[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
من اصلا نگران e3 نیستم و تنها دغدم همین پاییز امساله!ما که آخرش هم نفهمیدیم اینا دردشون چی بود! بازی بعد از GoW III در دست ساخت بوده. یعنی چند ماه هم که استراحت کرده باشن، دیگه باید اواسط 2010 شروع به کار کرده باشن. تا 2014 هم حدود 3.5 سال طول میکشه و این همه وقت و هزینه صرف ساخت بازی شده. الآن که شایعه شده قرار بوده پاییز امسال هم بیاد!! یعنی واقعاً توی این همه مدت بازی در حدی آماده نشده بوده که جمع و جورش کنن و منتشرش کنن؟! در این حد افتضاح بوده که بعد از چند سال این طوری ترکوندنش؟!![]()
واقعاً PS4 آخر سال از نظر انحصاری کچل هست! مگر اینکه یه بازی بزرگی توی E3 منتشر بشه و پاییز بیاد، که بعید میدونم. فقط یه DriveClub هست که کلهم امیدی بهش ندارم. اگه DriveClub نبود باز حداقل میشد منتظر عرضه GT6 PS4 آخر امسال بود، ولی خیلی بعیده سونی DC رو این طوری به قتل برسونه!(هرچند GT6 هم بازی PS4 محسوب نمیشه و در صورت اومدنش هم باز جای خالی بازی های آخر سال رو پر نمیکرد)
کلاً برنامه ریزی سونی ایراد داره که از بین این همه استودیو هیچ کدوم برای انتهای دومین سال عرضه کنسول که زمان مهمی هم هست، بازی ندارن. (بگذریم از اون DriveClub که اونم باید پارسال می اومد!) الآن دوباره وضعیت 2014 مثل 2012 میشه و به جاش سال بعد احتمالاً کلی بازی بزرگ میاد که توی هم وول میخورن و بعضی هاشون زیر دست و پا له میشن!
اگه 2014 می اومد گرافیکش wooow می شد ولی تو 2015 فک کنم به اندازه ی کافی بازی باشه که از لحاظ گرافیکی باهاش بتونن مقابله کنن!
اگه 2014 می اومد گرافیکش wooow می شد ولی تو 2015 فک کنم به اندازه ی کافی بازی باشه که از لحاظ گرافیکی باهاش بتونن مقابله کنن!
سونی TLG رو برای انتشار تو پائیز در نظر گرفته. با حساب اینکه چندین ساله در دست ساخته و الان احتمالاً تو مراحل پایانی پروژه ـن/از اونطرف خود Ueda هم گفته - 6 ماه پیش - که وضعیتش مشخص میشه/ و همینطور IP کت و کلفتی هم به اندازه کافی هست که بتونه دهن ها رو ببنده و ملت رو بکشونه طرف PS4 خیلی منطقی بنظر می رسه که اون سورپرایز سونی واسه 2014 همین TLG باشه. واسه همین سَوای هر شوخی یا هایپ کردن، احتمال نمایشش تو E3 و ریلیز شدن تو همین سال بالای 90% ـه.