرکت منتشر شده که جزئیات کامل این مراسم را بیان می کند.

این گزارش از یکی از منابع داخلی سونی منتشر شده است و به قدری با انتظارات و همچنین گفته های سونی مطابقت دارد که می توان گفت احتمالا همین برنامه در کنفرانی سونی جریان خواهد داشت. بر اساس این گزارش کنفرانس سونی با یک نمایش خیره کننده از عنوان Uncharted 4 آغاز خواهد شد که یک تریلر کاملا In-Game همراه با صحنه هایی از گیم پلی بازی خواهد بود که گرافیکی بی سابقه را به تصویر خواهد کشید. این عنوان برای عرضه در تابستان ۲۰۱۵ برنامه ریزی شده است و نمایش آن در یک محیط گرمسیری می باشد. پس از این استدیو Media Molecule از عنوان جدید خود که دارای یک دنیای ۳ بعدی و زیبا است و از قابلیت Morpheus نیز پشتبانی می کند، رونمایی خواهد کرد. Gran Turismo 6 نیز قرار است بر روی PS4 با کیفیت ۱۰۸۰p و ۶۰ فریم بر ثانیه عرضه شود و نمایشی از این عنوان در کنفرانس سونی وجود دارد. این نسخه دارای ویژگی های جدیدی چون اتصال اجتماعی، موزیک های جدید و DLC های اضافی است. سورپرایز اصلی کنفرانس سونی معرفی عنوان God of War 4 با یک تیزر سینمایی و CG می باشد. البته سونی در ابتدا قصد نداشت این عنوان را معرفی کند چون تاریخ عرضه ی آن اواخر سال ۲۰۱۵ است ولی به دلیل کاهش هایپ Gears of War جدید تصمیم گرفت با یک تریلر CG از این عنوان رونمایی کند. Kill Strain نیز که نام نسخه ی جدید و بازسازی شده ی سری محبوب Syphon ****** برای PS4 می باشد، رونمایی خواهد شد که تاریخ عرضه آن اواخر سال ۲۰۱۴ خواهد بود. Sony Bend نیز در توسعه نسخه ی بازسازی شده ی این عنوان نقش دارد. استدیو Quantic Dream نیز با یک تریلر از عنوان جدید خود در کنفرانس سونی حضور دارد که البته هنوز مشخص نشده این عنوان یک IP جدید است یا اینکه نسخه ی PS4 عنوان Beyond : Two Souls خواهد بود. Ready At Dawn نیز با یک تریلر جدید و هیجان انگیز از گیم پلی عنوان The Order : 1886 در این کنفرانس حضور دارد و اطلاعات جدید و جامعی پیرامون این بازی که قرار است در پاییز ۲۰۱۴ عرضه شود، منتشر می کند. استدیو Ninja Theory نیز با یک عنوان مبارزه ای و Hack & Slash در این کنفرانس حضور دارد. همچنین سونی لندن نیز از اولین عنوان AAA خود که یک بازی سوم شخص خواهد بود رونمایی خواهد کرد. سونی ژاپن نیز در این کنفرانس حضور دارد و احتمالا پس از مدت ها شاهد نمایشی از عنوان The Last Guardian خواهیم بود. عنوان Driveclub نیز در طول کنفرانس نمایش جدید خواهد داشت که با گرافیکی خیره کننده ی خود همگان را شگفت زده خواهد کرد. با نمایش Driveclub کنفرانس سونی به پایان می رسد.
همچنین اعلام شده ناشران دیگر نظیر Ubisoft ، Electronic Arts، Konami، Capcom، Warner Bros، Activision، Square Enix، Take Two نیز در کنفرانس سونی حضور دارند و شایعه شده که راکستار نیز در این کنفرانس حضور دارد و احتمالا از نسخه ی PS4 عنوان GTA V رونمایی خواهد کرد.
شرکت Sony Computer Entertainment کنفرانس خبری خود را برای نمایشگاه E3 2014 در تاریخ ۹ ژوئن (مصادف با ۱۹ خرداد) و ساعت ۹ بعد از ظهر به وقت شرق آمریکا (ET) در نظر گرفته است. کنفرانس خبری PlayStation در سالن Memorial Sports Arena شهر لس آنجلس برگزار خواهد شد
منبع : گیمفا

آقا Medievil برای شما هم ترسناکه؟:-/ چون من هر وقت بازی میکردم بچگی (و حتی الان هم که بازی میکنم! :d) واقعا میترسم! :d اتمسفر بازی خیلی خوفه! :| با اون آهنگاش!

