نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

آقا این نمایش UC4 قرار شده که گیم پلی باشه؟!
شک نکن. Uncharted/The Order/TLG/Shadow of Beast/Project Beast/Everybody's Gone to the Rapture گیم پلی روی استیچ دارن :دی.

تریلر از گیمهای جدید Guerrilla Games و Media Molecule و SMS و SCE London Studio.

پ.ن. درصورت آنونس medievil-shenmue III-Goid of War IV به تعدادی از دوستان شیرینی داده خواهد شد :دی.

--------

اقایون یه gif داغ رسید. خداس :دی

http://i.minus.com/iKrEzh3Bl9oMr.gif

آخرین ویرایش:
شک نکن. Uncharted/The Order/TLG/Shadow of Beast/Project Beast/Everybody's Gone to the Rapture گیم پلی روی استیچ دارن :دی.

تریلر از گیمهای جدید Guerrilla Games و Media Molecule و SMS و SCE London Studio.

پ.ن. درصورت آنونس medievil-shenmue III-Goid of War IV به تعدادی از دوستان شیرینی داده خواهد شد :دی.

--------

اقایون یه gif داغ رسید. خداس :دی

http://i.minus.com/iKrEzh3Bl9oMr.gif
درجه ی هایپ خیلی شدیده من دیگه توان تحمل ندارم :d شک ندارم با نمایش آنچارتد همه کف میکنند و حالتی مثل نمایش TLOU در E3 2012 پیش میاد و به تنهایی برا کل E3 بسه , از اونطرف هم THE ORDER ولی این بازی های که شایعه برا رونماییشون هست موندم توان دارم بعد این نمایش ها هضم کنم !!=p~ مثل TLG ,(که بعیده یکم) GOW IV و و و و و و این پایینی [-o<
original.jpg

هر چی برسه و هر بازی معرفی بشه استقبال میشه :bighug:
اینقدر مورد و بازی هست که نمیدونم اولویت رو کودوم بزارم :d
راستی واسه بعد از کنفرانس یکی داوطلب شه پرچمو بیاره پایین بس که میره بالا من نمیتونم برم بیارمش پایین ;)

اگه این اتفاق بیافته یه شیرینی مخصوص پیش من داری :دی یعنی میشه دوباره Sir Daniel Fortesque رو ببینم اونم رو PS4

آقا Medievil برای شما هم ترسناکه؟:-/ چون من هر وقت بازی میکردم بچگی (و حتی الان هم که بازی میکنم! :d) واقعا میترسم! :d اتمسفر بازی خیلی خوفه! :| با اون آهنگاش!

شایعه شده سونی برای مقابله با گیرز جدید یه دمو cg از GOW IV نشون میده.
سونی میخاد تو e3 ملت رو به خاک و خون بکشه.
اگه اینجوری بشه خیلی دوس دارم ببینم گیرز چجوری جلوی این بازی دووم میاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or