[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
سایت های کمی توی لیست قرارش دادند چون چیز زیادی ازش معلوم نیست. GT هم انگار خیلی با این سری حال میکنه که تو رتبهی اول قرارش داده.حرف شما درست اما من بجز این سایت خیلی کم دیدم سایتایی که project beast جز 5تای اول لیستشون باشه اما ویچر اکثرا جز 3 تا هست ، بنظرم روایت داستان دارک سولز اصلا وجود نداره و تمرکز اصلی روی گیم پلی هستش که انصافا خیلی عالیه گیم پلیش اما اگه میخوان بازی بهتر بشه باید روایت داستانیو مثل ویچر بکنن و گیم پلی کمی سریعتر بشه که 2تاسرباز هم زمان میریزن سرت مثل فلجا نباشی:d اونوقت میشه گفت سری سولز متحول شده و میشه متای 95-96 دید از این سری، ویچرم اگه ضعف گیم پلیشو و بعضی مشکلاتشو رفع کنه متاش راحت بالای 90 میشه اگه نه همون 80-85 میچرخه
مردیم پس کی میرسه دوشنبه حالا منه بدبخت چهارشنبه امتحان دارم در حد جام جهانی
- - -ویرایش - - -
:-oتمام هایپم برای destiny خوابید اصلا حال نکردم با گیم پلیش!!!! برای اولین بار تو عمرم میخواستم یه بازیو آنلاین بازی کنم !! که اونم مثله اینکه قسمت نیست!!
the last guardian> کل نمایشگاه:d:d
در صورت نشون دادن حتی یه تیزر 10 ثانیه ای
gears of war 4 >>>> کل مراسم E3دیونه گرزم من گرز و خدای جنگ لذت من از گیم بودن
the last guardian> کل نمایشگاه:d
بچه ها چرا نبایدیه نمایش از gow 4 داشته باشیم مگه کارگردانش به سانتا بر نگشته ؟
یه تیزر در حد gow3 هم عالیه آخه این یه ادامه باید برای 3 باشه پس یه تیزر فک برنداز کافی هست اوت بازی کنسل شده ربطی به gow نداره !!! آخه کارگردانش زیاد نیستت برگشته و احتمال زیاد گروه جدا دارهچون یه بازی در دست ساخت داشتن که کنسل شد الان بعیده آماده چیزی داشته باشن اگرم خبری از خدای جنگ باشه نهایت یه تیزری چیزیه که اونم خیلی بعیده
گوجیرا به ژاپنی یعنی گودزیلاگفتم که به چیزای دیگه فکر نکنید
![]()
چه چیزای دیگه ای؟Gojira اسم یه بند دث متال هم هست البته
![]()
اون FFXV برای این اونجا نشسته که لیست قبل از اعلام عدم نمایش بازی آماده شده. :biggrin1:
گور بابای دایسStar wars :Battlefront با توجه به اينكه دايس داره ميسازه بايد منتظر مولتي پلير بزرگ و خفن بود:d البته فكر نكنم چيز خاصي نشون بدن.