Sonic Generations - Xbox 360

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه اجباري نيست اما بايد سه تا شو حتما بايدبري تا 3 تاكليد به دست بياري
میگم این ستاره های قرمز رنگ که تو هر مرحله 5 تا به صورت پنهان هست به چه دردی میخوره؟ مثلا من با سونیک دوبعدی و مدرن برای یه مرحله همشونو جمع کردم فقط یه ستاره داخل حلقه که با برگ پوشیده شده بالای مرحله ظاهر شد. اینا کلا چه خاصیتی دارن؟ قراره چیزی به بازی اضافه کنند؟ مثل کاراکتر، قابلیت یا مرحله اضافی؟یعنی مثل کراش که اگه همه کلیدها و الماس های مختلف رو جمع می کردیم یه جزیره اضافه تو فضا ظاهر میشد، اینم اونجوریه؟
297.gif
artwork و music باز ميكنه

چجوری؟ من فقط 1بار رفتم چند بار x و زدم خیلی سخت رفت
پس سونیک کلاسیک نقش چی رو بازی می کنه این وسط؟:دی
وقتی از تونل D: خارج میشه دو بعدیش کن که راحت تر فرار کنی،در کل تو مرحله آخر سونیک کلاسیکه کاربرد دیگه ایی نداره و باید با مدرن بزنیش
با سونیک مدرن سرعتیت رو تون تون بزن بهش میرسی(به جایی نباید بخوری)

با سلام به همه/

شما میتوانید برای باز کردن اتاق مجسمه ها به Collection room رفته و دکمه back را به مدت 1دقیقه بگیرید و با اینکار به اتاق مجسمه راه میابید.

کد های زیر رو وارد کنید

PasswordEffect

204 390
Modern Sonic The Hedgehog

171 045
Classic Sonic The Hedgehog

632 951
Modern Tails

359 236
Classic Tails

863 358
Amy Rose

679 417
Knuckles The Echidna

332 955
Cream The Rabbit

888 200
Rouge The Bat

894 526
Espio The Chameleon

544 873
Blaze The Cat

868 377
Vector The Crocodile

226 454
Charmy Bee

629 893
Chao

870 580
Omochao

613 482
Modern Dr. Eggman

103 729
Classic Dr. Robotnik

277 087
Metal Sonic

262 416
Shadow The Hedgehog

688 187
Silver The Hedgehog

353 012
Big The Cat

601 409
E-123 Omega

383 870
Jet The Hawk

507 376
Hero Chao

869 292
Dark Chao

309 511
Chip

483 990
Moto Bug

852 363
Buzz Bomber

363 911
Crab Meat

639 402
Chopper

275 843
Grabber

466 913
Spiny

360 031
Egg Robo

640 456
Cop Speeder

530 741
Spinner

668 250
GUN Hunter

975 073
GUN Beetle

125 817
Egg Pawn

872 910
Iblis Biter

513 929
Iblis Taker

711 268
Iblis Worm

851 426
Egg Fighter

973 433
Egg Launcher

329 494
Aero-Cannon

200 078
Egg Chaser

548 986
Sand Worm

070 178
Spring

537 070
Spring 2

209 005
Item Box

777 921
Capsule

933 391
Goal Plate

283 015
Goal Ring

390 884
Ring

008 140
Chaos Emeralds

495 497
Booster

249 651
Flickies

• Like
Reactions: adel3532
وقتی از تونل D: خارج میشه دو بعدیش کن که راحت تر فرار کنی،در کل تو مرحله آخر سونیک کلاسیکه کاربرد دیگه ایی نداره و باید با مدرن بزنیش
با سونیک مدرن سرعتیت رو تون تون بزن بهش میرسی(به جایی نباید بخوری)
یعنی X و تند تند بزنم؟ آخه میگه HOLD :دی

باید در اتاق Collection roomاینکار رو انجام بدی البته باید بین دو مورد artو filmeاینکار رو انجام بدی..
من رفتم ولی چیز خاصی نبود. فقط مجسمه باز میشه. :دی

من کماکان مرحله تمساح رو ماندم :(
من مرحله تمساح رو با بدبختی رد کردم. خیلی سخته، حتی از غول آخر هم سخت تره!! :دی

