نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

این چیز میزای اضافی زیاد مهم نیست . الان Destiny فردا بیاد مثل آبنبات فروش خواهد کرد و فروشش تو کنسولای نسل بعد حدود 2به1 حتی 3به1 (یخورده کمتر یا بیشتر) روی PS4 خواهد بود ینی هر بازی این شکلی که میاد یه System Seller واسه PS4 حساب میشه و نیازی به انحصاری بودنش نیست در واقع :دی مثلا تو صفحات قبل گفتن که واچ داگز تو یه هفته 4 میلیون فروش داشته و 50 درصد فروشش از بین همه پلتفورما واسه PS4 بوده . واسه همین سونی اینجوری جا میده واسشون تو کنفرانس :دی
این وسط باید یه چیزی به ما گیمرها هم بماسه خو:-" نمیشه که 10 دیقه وقت کنفرانسمون رو بگیرن،فقط برای 4 روز بتای زودتر:|
البته گفتن توی بازی هم یه چیزایی هست،ولی دقیق مشخص نکردن چی و به چه مقدار:-"

در مورد همین چلو کباب من یک شفاف سازی کامل می خوام از امین رضا؛ اولین کسی که خبر رسمی رو توی پروفایل بهش بگه، شبکه های اجتماعی، تماس تلفنی، یا اولین کسی که تردش رو توی بازی سنتر بزنه؟

واقعا چند وقتیه که مخ من رو درگیر کرده.

چرا دور می زنی لامصب؟ :| :دی یعنی فرقی اونی که یک ساعت خبرو ترجمه می کنه ترد رو می زنه با اونی که یک لینک رو کپی پیست می کنه یکی ـه؟ :| :دی
یعنی تو فکر میکنی 1% کایزر به کسی کباب میگه؟ :d اوندفعه صحبت مینمودیم،میگفت اگر توی E3 معرفی بشه و خودمم ببینم E3 رو،پس کباب به کسی داده نمیشه:-" (مگر اینکه مثلا 2 دیقه از پخش زنده عقب تر باشه:-" >:) بشه با SMS بهش رسوند:| ) یا همینطور اگر خودش خبر رو تا سایت های خارجی ببینه و ...! :|
کلا بگم که اگر Insider نیستید،و نمیتونید تریلر یا اولین عکس بازی رو زودتر از بقیه ی دنیا به کایزر برسونید،فکر چلو کباب هم نباشید:-" :d

رک بگم از خبر کنسل شدن TLG اصلا ناراحت نمی شم
حدااقلش اینه که تکلیف خودمون معلوم میشه دیگه ترول نمیشیم سر هر همایش گیمینگ ( E3/GAMESCOM/TGS)

حیف شد تاپیک کنسل شدن TLG رو توی Neogaf بستن! :| پتانسیل تبدیل شدن به یکی از اون تاپیک های 70،80 صفحه ای رو داشت! :دی
ولی حال میده یکی از سورپرایزهای کنفرانس سونی، کنسل شدن TLG باشه! lol توی یه ویدئوی غمگین اون جونور مظلوم رو نشون بدن که داره گریه میکنه و بعدش بگن آقا کنسل شد خیالتون راحت! :دی

حیف شد تاپیک کنسل شدن TLG رو توی Neogaf بستن! :| پتانسیل تبدیل شدن به یکی از اون تاپیک های 70،80 صفحه ای رو داشت! :دی
ولی حال میده یکی از سورپرایزهای کنفرانس سونی، کنسل شدن TLG باشه! lol توی یه ویدئوی غمگین اون جونور مظلوم رو نشون بدن که داره گریه میکنه و بعدش بگن آقا کنسل شد خیالتون راحت! :دی

آریا اون وقت با وجود این صحنه و معرفی نشدن Crash به بدترین کنفرانس تاریخ بشری تبدیل میشه .:d یعنی معرفی نکردن کرش و همین که بگن در حال ساخته و یا کنسل نکردن TLG خودش یه 100 تا E3 ارزش داره حالا دیر زود داره سوخت سوز نداره فوقش نوه هامون بازی میکنن ما هم کنارشون لذت میبریم .:d

SEGA & Atlus List:
Sonic Boom: Rise of Lyric (Wii U)
Sonic Boom: Shattered Crystal (3DS)
Alien: Isolation (PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC)
Hatsune Miku: Project DIVA F 2nd (PS3, Vita, PSN)
Persona 4 Arena Ultimax (PS3/360)
Persona Q (3DS)
Persona 4: Dancing All Night (PS Vita)
Abyss Odyssey (PC, PS3, 360)
Citizens of Earth (3DS, Wii U, PC, PS Vita, PS4)
Rollers of the Realm (PC, PS Vita, PS4)

شنمو....پر
ياكوزا......پر
پرسونا 5 .....پر
....

