نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

داشت پیام ها رو میخوندم دیدم در صورتی که کرش و tlg و gow معرفی بشه کسی باقی نخواهد موند که بازی کنه !
همه خود کشی کردن :|
اگه GOW معرفی بشه من 3 یا 4 نفر دیگه هم با خودم میکشم :d
آقا چرا کثیف کاری میکنید اگه خواستید آدرس بدید همه یه جا جمع شیم :d

من میگم هیچ بازی هم که معرفی نشه دو تا بازی باید معرفی بشوند
crash و the last guardian
این دو تا نباشه واقعا ناراحت کنندس. به خصوص برای کسانی که سال هاست منتظر این دو عنوان به خصوص tlg هستند:(

من الان بیشتر از هر چیزی کنجکاوم ببینم سونی تو سبک fps چی رونمایی خواهد کرد!
کیلزون که حالا حالا ها خبری ازش نیست و رزیستنس هم تو کماست و سونی شدیدا به یک بازی تو این سبک نیاز داره!
خدای جنگ حالا حالا ها نیست مشکلی نیست فعلا میشه جاش رو با بهره مندی درست از shadow of the beast پر کرد!
آنچارتد 4 کنسل شده؟! خیلی سخت و درد ناکه ولی خب ready at down می تونه با the order جای 50 تا آنچارتدم پر کنه :d
tlg باز هم غایبه بزرگ؟! حسین جان خیلی ناراحت شدم ولی خب rime میتونه جانشین خلفی باشه:d
برا هر غایبی خلاصه جانشینی هست... اما...اما جای هلگاست ها منطقه ی مرگ و کایمراهای مقاومت رو چی پر میکنه؟! سانتا مونیکا آیا؟!
به هر حال می تونه یکی از بزرگترین سورپرایزهای سونی رونمایی از یک fps بزرگ باشه که جای بازی های مذکور رو پر کنه!
پ ن : کیلزون و رزیستنس هنوز جای کار دارن ولی مثل اینکه حالا حالا ها باید تو تعطیلات باشن و بعد 2-3 سال killzone4 در واقع بشه جانشین شایسته ی شماره دو resistance 4 هم با قدرت راه سه گانه ی اصلی رو ادامه بده!

من این صفحات رو میخونم ب حال ناتتان و انچارتد گریه می کنم!! بد بخت قشنگ زیر سایه دو شایعه که (به نظر من) یکیشون کاملا غیر ممکنه (کراش--- با وجود حرفای ناتی که "ب تازگی" گفته هنوز دسته اکتیه) و اون یکی هم کاملا در هاله ای از ابهام قرار داره داره محو میشه

کلا از وقتی که tlou معرفی شد (vga 2011) تا الان این انچارتد بدبخت در حال مردنه!!!

- - -ویرایش - - -

آنچارتد 4 کنسل شده؟! خیلی سخت و درد ناکه ولی خب ready at down می تونه با the order جای 50 تا آنچارتدم پر کنه :d
اولا انچارتد 4 کنسل نشده (از کجا شنیدی؟؟)

دوما نصفه دوم حرفت نمونه بارز "محو" شدن انچارتده!!

آخرین ویرایش:
من این صفحات رو میخونم ب حال ناتتان و انچارتد گریه می کنم!! بد بخت قشنگ زیر سایه دو شایعه که (به نظر من) یکیشون کاملا غیر ممکنه (کراش--- با وجود حرفای ناتی که "ب تازگی" گفته هنوز دسته اکتیه) و اون یکی هم کاملا در هاله ای از ابهام قرار داره.

کلا از وقتی که tlou معرفی شد (vga 2011) تا الان این انچارتد بدبخت در حال مردنه!!!

- - -ویرایش - - -

اولا انچارتد 4 کنسل نشده (از کجا شنیدی؟؟)

دوما نصفه دوم حرفت نمونه بارز "محو" شدن انچارتده!!
کنسل نشده و نخواهد شد و دلیلی هم نداره که کنسل بشه !
منظورم رو نگرفتی! :d

آقا این نمایش UC4 قرار شده که گیم پلی باشه؟!
اگه گیم پلی در حد 3 دقیقه هم نشون بدن من کاملا راضیم و TLG و بازی Santa و... هم نمی‌خوام اصلا :دی همون گیم پلی رو نشون بدن من به راحتی می‌تونم برم بمیرم :دی
پ.ن: We are on a Sony Journey :bighug: :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or