[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
ولی این هایی که باقی موندن فقط منتظرن ببین کدوم یکی بازیهای بیشتر و بهتری داره!
حالا کار ندارم که بازی چقدر خوبه اما خدایی انیمیشنی که میگی اصلا جالب نیست . پسره رو مثلا عروسک پرت میکنه هوا! حرکات بدن پسره اصلا طبیعی نیست.این Gif حجم ـش 2 مگابایت هست (کلیک کنید). بازی کردن Trico با پسربچه داستان، که میشه گفت یه جورایی عنصری از گیم پلی کُلی بازی رو شامل میشه.. البته انیمیشن ها هم فوق العاده نرم و روان هستند !
اون مواردی که شما گفتی شبیه عروسکه رو فکر کنم دقت نکردی ! بازی های تیم ایکو همشون انیمیشن هاش همچین Style ـی رو داره ! :d اگر شما Sotc رو بازی کرده باشی، میبینی که Wander هم دقیقا مثل همین پسربچه راه میره و حرکات ـشون یه جور حالت فانتزی مانند داره ! جوری که شاید شما فکر کنی اصلا سبک راه رفتن ـش بااُبهت و خاص نیست ! حالا نمیدونم قضیه ـش چیه، ولی خُب همه کارکترهای که تیم ایکو خلق کرده، انیمیشن هاشون همینطور بوده ! :d بعدشم شما حرکات Trico رو اصلا دقت نکردی مثل اینکه ! :d تمامی حرکات و واکنش هاش در رابطه با انیمیشن ساخته دست بوده و از تکنیک Key Frame برای ضبط استفاده شده ! تک تک پَرهای Trico نسبت به باد واکنش خودشون رو داره و در مورد انیمیشن هاشم که چیزی نگم بهتره.. !حالا کار ندارم که بازی چقدر خوبه اما خدایی انیمیشنی که میگی اصلا جالب نیست . پسره رو مثلا عروسک پرت میکنه هوا! حرکات بدن پسره اصلا طبیعی نیست.
نه ماکان معرفی میشه ! مطمئن باش ! :d اگر نشد، بنده خودم به صورت زنده در همین تاپیک مراسم سپوکو (هاراکیری) رو به جا خواهم آورد و یه مرگ با افتخار برای خودم رقم خواهد زد ! :d تا نه دیگه شما الکی منتظر بشین، نه من الکی هایپ کنم..
حسین تو اگه اخرش سر کنسل شدن TLG سکته نکردی راهی بیمارستان نشدی من هیچی نیستم:dاون مواردی که شما گفتی شبیه عروسکه رو فکر کنم دقت نکردی ! بازی های تیم ایکو همشون انیمیشن هاش همچین Style ـی رو داره ! :d اگر شما Sotc رو بازی کرده باشی، میبینی که Wander هم دقیقا مثل همین پسربچه راه میره و حرکات ـشون یه جور حالت فانتزی مانند داره ! جوری که شاید شما فکر کنی اصلا سبک راه رفتن ـش بااُبهت و خاص نیست ! حالا نمیدونم قضیه ـش چیه، ولی خُب همه کارکترهای که تیم ایکو خلق کرده، انیمیشن هاشون همینطور بوده ! :d بعدشم شما حرکات Trico رو اصلا دقت نکردی مثل اینکه ! :d تمامی حرکات و واکنش هاش در رابطه با انیمیشن ساخته دست بوده و از تکنیک Key Frame برای ضبط استفاده شده ! تک تک پَرهای Trico نسبت به باد واکنش خودشون رو داره و در مورد انیمیشن هاشم که چیزی نگم بهتره.. !
اگه شایعه ی عرضه ی the order 1886 تو 2015 صحت داشته باشه اونقت سونی برا همین پاییز 2104 چی داره؟!