باید تمرکز کنی رو نوت ها، وقتی میان سمتت یه بار دکمه پرش (A) رو بزنی و بعد وقتی رو هوا معلق هستی اون نشونه سبز رنگ روی نوت ها نمایان میشن، همون لحظه باید سریع دوباره A رو بزنی و نوت میره سمت تمساح و تمساح نوت بعدی رو یه جای دیگه میفرسته. کلا عین پینگ پنگ میمونه. هرجا اون نت رو میفرسته تو باید خودت رو با سرعت به نوت برسونی و پرش کرده و نوت رو بزنی (درست همونجور که دشمنان رو میزنی) تا پرت شه سمت تمساح. اونقدر این کارو ادامه میدی تا رنگ نوت از آبی به نارنجی تغییر می کنه و سرعتش بیشتر میشه و بعد رنگش قرمز میشه و خیلی اوضاع ناجور و خفن میشه. خیلی سخته مرحلش. من دقیقا 1 ساعت اونجا گیر کرده بودم تا تونستم ردش کنم. #:-s

آقا کمک:دی واقعا چرا انقدر سخته؟ 1بار میزنم واسه بار دوم رینگ کم کمیارم
اون تمساح و بری اچیو میده؟ من بیخیال شدم...وقتی موزیک عه میشه قرمز اصلا نمیشه گرفتش...1بار دیدم از یه طرف دیگه داره میره دویدم اما نشد

اون تمساح و بری اچیو میده؟ من بیخیال شدم...وقتی موزیک عه میشه قرمز اصلا نمیشه گرفتش...1بار دیدم از یه طرف دیگه داره میره دویدم اما نشد
دقیقا یادم نیست ولی فکرکنم اچیو میدن. ببین وقتی قرمز میشه که چیزی نیست، آخرین باری که تمساح تو حالت قرمز نوت رو می فرسته اشک آدمو در میاره. نوت رو میفرسته عقب خودش همونجایی که سکه ها هستند، اونوقت با سرعت نور باید بوست رو نگه داره و خودت رو برسونی بهش. ای کاش بقیه مرحله های جانبی سونیک هم مثل همین تمساح یکم سختیش بیشتر بود تا بیشتر لذت به آدم بده. یه سری از مراحلش اونقدر آبکی و راحت ه که من کلا از قید مراحل فرعی گذشتم. فقط تمساح ه کلی حال داد. :دی

• Like
Reactions: DeanAmbrose
دقیقا یادم نیست ولی فکرکنم اچیو میدن. ببین وقتی قرمز میشه که چیزی نیست، آخرین باری که تمساح تو حالت قرمز نوت رو می فرسته اشک آدمو در میاره. نوت رو میفرسته عقب خودش همونجایی که سکه ها هستند، اونوقت با سرعت نور باید بوست رو نگه داره و خودت رو برسونی بهش. ای کاش بقیه مرحله های جانبی سونیک هم مثل همین تمساح یکم سختیش بیشتر بود تا بیشتر لذت به آدم بده. یه سری از مراحلش اونقدر آبکی و راحت ه که من کلا از قید مراحل فرعی گذشتم. فقط تمساح ه کلی حال داد. :دی
اون سونیک زنگ زده (Metal sonic ) اولش سخت بود:دی shadow بد بود اون silver لعنتی خیلی اذیت کرد:))
کلا آدم دوستی مثل اون تمساح داشته باشه دیگه باس و دشمن نمیخواد =))
من الان اشکم سر باس آخر درومد! 2بار زدمش تا حالا اما رینگ کم میاره!:| نمیدونم باید X رو چقدر نگه دارم تا خوب بره جلو جا خالیم میدم فاییده نداره

سلام دوستان من تا الان نخریدم سونیکو جالبه بازیش تا فردا بخرمش بچه که بودیم :d تو سگا یک حالی میداد تو ایکس باکس بازی نکردم اگه به خوبی همون سگا باشه فردا برم بخرم اره دوستان .

سلام دوستان من تا الان نخریدم سونیکو جالبه بازیش تا فردا بخرمش بچه که بودیم :d تو سگا یک حالی میداد تو ایکس باکس بازی نکردم اگه به خوبی همون سگا باشه فردا برم بخرم اره دوستان .
شک نکن تو خریدش ریمن و سونیک به نظرم جز بهترین بازیهای امسال هستند...

من الان اشکم سر باس آخر درومد! 2بار زدمش تا حالا اما رینگ کم میاره!:| نمیدونم باید X رو چقدر نگه دارم تا خوب بره جلو جا خالیم میدم فاییده نداره
غول آخر رو من خودمم نفهمیدم چطوری ردش کردم. فقط دستم رو X نگه داشته بودم و خودش زد کشتش. :دی

دوست عزیز، این بازی اونقدر بزرگ ه، اونقدر ظرافت داره، اونقدر حرفه ایه که هیچکس نمی تونه تو خونه اش ایکس باکس یا پلی استیشن 3 داشته باشه و این بازی رو نداشته باشه. یعنی تو خودت هم نخوای باید این بازی رو بخری!
15402IMMagreement5.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or