[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
همون يه U4 بسه واسه e3 چون اكثر جوايز e3 رو ميبره اينو من از سابقه بازي هاي ND تو e3 هاي گذشته ميگم... U2 تو e3 2009 بيشترين جوايز برد و TLoU هم تو e3 سال 2012 بيشترين جوايز برد پس فقط همين يه U4 كافي هست كه كل e3 رو جمع كنه و باعث برتري سوني در e3 باشه عين سال 2009 و 2012 .
اما نكته بعدي نمايش TLoU R هست كه به شدت ميتونه جذاب باشه به هر صورت نسخه remastered شده ي goty سال 2013 و همچنين پرافتخارترين بازي تاريخ براي ps4 اونم 1080p و 60fps كه همراه با پيشرفت هاي گرافيكي هست به شدت هيجان انگيز .
حالا اگر اين وسط يه سايفون هم معرفي بشه كه ديگه كارتمام ولي اگر معرفي هم نشد با توجه به مطالبي كه بالا بهش اشاره كردم باز هم كار تمام :d
نه آقا دلت خوشه هاا ؟؟ کرش و سایفون کجا بود ؟ اینا همش دریم های ما هستیعنی کرش و سایفون و گاردین نیستن ؟!:d![]()
@ هرکسی فکر میکنه سونی خفن بدون نشتی شده یا هنوز اطلاعاتی درز پیدا نکرده
شایعات کراش و سیفون و اینا که پشمک ! چون فقط در حد فن بوی دریم خودمونه و این یارو چمیدونم شینوبی و تیداکس و ... علناً هیچی ازش نمیگنیعنی رسماً وجود خارجی نداره
سانتا که خونه خراب شده و اخیراً هم جای استودیو رو عوض کردن ! کسی که بلند میشه جای استودیو عوض میکنه یعنی انقدر بیکاره که وقت جابه جایی و این حرفها رو داره !
مدیا مولکول هم حتی هیچ شایعه ای از کار بعدیشون نیست !
گوریلا گفته برای نمایش پروژه ی بعدیشون هنوز خیلی زوده !
اون PD خراب شده که هنوز توی 4 تا Vision GT گیر کرده چه برسه به GT 7
الباقی Japan Studio که تازه کلی بازی روی 3 و 4 بیرون دادن (رین و پاپیتیر و نک) و اگه بخوان هم نمی تونن نمایش داشته باشن ! خیلی خیلی خودشون رو بکشن بازی شونصد سال پیش رو با بیلد جدید رونمایی کنن ! (اون نگهبان گور به گور شده)
اون یکی دو تا شایعه هم برای bend و London و بقیه احتمال داره به ویتا ختم بشه چون سونی اخیراً خیلی هارت و پورت در مورد ویتا می کرد که این وسیله فلان میشه و ...
این یه دونه استریم دست و پا شکسته ی the Order هم صد در صد از سر فشار و اجبار بوده و گرنه اگر واقعاً توی E3 خبری بود میومدن عین آدم یه تریلر رسمی و درست حسابی میدادن دست ملت (!) و عین مرد این بازی رو از E3 میذاشتن کنار !
لاین آپ سونی توی E3 از لحاظ انحصاری ها هم ختم میشه به یه U4 یه نمایش از DC ، به دونه هم پراجکت بیست که رسماً ادامه ی معنوی اون دیمن سولزه ، یه اوردر هم میزنن تنگش خیلی هم بیان به خودشون حال بدن یه GT6 PS4 هم نشون میدن و الباقیشو میرن سراغ 3rd Party ها
به جای هایپ بیخودی خیلی شیک به درستون برسید که فردا درصد فیل شدگیتون کمتر بشه![]()
خوبه حالا مثال هم زدم و گفتم كه تو سال 2009 و 2012 همين يك بازي كه ساخته شده به دست ND بود e3 رو به نفع سوني جمع كرد :dآنچارتد شاید تا الان خیلی خوب ظاهر شده باشه (اصن خیلی خفن) ولی هیچ بنی بشری نمی تونه یه مراسم به این بزرگی رو فقط با یه بازی جمع کنه
پ.ن : هیلو رو هیچ وقت دست کم نگیرید = FACT
استودیو ژاپن فقط دو تا بازی روی ویتا داره که احتمال داره تو این e3 نمایش داشته باشن ... کلا خیلی فعال شده ... کمیتش رفته بالا کیفیتش افت کرده
در مورد مدیا مولکول هم جز اولین نمایش های معرفی ps4 بود ... بعیده امسال چیزی ازشون بیرون نزنه ...
سونی هم که نمیتونه همه بازی هاش رو تو یه کنفرانس رونمایی کنه خو ... گیمزکام و توکیو گیم شو هم هستن ... vgx هم فرصت مناسبیه ...
تازه صحبت از این vr هم هست حتما یکی دو تا از این استودیو هایی که با این دستگاه کار کردن ... کارت های خودشون رو رو میکنن
خوبه حالا مثال هم زدم و گفتم كه تو سال 2009 و 2012 همين يك بازي كه ساخته شده به دست ND بود e3 رو به نفع سوني جمع كرد![]()
احسان هر كي تو رو نشناسه ولي خب من يكي كه ميدونم دو باره داري چي كار ميكني و ظيفه خطير انتي هايپ اينا مثل قديم![]()
هيلو !!!!lol از كي تا حلا هيلو best of show شده تو e3 كه اين دفعه بار دومش باشه
بعضیاتون دارین رو اعصابم رژه میروید ها !پاشید برید بخوابید ساعت 2 ـه مگه درس ندارین شما ؟!
کنفرانس خوب میشه اینسایدر ها برن به جهنم یوشیدا خودش گفته بود E3 خیلی خیلی جالبی در پیشه ...
:crying1:
میون فیلم هندی که راه انداختید یه نکته جالبی به چشمم خورد.
این تگ تاپیک هم خیلی معنا گراس به جان خودم !!
![]()
پ.ن : داشتیم ترول میشدیم کل این مدت![]()
دوستان الان دیگه موج Paranoia به شدت همتون رو گرفتهنگران نباشین، بازی انحصاری هست، آنچارتد هست که خودش برای ترکوندن بسه
،1866 The Order، آی پی جدید انحصاری، IP جدید مولتی پلتفورم و AC هست، از آخرم که Andrew House می آد پنجاه دلار از قیمت PS4 برمی داره جمع منفجر می شه ( من یکی مطمئنم چون PS4 تمام بودجه خرجشو به دست آورده و از الان به بعد فقط سود خالصه
)، چی دیگه می خواین ؟
![]()