[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
اوووووووووووووووووووووف چه قدر هيجاني بود اين تيكه يني معركه بود اون جا كه صحنه اهسته شد استايل گالاهاد در هنگام تير اندازي با تپانچه تو حلقم :d
دوستان E3 هنوز هستا!
من فکر کنم حداقل 2-3 تا بازی برای 2014 معرفی کنن اونجا:d
قسمت بلد شده متن میتونه یه مقدار امید بخش باشه،برعکس اونی که اکثرا فکر میکردیم که تیم اصلی سانتا تقریبا نابود شده.
I retweeted on our studio account @SonySantaMonica because it's an AWESOME topic. The affection is mutual and appreciated as always when it relates to God of War. The God of War 3 team pushed the PS3 to its limit arguably and the bulk of that team is still in house with us today. We're extremely proud of what was achieved visually
این کار از ساختن انیمیشن برای گیمهای 2D سختر نباشه، آسونترم نیست !. نمایش خوبی براش ترتیب بدن تو E3 یکی از Epic ترین لحظهای تاریخ ویدئو گیم رقم میخوره. یه چیزی تو مایه های "منو ببخشید غلط خوردم"ـه عمو گیبیه چند تا گیف از TLG که احتمال داره بعضی هاتون ندیده باشین، جالبن. گیف های بالای 1 مگ رو بندانگشتی گذاشتم کلیک کنین.
تخریب! هنوزم من اعتقاد راسخ دارم یکی از دلایل اصلی تأخیر و سردرگمی ـه TLG بحث های فنی بوده:
![]()
احتمال بالای 90% تیکه ای از Openning بازی. جایی که پسربچه باید Trico رو از این غل و زنجیر به پا و گردنش آزاد کنه تا ماجراجویی شروع بشه مثل Ico که Yorda رو آزاد کرد:
نمی دونم دقت کردین یا نه ولی تیرهایی که تو بدن Trico هست بعضاً زیادی بزرگن و بعیده کار این سربازهای نگهبان قصر با این جثه معمولی ـشون باشه مگه اینکه با وسیله خاصی تیر بزنن:
Trico پرش های خفنی می زنه! به خصوص تو گیف دومی که کلاً یهو از زمین کنده میشه، یه چیزی بین سگ و گربه ـست:d
![]()
![]()
و در اخر به من بگو فقط کی میای؟ این E3 نباشی نصف انجمن آواتارهاشون عوض میشه سرت شرط بستیم درک کن ضایست نباشی:d
![]()
یعنی TLG امسال نمایش نداشته باشه، اونوقت از اونطرف U4 و The Order 1886 و Rime و حتی IP ـه MM و IP ـه Sony Bend و IP ـه SM همگی با هم باشن هر چند واقعاً فوق العاده میشه و همه میرن فضا و حتی خود منم میرم واسه خرید PS4 ولی بازم به من یکی نچسبیده کنفرانس... من فقط این لعنتی رو میخوام!
دمت گرم باز یه کم هایپ شدیم...Community Manager سانتا مونیکا تو تاپیک مربوط به تمجیدGOW3 همچین پستی داده:
قسمت بلد شده متن میتونه یه مقدار امید بخش باشه،برعکس اونی که اکثرا فکر میکردیم که تیم اصلی سانتا تقریبا نابود شده.
این توییتم قدیمیه ولی هنوز روحیه بخشه:
![]()
واقعا تصور اعجازی که قراره این تیم با این سخت افزار بکنه مورو به تن آدم سیخ میکنه!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شماره یکش عالی بود. شماره دوم ش بد بود![]()
علاوه بر programmer های نخبه یحتمل چندتا جادوگر هم توی این استودیو کار میکنن!.Community Manager
واقعا تصور اعجازی که قراره این تیم با این سخت افزار بکنه مورو به تن آدم سیخ میکنه!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()