دقیقا :)) اتفاقا 2 3 ماه پیش بود نصف شب بی خوابی زده بود به سرم گفتم PS1 رو بساط کنم به یاد قدیم Medievil بازی کنم اقا یه حس ترسی همراه با نا امیدی و افسردگی وجودمو فرا گرفت یعنی له له شدما :)) :دی

دوستان امکانش هست برای ویتا یکی دوتا بازی شاخ معرفی کنن؟؟؟

شاخ که فکر نمیکنم ولی حتما یه نیم ساعتی رو اختصاص میدن به ویتا ! با این اسم ضایعش :دی من نمیدونم این چه اسمیه ؟! یکی از اون ارزوهام اینه که سونی بیاد اسم این کنسول رو عوض کنه مثلا بذاره PSP2 !
دلتون نخواد ! یه سمنوی خوشمزهای داشتم میخوردم ییهو چشمم افتاد دیدم اسمش ویتاست کلی خندیدم ! :دی

این MedEvilـها رو من تا حالا بازی نکردم! اما توی All-Star Battle Royal به شدت با سر فرانسیس و اپنینگ و اندینگ داستانیش حال کردم! :d یه جو خفنی داشت! :d
از معرفی شماره ی جدیدش بسیار استقبال میکنم:bighug:

فقط کار کدوم استودیو بوده؟ :-"

شاخ که فکر نمیکنم ولی حتما یه نیم ساعتی رو اختصاص میدن به ویتا ! با این اسم ضایعش :دی من نمیدونم این چه اسمیه ؟! یکی از اون ارزوهام اینه که سونی بیاد اسم این کنسول رو عوض کنه مثلا بذاره PSP2 !
دلتون نخواد ! یه سمنوی خوشمزهای داشتم میخوردم ییهو چشمم افتاد دیدم اسمش ویتاست کلی خندیدم ! :دی

[/QUOTE]
دمت گرم دیگه آبرو حیصیت ویتارو پاک بردی..:(

این MedEvilـها رو من تا حالا بازی نکردم! اما توی All-Star Battle Royal به شدت با سر فرانسیس و اپنینگ و اندینگ داستانیش حال کردم! :d یه جو خفنی داشت! :d

هنوز دیر نشده از اون بازیاس که همیشه میچسبه ! :دی کار استودیو کمبریج هست که پارسال به Guerrilla Cambridge تبدیل شد و اخرین کارشونم همین Killzone: Mercenary بود .
دمت گرم دیگه آبرو حیصیت ویتارو پاک بردی..:(

شوخی کردم خودم به زودی یه اسلیمشو میخرم :love: :دی

یک نظر اجمالی و مختصر به E3 پیش رو کردم، از هر طرف به قضیه نگاه می کنم تو کتم نمیره همچین کنفرانس پر ملاتی :| !
Gameplay از Uncharted و Order و منقلب کردن صنعت گیم، رونمایی از پروژه Cage، نمایش Demon's Souls 2 و DC، حضور GG و MM به همراه IP های جدیدشون که تقریبا جزو فکتیجات کنفرانس هستن + IP استودیو Bend و حضور Crash و TLG که جزو احتمالات هستن !!

پ.ن: Banderas =)) !!

آخرین ویرایش:

چه خاطراتی که با این بازی نداشتم
خیلی خوفناک بود مخصوصا وقتی تو قبرستون میرفتم مو به تنم سیخ میشد :d
Cambridge Studio بود که گویا الان به Guerrilla Cambridge تغییر نام داده :d
امیدوارم شماره جدیدی داشته باشه که معرفی بشه :bighug:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or