نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

ماشالله بچه ها انقدر آرزو دارن که دیگه حرفی نمیمونه آدم بزنه :دی
وسط این همه آرزو یه Resistance هم به ما بدن ما ممنون میشیم

با تشکر

ماشالله بچه ها انقدر آرزو دارن که دیگه حرفی نمیمونه آدم بزنه :دی
وسط این همه آرزو یه Resistance هم به ما بدن ما ممنون میشیم

با تشکر

Resistance احتمالش 0 مطلقه
اول این که Insomniac اعلام کرد که کارش با Resistance تموم شده و به دنبال تجربه های جدیده
دوم این که داره بازی انحصاری برای X1 می سازه :d

البته شایعاتی هست که امتیاز بازی رو Insomniac داده رفته

چه ربطی داره امتیاز بازی Resistance برای سونیه حتی اگه Insomniac بخواد بسازه هم بدون اجازه سونی نمیتونه بسازه .
yahoo_3.gif

الان سونی میتونه Resistance داده باشه به یکی از استدیو های خودش بسازه .
yahoo_3.gif

درست می گی بازی امتیازش دست سونی اه ;) ;) ;) ;) ;)

آخرین ویرایش:
Resistance احتمالش 0 مطلقه
اول این که Insomniac اعلام کرد که کارش با Resistance تموم شده و به دنبال تجربه های جدیده
دوم این که داره بازی انحصاری برای X1 می سازه :d

البته شایعاتی هست که امتیاز بازی رو Insomniac داده رفته

چه ربطی داره امتیاز بازی Resistance برای سونیه حتی اگه Insomniac بخواد بسازه هم بدون اجازه سونی نمیتونه بسازه .;)
الان سونی میتونه Resistance داده باشه به یکی از استدیو های خودش بسازه .;)

طرفدارا قبل E3
71990519835705500699.gif

طرفدارا بعد E3

76402755957133139794.jpg
آخرش هممون EPIC FAIL میشیم خلاص=))

epic fail کنفرانسی میشه که همون روز میخواد هایپ کنه . ما هایپ مرگ شدیم خیلی وقته با 5 عنوانمون ( TO1886 ، UC4 ، RIME ، DC ، TLG ) . شما پروژه های دیگه اونم فقط دو تا مثل CRASH و پروژه استاد کیجو بهش اضافه کن تا ذوق مرگ بشی .

تازه نیل که بیاد رو سن فقط از UC نمیگه . بعد معرفی TLOU R از نسخه 2 ش هم صحبتایی خواهد کرد چون تاییدش کرد .
سانتا مونیکا هم پروژه ی مخفیش که خیلی وقته یک راز بود . بعد نمایش TO1886 فکا که به زمین چسبید ، یک عنوان فک برانداز که در پستهای قبلیمم گفتم به احتمال 99.99% GOD IVه معرفی خواهد کرد .

حالا کاری به معرفی نشده ها ندارم . شما فقط اونایی که نمایششون 100% ه رو جمع بزن ببین چقدر هایپ میشی ;)

epic fail کنفرانسی میشه که همون روز میخواد هایپ کنه . ما هایپ مرگ شدیم خیلی وقته با 5 عنوانمون ( TO1886 ، UC4 ، RIME ، DC ، TLG ) . شما پروژه های دیگه اونم فقط دو تا مثل CRASH و پروژه استاد کیجو بهش اضافه کن تا ذوق مرگ بشی .

تازه نیل که بیاد رو سن فقط از UC نمیگه . بعد معرفی TLOU R از نسخه 2 ش هم صحبتایی خواهد کرد چون تاییدش کرد .
سانتا مونیکا هم پروژه ی مخفیش که خیلی وقته یک راز بود . بعد نمایش TO1886 فکا که به زمین چسبید ، یک عنوان فک برانداز که در پستهای قبلیمم گفتم به احتمال 99.99% GOD IVه معرفی خواهد کرد .

حالا کاری به معرفی نشده ها ندارم . شما فقط اونایی که نمایششون 100% ه رو جمع بزن ببین چقدر هایپ میشی ;)

اگه فقط Crash Bandicoot و TLG رو معرفی کنن برای من کافیه.امیدوارم اینطور بشه که میگی.کیه که از معرفی اینهمه بازی عالی ذوق زده نشه.پس بشدت منتظریم:d

اگه فقط Crash Bandicoot و TLG رو معرفی کنن برای من کافیه.امیدوارم اینطور بشه که میگی.کیه که از معرفی اینهمه بازی عالی ذوق زده نشه.پس بشدت منتظریم:d

البته من دو تا و نصفی :d آرزوی دیگه هم دارم که برام قده همین بازیها بسیار مهمه . که راک استار حداقلش توی همین کنفرانس GTA V رو نسل هشتمی کنه و یک ندایی از AGENT و RDR توی هر کنفرانس امسال فرقی نمیکنه ، فقط بگه با این IPها داره چکار میکنه .

یه نمایش فوق خفن حاوی چند دقیقه خالص گیمپلی از The Order 1886 و U4 حدود 70 درصد انتظارات منو براورده میکنه 30 درصد بقیه هم یه IP جدید خفن و متناسب با سلیقه من از GG . بقیه هم هر چی اضافه باشه دمشون گرم :دی

البته از اون 70 درصد 30 درصدش هم واسه رونمایی خفن از Project Beast توسط میازاکی هست :bighug:

آخرین ویرایش:
منم فقط The Order و Uncharted راضیم میکنه بقیه زیاد مهم نیستن فعلا . چون در بهترین حالت فقط این دوتا امسال عرضه میشن . حالا کو تا سال دیگه ...

اینکه e3 پرباری داریم از سوی هر دو طرف توش شکی نیست :d
ولی به نظرم نکته اصلی زمانبندی ریلیز هست، شدیدا بازار هر دو کنسول نیاز به بازی داره و هر طرفی که استودیوهاش زودتر خودشونو بجنبونن برای ریلیز سریعتر میتونن بازار فروش بهتری داشته باشن
مسلما خیلیا مثل خود من تا اومدن یه بازی درست و حسابی خرید کنسول هم نخواهند داشت

نمیدونم چرا هیچ کس از GG حرف نمیزنه واقعا من منتظر GG هستم من چند تا شایعه خونده بودم که حسابی داره برا آنلاین بازیش آدم استخدام میکنه

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا هیچ کس از GG حرف نمیزنه واقعا من منتظر GG هستم من چند تا شایعه خونده بودم که حسابی داره برا آنلاین بازیش آدم استخدام میکنه

چون هنوز هیچ حرفی ازش زده نشده و از تصوراتمون بازیش خارجه @-) فعلا تا نمایشش هیچ نظری جز گفتن شاهکار نمیتونیم بگیم .

همسایه های بغلی داغ کردن تندوتند عکسو گیف میزارن . یک عکسو گیف در جوابشون گذاشتم کل تاپیکشون منفجر شد !! . از E3 قبلی داغدیده ان بزارید این 28 روز باقیمونده رو لباس سیاهو در بیارن چون باز باید بپوشنش بعد کنفرانس :d

91232713255542374181.jpg

دوستان اینم یه اواتار و امضا متحرک از کله خراب سونی یعنی کریتوس خان:d

سعی کردم دوتا ست هم باشن..

اواتار:

امضا:
sigpic83316_4.gif

یعنی به جان خودم شعار پشم میریزه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or