نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

خب با این گیف هایی که از tlg دیدم احساس می کنم این بازی زیادی قشنگه یعنی چیزی فراتر از ذهنیتی که ازش داشتم!:d
فک کنم بتونه بخوبی برا پاییز آبرو داری کنه!

اگه واقع گرایانه به وضعیت سونی در مقابل رقیبش و وضعیت بازی های انحصاری اش در چند ماه آینده نگاه کنیم:
کنسول رقیب با حذف قسمت اضافه کاهش قیمت داشته و هم قیمت PS4 شد. بزرگ ترین انحصاری اش و جدیدترین تریلر یکی از انحصاری های پاییزش چند هفته قبل E3 رو نمایی کرده
از این ور مهم ترین بازی انحصاریPS4 برای پاییز تاخیر خورده و به زمستان کشیده شده
شایعات میگه بازی stig قرار بوده پاییز عرضه بشه و با کنسل شدن بازی بازی مهمی عملا برای پاییز وجود نداره
تا اینجا اون چیزی که مشخص هست فقط Driveclub برای پاییز داریم

همه اینها ما و بقیه فن های ps4 در بقیه جاها و بقیه بازی باز های دنیا که هنوز کنسول نسل بعدشون انتخاب نکردن خبر دارن.اما از همه مهم تر مسئولین بازی سازی سونی هم خبر دارن و کاملا می دونند چه خبره
سونی کسی بود که وقتی دید ماکروسافت اون تصمیمات اشتباه برای one گرفته کاملا حساب شده در e3 پارسال با تصمیمات درستش ورق کامل برگردوند و نتیجه اش تو طول امسال کاملا دیده و از رقیب خودش در همه جای دنیا به صورت محسوس جلو افتاده
در تمام مصاحبه هایی که مسئولین سونی انجام میدن اکثرا به PS4 دید PS2 گونه دارن و امیدوارن موفقیت اون تکرار کنه و حتی بالاتر هم بره
همه اینها فقط به فقط مستلزم ساخت بازی های زیاد در همه سبک ها برای کنسول اش هست(در کنار تصمیمات درست در قیمت گزاری و بخش های جانبی کنسول مثل PSN و پلاس هست)
همه ما می دونیم همه استدیو های سونی در حال بازی سازی برای PS4 هستن.خوب این بازی ها زمان بندی شده اند و حتی خارج شدن کامل 1 بازی مهم از لیست عرضه با اینکه ضربه مهمی وارد می کنه اما باز هم میشه با قسمت های دیگه جبرانش کرد

همه اینها گفتم که بگم من به شخصه به E3 امسال خیلی امیدوارم.سونی مطمئنا با 1 کنفرانس عالی با نمایش خوبی از بازی هاش(قابل نمایش) کنفرانس عالی خواهد داشت و ورق از این جو نا امیدکننده کاملا برمیگردونه
دست پر به کنفرانس اش میاد چون می خواد این روند عالی ادامه بده.در کنار نمایش هایی که همگی می دونیم از آنچارتد گرفته تا بازی MM من مطمئنم بازی هایی برای سوپرایز خواهد داشت.بازی هایی که خیلی وقته منتظر بازگشت شون هستیم .بازی هایی که فقط 1 معرفی داشتن و خبری ازشون نبوده تا بازی هایی که از نسل های قبل انتظارشون می کشیم
تا الان هم اگه خبری درز نکرده چون این نسل دست پیش سونی داره و لازم نیست برای هایپ کنفرانسش پیش بازی باز ها از الان خیلی سر و صدا کنه.به زمانش در خود کنفرانس می تونه کار اصلی انجام بده و اون چیزی هست که من و شما منتظرشیم
بازم میگم چیزی که من و شما می دونیم و نگرانش هستیم مطمئنا خود مسئولین سونی بیشتر از ما نگرانش هستن و به فکر درست کردنش به بهترین شکل هستن

اینو حتما ببینید یعنی برا نمایش E3 دارم له له میزنم بعد از دیدن این !:x
The Order: 1886 Gameplay
اوووووووووووووووووووووف چه قدر هيجاني بود اين تيكه يني معركه بود اون جا كه صحنه اهسته شد استايل گالاهاد در هنگام تير اندازي با تپانچه تو حلقم :d

دوستان E3 هنوز هستا!:|
من فکر کنم حداقل 2-3 تا بازی برای 2014 معرفی کنن اونجا:d

ببین چی شده که یه دوست مایکرو فن باید بیاد سونی فن ها رو دلداری و امیدواری بده .... هر سال از اونور بوم میفتادین ... امسال از اینور بوم افتادین ...

