نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

اگه TLG تو E3 زبونم لال زبونم لال زبونم لال نمایشی نداشت . خبر نمایش و تاریخ انتشارش رو امیدوارم از شما بشنوم:d

از همین بگو برام :d
ممنون رفیق ! ولی مطمئن باش که اولا نمایش که داره ! :x شک نکن ! بعدشم آره دیگه اگر خدا بخواد حتما در TGS نمایش خواهد داشت و و و و...
بعدشم تاریخ انتشار که چه عرض کنم، میخوام خبر GOLD شدن ـش رو هم بزاریم، همگی با هم دسته جمعی از خوشحالی بریم در افق محو بشیم...

یکی از غریب ترین لحظات زندگیم صبح کنفرانس سونی هست که یه عالمه خبرای هیجان انگیر برای بحث کردن اومده ولی از شدت خواب (بخاطر بیدار موندن کل شب) باید 3-4 ساعت بخوابی اما دلت نمیاد:d

راستش انقدر بازی برا نشون دادن وجود داره و میشه حدس زد که بعضی وقتها با خودم که دو دو تا میکنم بعید می دونم همشون رو تو e3 ببینیم!
همین که می دونیم آنچارتد و درایو کلاب و د اردر نمایش دارن برا یک کنفرانس خوب کافیه!
ولی خب از یه طرف شایعه ی بازی گوریلاگیمز هست از یه طرف دیگه tlg و از طرفی هم project beast !!!
the last of us : remastered هم فراموش نشه!
یعنی بنظرم سونی اگه می خواد طوفان به پا کنه همین عناوین بالا کافیه !
هر چند که باز هم بعید می دونم همه ی این بازی هایی که بالا گفتم نمایش داشته باشن!
با این حال احتمال فراوان نوبت به مدیا مولکول و سانتا مونیکا و سایر استودیوها نمی رسه و ضمنا jrpg هم در کار نخواهد بود!
مگر اینکه امسال واقعا یه استثنا باشه که بازم بعیده :d
من انتظار این رو دارم:
dc
uncharted 4
the order 1886
the last guardian
tlou:r
gg new ip
در کنار یکی دوتا بازی برا ویتا و معرفی یکی دو کالکشن از بازی های پلی 3 برا پلی 4 و احتمالا دستینی و اساسین و بتمن آرکام نایت و آمار و ارقام فروش پلی 4 و....
این پروژکت بیست هم اگه معرفی بشه احتمالش هست مولتی پلتفرم باشه!
پ ن :
برا خالی نبودن جای خدای جنگ شاید shadowf of the beast هم نمایشی داشته باشه!
----------------
خلاصه اینکه سانتا مونیکا و مدیا و ناتی داگ و استودیوی لندنی و سونی ژاپن استودیو و تیم نینجا و ....بیان بازی رو کنن کمی رویا پردازیه :d
گیمز کام و توکیو گیم شو هم هست!

یکی از غریب ترین لحظات زندگیم صبح کنفرانس سونی هست که یه عالمه خبرای هیجان انگیر برای بحث کردن اومده ولی از شدت خواب (بخاطر بیدار موندن کل شب) باید 3-4 ساعت بخوابی اما دلت نمیاد:d

واقعا حس عجیبی از الان تو دل همه افتاده . 30 روز مونده ولی همه دنبال یه بمب خبرین که یه چیزی لو بره از الان . واقعا یکی از شبهای بیاد موندنی این چندسال اخیر میشه . خدایا نمیگذره چرا ...

دوستان پروژه استاد دیوید کیج برای نسل هشتم توی کنفرانسو از قلم نندازید ..=p~

واقعا حس عجیبی از الان تو دل همه افتاده . 30 روز مونده ولی همه دنبال یه بمب خبرین که یه چیزی لو بره از الان . واقعا یکی از شبهای بیاد موندنی این چندسال اخیر میشه . خدایا نمیگذره چرا ...

دوستان پروژه استاد دیوید کیج برای نسل هشتم توی کنفرانسو از قلم نندازید ..=p~
خبری از این پروژه نخواهد بود :d

کجا 30 روز مونده؟ :-/ E3 نهایتا 10 روز دیگه برای ماها شروع میشه. با بمباران تیزرها و خبرها و رونمایی هایی نصف و نیمه و صد البته لیک ها (راست و فیک که دومیش خفن تره! :d) که در واقع کل این ها E3 Pre-Show رو تشکیل میده! :d

پ.ن: :d

آه من فکر میکردم تو E3 رکورد رو میشکونه بعد از 3 سال
صد در صد تو E3 باید ببریمش بالاتر! :d

بیشترین تعداد کاربران آنلاین 1,787، در امروز ساعت 12:11 PM بوده است.

Good job bazicenter! :d

فقط....
92243509854373334497.png

:love::love::love::love:
New Crash؟ :-/

91188261250522140780.gif

با اینکه به احتمال زیاد بازی پلاتینیوم تو اون یکی کنفرانس معرفی میشه، اما من از همین حالا دارم برای این یکی کنفرانس روز شماری می کنم :دی

gimme dat FFXV...

91188261250522140780.gif

با اینکه به احتمال زیاد بازی پلاتینیوم تو اون یکی کنفرانس معرفی میشه، اما من از همین حالا دارم برای این یکی کنفرانس روز شماری می کنم :دی

gimme dat FFXV...

مرتضی یکی دیگه از مقدسات کنفرانس سونی رو یادت نرفت... :>

256px-KingdomHearts3-logo.jpg

I mean the mighty Kingdom Hearts III.... o:-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or