آریا اون وقت با وجود این صحنه و معرفی نشدن Crash به بدترین کنفرانس تاریخ بشری تبدیل میشه .:d یعنی معرفی نکردن کرش و همین که بگن در حال ساخته و یا کنسل نکردن TLG خودش یه 100 تا E3 ارزش داره حالا دیر زود داره سوخت سوز نداره فوقش نوه هامون بازی میکنن ما هم کنارشون لذت میبریم .:d
اگه TLG رو نشون بدن و بگن که در چه حالی هست که خیلی هم خوبه. :دی ولی اگه هیچی ازش نشون ندن، از خبر کنسل شدنش هم بدتره! یعنی اگه بیان وسط کنفرانس بگن "آقا کنسل شد، خلاص! دست از سر کچلمون بردارین!"، خیلی زیباتره تا دوباره امسال هم کنفرانس بدون TLG تموم بشه و توی همه فروم ها ملت آه و ناله کنن و بگن ای وای چرا TLG نبود و ایشالا سال بعد و ... دیگه به حد کافی انقدر این قضیه کِش اومده که بشه ازش یه مستند طنز ساخت، بهتره بیشتر از این ادامه پیدا نکنه. :دی

کله ی صبح ، خیره به مانیتور ، خبر کنسل شدن ، واکنش ما :

cto8bs28emgop62m79x7.gif

پ.ن : عروسکه نقش مجری مراسم رو در حین اعلام خبر داره :دی

اگه TLG رو نشون بدن و بگن که در چه حالی هست که خیلی هم خوبه. :دی ولی اگه هیچی ازش نشون ندن، از خبر کنسل شدنش هم بدتره! یعنی اگه بیان وسط کنفرانس بگن "آقا کنسل شد، خلاص! دست از سر کچلمون بردارین!"، خیلی زیباتره تا دوباره امسال هم کنفرانس بدون TLG تموم بشه و توی همه فروم ها ملت آه و ناله کنن و بگن ای وای چرا TLG نبود و ایشالا سال بعد و ... دیگه به حد کافی انقدر این قضیه کِش اومده که بشه ازش یه مستند طنز ساخت، بهتره بیشتر از این ادامه پیدا نکنه. :دی

آریا این کار باید چند سال پیش میکردن دیگه الان دیر شده قضیه همون آش کشک خاله میمونه که پای سونی نوشته شده چه بخوره پاش چه نخوره .:d
الان تنها چیزی که میتونه من یه نفر بعد این همه انتظار آروم کنه عرضه بازیه وگرنه همین بلاتکلیفی خودش بازم یه کور سوی امید داره برای عرضه خوب کنسل کنن چی بشه ؟ منتظر بازی بعدی Team Ico بشیم که اون معرفی کنه باز یه چند سالی در کف بازی بعدی باشیم به نظرم همین هر جوری هستش عرضه کنن بازی بعدی پیش کش به نظرم تا آخر دنیا هم که شده باید این بازی عرضه بشه .:|:d

کله ی صبح ، خیره به مانیتور ، خبر کنسل شدن ، واکنش ما :

cto8bs28emgop62m79x7.gif

پ.ن : عروسکه نقش مجری مراسم رو در حین اعلام خبر داره :دی

البته در اصل اینطوریه:
biggrin1.gif
:|

crying-waterfalls.gif

یعنی اگر حتی حضور هم نداشته باشه، به راحتی تبدیل به یکی از بدترین روزهای تاریخ، بدترین های E3 و نهایتا بدترین صبح E3 محسوب خواهد شد ! یعنی من یکی که هیچوقت از یادم نمیره.. !

من حاضرم شرط ببندم روی این که TLG کنسل شده و تیم ایکو داره روی یه بازی جدید کار میکنه !!!

اگه اینطور هم باشه همون بهتره که این اتفاق بیفته

بابا من خودم خیلی عاشق last guardian بودم ولی از بس کشش دادن که اگه تو e3 حضور داشته باشه هم اون جذابیتو نداره(مگر اینکه بگن امسال ارایه میشه:d)
در عوض اگه project beast رو معرفی کنن اندازه 10 تا last guardian برام ارزش داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or