احسان هایپ رو به زیر صفر رسوندی :-" یعنی الان رسما هیچ شوقی برای کنفرانس سونی توی پست بچه ها دیده نمیشه :| :دی دوستان این پستای آنتی هایپی احسان (و همچنین بهروز:-" ) رو نادیده بگیرید :دی

در راستای مبارزه با آنتی هایپ های تاپیک من تصمیم گرفتم تا به همون فرمتی که Gametrailers داره توی سری 30Days To E3 استفاده میکنه، لیستی از عناوینی که احتمال معرفیشون توی کنفرانس سونی وجود داره رو درست کرده و به صورت روزانه یکی دو تا بازی رو توی تاپیک قرار بدم :دی سایر دوستان هم میتونند هر بازیی که به فکرشون میرسه و احتمال معرفیش رو میدن به همین صورت توی تاپیک قرار بدن :دی کلا هدف اینه که تاپیک رو از این حالت اسفباری ((:|) که به خودش گرفته در بیاریم :دی پس حتی اگه بازی انحصاری هم نبود مشکلی نیست. تا زمانی که برای کنسول های سونی عرضه بشه میتونید با همین فرمت توی تاپیک قرارش بدید :دی
=======================

97383107122056930152.jpg

عنوان: Crash Bandicoot
Hype Lvl در صورت معرفی: 9000
اصلا چی هست؟ یکی از بهترین و لذت بخش ترین عناوین دوران PS1 در سبک Platformer که توسط استدیوی معروف Naughty Dog ساخته شده. گیم پلی Crash فوق العاده متنوع و غنی بود، طوری که امکان نداشت شخصی با بازی کردن اون عاشقش نشه! از سوار گراز و هواپیما شدن بگیر تا در رفتن از دست سنگ های بزرگ و پریدن روی جعبه های TNT و داغون کردن دشمنا. در کنار این گیم پلی لذت بخش شخصیت اصلی بازی هم یکی از دیوونه ترین و Iconic ترین شخصیت های تاریخ صنعت گیمه.
درصد معرفی: بالای 65%
چرا فکر میکنیم بازی معرفی میشه؟
اشارات غیر مستقیم سونی به خریدن IP کرش از Activision در ویدئو لانچ PS4:
34808889106337406581.jpg
و همچنین پست اخیر یکی از شعیه های سونی و اشاره به این تابلو به عنوان بهترین تابلو راهنمایی، در کنار از بین رفتن تمام نشونه های کرش در سایت Activision بهمون این امید رو میده که بار دیگه شاهد برگشت این IP بزرگ به خونه خودش یعنی PlayStation باشیم.

آخرین ویرایش:
Community Manager سانتا مونیکا تو تاپیک مربوط به تمجیدGOW3 همچین پستی داده:

I retweeted on our studio account @SonySantaMonica because it's an AWESOME topic. The affection is mutual and appreciated as always when it relates to God of War. The God of War 3 team pushed the PS3 to its limit arguably and the bulk of that team is still in house with us today. We're extremely proud of what was achieved visually

قسمت بلد شده متن میتونه یه مقدار امید بخش باشه،برعکس اونی که اکثرا فکر میکردیم که تیم اصلی سانتا تقریبا نابود شده.
این توییتم قدیمیه ولی هنوز روحیه بخشه:
37638023177888861298.png

واقعا تصور اعجازی که قراره این تیم با این سخت افزار بکنه مورو به تن آدم سیخ میکنه!!

ugmukm.jpg

tnsuqf.jpg

jvmbds.jpg

wzuoia.jpg

god_of_war_ascension_33.jpg

آخرین ویرایش:
یه چند تا گیف از TLG که احتمال داره بعضی هاتون ندیده باشین، جالبن. گیف های بالای 1 مگ رو بندانگشتی گذاشتم کلیک کنین.

تخریب! هنوزم من اعتقاد راسخ دارم یکی از دلایل اصلی تأخیر و سردرگمی ـه TLG بحث های فنی بوده:

45051332097868786805.gif

احتمال بالای 90% تیکه ای از Openning بازی. جایی که پسربچه باید Trico رو از این غل و زنجیر به پا و گردنش آزاد کنه تا ماجراجویی شروع بشه مثل Ico که Yorda رو آزاد کرد:

نمی دونم دقت کردین یا نه ولی تیرهایی که تو بدن Trico هست بعضاً زیادی بزرگن و بعیده کار این سربازهای نگهبان قصر با این جثه معمولی ـشون باشه مگه اینکه با وسیله خاصی تیر بزنن:

Trico پرش های خفنی می زنه! به خصوص تو گیف دومی که کلاً یهو از زمین کنده میشه، یه چیزی بین سگ و گربه ـست:d

37728977534116618608.gif

61206415901089636432.gif

و در اخر به من بگو فقط کی میای؟ این E3 نباشی نصف انجمن آواتارهاشون عوض میشه سرت شرط بستیم درک کن ضایست نباشی:d

11783094984597052158.gif

یعنی TLG امسال نمایش نداشته باشه، اونوقت از اونطرف U4 و The Order 1886 و Rime و حتی IP ـه MM و IP ـه Sony Bend و IP ـه SM همگی با هم باشن هر چند واقعاً فوق العاده میشه و همه میرن فضا و حتی خود منم میرم واسه خرید PS4 ولی بازم به من یکی نچسبیده کنفرانس... من فقط این لعنتی رو میخوام!
این کار از ساختن انیمیشن برای گیمهای 2D سختر نباشه، آسونترم نیست !. نمایش خوبی براش ترتیب بدن تو E3 یکی از Epic ترین لحظهای تاریخ ویدئو گیم رقم میخوره. یه چیزی تو مایه های "منو ببخشید غلط خوردم"ـه عمو گیب :دی

