[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
این دیگه بستگی به فن های دو کنسول داره چون حتی اگه مایکرو شت هم بزاره جلو،باز طرفداری می کنن یا اگر مایکرو بترکونه هم،سونی فن ها باز کنسولشون ول نمی کننآقا همه ی این هایپ ها به کنار اگه سونی ببره E3 ر یه لحظه به مایکر فن ها فکر کنید با اون همه حرف هایی که فیل جونشون بهشون زده چه اوضاع بدی میشه براشون![]()
#Gifnessawaits
http://i.minus.com/iHVi7VGKShW0g.gif
اون ها هم یه تحملی دارن شک نکن اگه مایکر فیل بشه خیلی هاشون بیخیال میشناین دیگه بستگی به فن های دو کنسول داره چون حتی اگه مایکرو شت هم بزاره جلو،باز طرفداری می کنن یا اگر مایکرو بترکونه هم،سونی فن ها باز کنسولشون ول نمی کنن
تمامی کنفرانس ها قراره 19 - 20 خرداد برگزار بشن و دقیقا هر دو روز هم من امتحان دارم. یعنی رسما E3 کوفتم شد :bighug:
بگذریم، مطمئنم امروز یه تاپیک توی Gaf زده بودن که QD داره روی 2 تا پروژه معرفی نشده کار میکنه (منبع: Kotaku) ولی نمیدونم چرا هرچی میگردم نمیتونم پیداش کنم..... Weird!
دهنتو سرویسچقدر زود میگذرهولی مطمئنم این E3 هرچی باشه از پارسال بهتر میشه ...
من دو سه سالیه دیگه الکی هایپ نمیکنم چون همیشه تو ذوقم خوردهیادش بخیر 4 5 سال پیش قبل کنفرانس دعا میکردیم بالاخره FF VII Remake رو معرفی کنن ...
بگذریم خلاصهولی همینجوری بدون هایپ و خشک نمیشه که یه لیست رویایی براتون در نظر گرفتم یه لیست واقعی که امکانشون زیاد یا 100% ـه
واقعی:
- نمایش خیره کننده The Order 1886 و دست و جیغ و هورا
- نمایش خیره کننده تر Uncharted و ...
- نمایش Planetside 2
- نمایش Driveclub
- نمایش Assassin's Creed
- نمایش Project Beast یا همون Demon's souls II و ترکیدن سالن
- نمایش بازی جدید از MM
- نمایش بازی جدید از GG
- نمایش و معرفی دوباره TLG که اگه نشه من دیگه هیچ امیدی بهش ندارم
انصافا همینا باشه خوبه دیگهحالا کنفرانس رویایی
- Agent