[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
My Fellow Playstationers
بعد از حماسه Cerny Journey (که هنوزم ادامه داره) مفتخرم سری جدید آواتار مخصوص E3 رو رنمایی کنم
درخواستهای خودتون رو PM کنید.
این رو یادم نبود!در ادامه صحبت های آریا بگم که یکی از بزرگترین بازی های مولتی که همه منتظر نمایشش هستن :
![]()
گیم پلی و تاریخ ریلیز بازی Final Fantasy XV هست !
که نکته مهم انیه : که سال قبل گفتن اون نمایشی که نشون دادن با موتور قبلی بود ولی بازی با یک موتور جدید و قدرتمند تر داره آماده میشه پس همین هم هایپ رو برای این بازی خیلی میکنه !
{برای من نمایش همین بازی E3 رو عالیـــــــــــــــــ میکنه .
بهترین صبح امسال و هرسال :d
TLG#
Don'tBelieve# :d
![]()
خب چه کاریه این همه پست میزاری راجب این بازی
... An Unexpected Journey
![]()
فقط دوست دارم بعد از این همه سال یه گیم پلی در حد همون 7 الی 8 دقیقه از این شاهکار ببینم و بعدش فقط منتظر عرضه بازی بمونم...
![]()
معماها و هسته کُلی گیم پلی بازی ترکیبی از بازی iCO و Shadow of the Colossus هست ! لامصب معلوم نیست چه مرحله رو قراره در E3 پخش کنن ! خوبی ـش اینه که آخرین خبری که از اُستاد منتشر شده بود، گفته بود که به زودی یا همون Asap اطلاعات جدیدی رو در رابطه با این شاهکار منتشر خواهیم کرد.. خُب دیگه چه وقتی بهتر از E3 ! :d
![]()
شرط می بندم، اینجا اوایل بازی هست ! دقیقا مرحله Prouloge بازی، اینجا پسربچه میره Trico که زخمی و زندانی هست (پاهاش رو با زنجیر بستند..) رو نجات بده ! هیجان و صدالبته ماجراجویی داستان از همون اول همه ـمون رو میخ کوب خواهد کرد ! اینو مطمئنم ! :d
![]()
اینم یه لوکیشن از بازی...
![]()
این شات منو یاد شاهکار iCO میندازه ! :crying1: حتما برای باز کردن درها و موانع باید یه پازل هایی رو حل کنیم تا نهایتا بتوانیم به اونها برسیم...
همش 28 روز دیگه...:crying1:
خُب دیگه باور کن حرفی ندارم بزنم.. این همه صبر امون ـمو بُریده !خب چه کاریه این همه پست میزاری راجب این بازیفقط بلدی داغ دل ادمو تازه کنی
![]()
رعایت حال ادمو بکن :d
My Fellow Playstationers
بعد از حماسه Cerny Journey (که هنوزم ادامه داره) مفتخرم سری جدید آواتار مخصوص E3 رو رنمایی کنم
درخواستهای خودتون رو PM کنید.