Community Manager سانتا مونیکا تو تاپیک مربوط به تمجیدGOW3 همچین پستی داده:
قسمت بلد شده متن میتونه یه مقدار امید بخش باشه،برعکس اونی که اکثرا فکر میکردیم که تیم اصلی سانتا تقریبا نابود شده.
این توییتم قدیمیه ولی هنوز روحیه بخشه:
37638023177888861298.png

واقعا تصور اعجازی که قراره این تیم با این سخت افزار بکنه مورو به تن آدم سیخ میکنه!!

ugmukm.jpg

tnsuqf.jpg

jvmbds.jpg

wzuoia.jpg

دمت گرم باز یه کم هایپ شدیم...

یعنی امیدی هست؟؟؟؟؟؟:((:d

اون چندتا گیفو دیدم دوباره هایپم چسپید به سقف!!!
رفتم یکی از تریلرهای قدیمی بازی رو دیدم،واقعا این بازی خیلی خوبه حیفه کنسل شه!!!طرز رفتار تریکو رو وانیمیشناشو لامصب جوری ساختن آدم از الان بهش علاقه پیدا کرده!!!نشون میده علاوه اینکه موجود احساساتی هستش میتونه خیلیم خطرناک باشه...
آخر تریلر زد coming holiday 2011!!!واسم خیلی جالبه 3سالم گذشته!!!بازی حتما خیلی پیشرفت کرده

dfasdgaef.jpg

عنوان : Syphon F*ilter

Hype Lvl در صورت معرفی: 8999

اصلا چی هست ؟ شناخته شده بعنوان یکی از بهترین و زیبا ترین و سرگرم کننده ترین عناوین تولید شده در سبک مخفی کاری در دوران طلایی و بینظیر کنسول Playstation 1 . ساخته شده توسط استدیو Eidetic که حال به زیر مجموعه کمپانی سونی رفته و به Bend Studios تغییر نام داده اند . گابریل لوگان بعنوان یکی از قدیمی ترین پرچمدار های سبک مخفی کاری و بعنوان یکی از پرچمدار های بازی های Mature سال های PS1 بود . تا بحال سه شماره اصلی تحت عنوان های SF , SF2 , SF3 برای کنسول PS1 منتشر شده است که از این پس هیچ شماره اصلی برای کنسول های بعدی سونی شامل PS2 , PS3 ,PSV,PSP عرضه نشده اند ! بازی هایی نیز منتشر شده که همگی انها بازی های فرعی در سری بازی به شمار میروند . اخرین عنوان از سری مربوط به کنسول PSP و تحت نام Logan's Shadow است . سازنده بازی هم اخیرا فقط تو کار بازی های کنسول های دستی سونی بوده و معروف ترین هاشم Resistance Retribution و Uncharted Golden Abyss بوده که هر دو هم از عناوین فوق العاده با کیفیت و عالی کنسولشون به شمار میرند .

درصد معرفی : کمتر از 25%

چرا فکر میکنیم معرفی میشه : والا بیشتر تخیلات بچه های تاپیک BC و فن هایی مثل خودمه ولی خب اخیرا شایعاتی پراکنده شده که سونی قصد زنده کرده عناوین قدیمی و پرچمدارش رو داره و همچنین شایعاتی نیز وجود داره که Bend میخواد تغییر کاربری بده و تمرکزش رو مثل RaD بزاره رو کنسول اصلی تا دستی .

شماره یکش عالی بود. شماره دوم ش بد بود :دی. شماره ش خیلی خوب بود (کابل و دوبلین و .... )

- - -ویرایش - - -

Community Manager

ugmukm.jpg

tnsuqf.jpg

jvmbds.jpg

wzuoia.jpg

علاوه بر programmer های نخبه یحتمل چندتا جادوگر هم توی این استودیو کار میکنن!.

میگم با 256 مخابرات میشه کنفرانس ها رو شده با کیفیت پایین بدون لگ و مشکل دید؟! 512 در چه حد می تونه پخش کنه؟!
--------------------------
این همه می گین این the order در این حد هست خدا می دونه بازی ناتی داگ چی میشه اصلا فکرش رو کردید بازی بعدی سانتا چه گرافیکی تحویلمون می ده؟!:|:d
چون سانتا هم از لحاظ گرافیکی و فنی یک لول بالاتر از ناتی داگه! خدای جنگ 3 الان هم گرافیکش فک بر اندازه ولی آنچارتد2 در حال حاضر دیگه زیاد از لحاظ گرافیکی به چشم نمیاد!
rad هم با این بازی خوفش شاگرده سانتا مونیکاس استاد بیاد وسط گود دیگه نمی دونم چی میشه!
سانتا با اینکه احتمالا تو e3 نیستی ولی جون اون یدونه عمت بیا و یه حالی بهمون بده :((
غلط کردم اصلا مخالف عرضه ی gow هم نیستم و حرفامو پس می گیرم هر چی میخوای بساز فقط بیارش تو E3 8->

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or