[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
واسه خنده خوب بود..زر مفت زده مرتیکه خود سونی گفته بازی در حال ساخته حالا تو واسه ما نسخه میپیچی
این چیز میزای اضافی زیاد مهم نیست . الان Destiny فردا بیاد مثل آبنبات فروش خواهد کرد و فروشش تو کنسولای نسل بعد حدود 2به1 حتی 3به1 (یخورده کمتر یا بیشتر) روی PS4 خواهد بود ینی هر بازی این شکلی که میاد یه System Seller واسه PS4 حساب میشه و نیازی به انحصاری بودنش نیست در واقعاین همه نمایش برا 4 روز؟
یوبی بردار the Crew رو هم بیار کنفرانس ما که از اکتی خیری نمیرسه بهمون![]()
![]()
حسین و وحید دنبال اولین بلیط تور 1 ماهه که گیرتون میاد بگردیدبه کجاش فرقی نداره
![]()
بابا این مرتیکه خواسته 24 ساعت قبل از E3 یه چیزی بگه، شما دیگه برای چی جدی گرفتید ؟! :d====
خوب الان حداقل میشه مطمئن شد یه خبری از TLG تو کنفرانس خواهند داد حالا چه کنسل شدنش چه ساخته شدنش
خدایا ما را از خشم حسین و وحید مصون بدار !!!
همه هایپرا رو خواهم کشت![]()
علی صلح صفا زنبیل ساعت 4 صبح گذاشته بوداز هر چه بگذریم سخن چلوکباب خوشتر است :d
Bethesda is extremely excited about their next secret project and are waiting to announce it to surprise everybody
فکر کنم اولین نفری باشم که این خبر رو به گوش کایزرشوزه میرسونمپس chelo kabab Is Mine
:d
فرقی نداره کجا باشه ، اولین نفر باید باشهدر مورد همین چلو کباب من یک شفاف سازی کامل می خوام از امین رضا؛ اولین کسی که خبر رسمی رو توی پروفایل بهش بگه، شبکه های اجتماعی، تماس تلفنی، یا اولین کسی که تردش رو توی بازی سنتر بزنه؟
واقعا چند وقتیه که مخ من رو درگیر کرده.
فرقی نداره کجا باشه ، اولین نفر باید باشه :biggrin1:
یعنی چی آقا، اصلا مگر میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه یعنی چی...
شایعه ـست، باور نکنید...
این خبر آشکارا و تمام علایمش به این معنیه که:
Half Life 3 confirmed.
چجوری هنوز نفهمیدید بچه ها؟:d
اگه گزینـه موردنظر تماس تلفنیه شماره ات رو همین الان پخ کن کایزر جاندر مورد همین چلو کباب من یک شفاف سازی کامل می خوام از امین رضا؛ اولین کسی که خبر رسمی رو توی پروفایل بهش بگه، شبکه های اجتماعی، تماس تلفنی، یا اولین کسی که تردش رو توی بازی سنتر بزنه؟
واقعا چند وقتیه که مخ من رو درگیر کرده.
البته شایعه نبود بیشتر یک توهم بود! :dتاپیک اون شایعه تو NeoGaf قفل خورد .
---
Mass Effect 4 studio director heading to E3 for the first time in 8 years
![]()
واقعا آدم به شعور رئسای SE شک میکنه! الان این بازی تا قبل از اعلام اینکه تو E3 نیست تو لیست همه سایت ها بوده که نشون میده خوب همه تشنه اطلاعات بیشتر در موردش هستن! مثلا همین GT ان رو بالاتر از UC4 قرار داده اما این دیوانه ها به راحتی مید فینگر میدن میرن پی کارشون!! در صورتی که میتونن در بدترین حالت ممکن با دو تا تریلر جدید و یه سری اطلاعات جزیی بیان و ملت رو از تو خماری در بیارن! کلا SE با واژه تبلیغات ناآشناس! یدور باید برن کلاس پیش Ubi!!یوبی سافت الان XV رو داشت عین خرچنگ چمبره میزد رو سونی و میشد پای ثابت همه کنفرانس هاش! انم با نمایش های 10 دیقه ای و انقدر تبلیغ میکرد که همه سرسام بگیرن!