Sonic Generations - Xbox 360

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با نا امیدی تموم بازی را گرفتم حالا نمیتونم ازش دست بکشم واقعا بازی قشنگی هستش خاطرات سونیک های قدیمی را توی ادم زنده میکنه .

کلا مشکل این بازی یا بازی هایی مثل driver و 007 اینه که بد موقعی عرضه شدند انقدر الان بازی های بزرگ تو بازار ریخته که کمتر به همچین عنوان هایی پرداخته میشه به نظر من سازنده های احمق اینجور بازی ها باید بازی را دو سه ماه زودتر عرضه کنند.
واقعا هم همینطوره
من نمیدونم چرا شرکتا تو این یکی گیج میزنن یه نمه! نمیدونم چرا
بازی تازه امروز میرسه دستم:(

• Like
Reactions: {The Phenom}
من که خیلی از بازی خوشم اومد مخصوصا قسمت های مدرنشو خیلی بیشتر حال میکنم باهاش فقط امیدوارم بازی زیاد طولانی نباشه و خسته کننده نشه

دوست عزيز فكر كنم تاپيك رو اشتباهي اومدي.
اره شرمنده اومدم اصلاح کنم دیدم شما اشاره کردی من با سونیک قبلی که برای ایکس باکس اومد اشتبا گرفتم منظورم اینه sonic ultimate genesis collection
:دی خداییش یکم شبیه هم هست اسماشون بم حق بدین منظورم genesis و generation هست.

در تعریف از این بازی همین بس که: تازه اولشم و 15% بیشتر از مرحله هاش رو رد نکردم و تا اینجا بهش 10 میدم! و مطمئن باشین اگه تا آخر بازی این اوج جاه طلبانه اش رو حفظ کنه بهش لقب بهترین بازی عمرم رو خواهم داد!!! شاید بگین جو گیر شدم یا همچین چیزی اما نه! من این بازی رو تو خواب هم نمی دیدم چه برسه به واقعیت!!
fly2.gif

در تعریف از این بازی همین بس که: تازه اولشم و 15% بیشتر از مرحله هاش رو رد نکردم و تا اینجا بهش 10 میدم! و مطمئن باشین اگه تا آخر بازی این اوج جاه طلبانه اش رو حفظ کنه بهش لقب بهترین بازی عمرم رو خواهم داد!!! شاید بگین جو گیر شدم یا همچین چیزی اما نه! من این بازی رو تو خواب هم نمی دیدم چه برسه به واقعیت!!
fly2.gif
حق میدم بهت چون بازی عالی شده

بچه ها من تریلر بازی رو مقداریش رو دیدم انگار واقعا حواشون نبوده این یکی خوب در اومده :دی بعد این همه سونیک چرتی که به مردم تحویل دادن.
من که حتما میگیرمش

تمام اعضای خوب تیم سونیک از هم پاشید بعد از جریان دریم کست بزرگترین سازننده ها قبلا توی اون استدیو کار می کردن به خاطر همین تا الان گند می زدن الانم فقط به لطف سری های قدیمیش اینقدر خوب شده و الا بازم این تیم مال این حرفا نبود

---------- نوشته در 03:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:36 PM ارسال شده بود ----------

اهنگ های سونیک 2 ادونچر یا بهتر بگم sonic adventure 2

بسیار زیبا هست حتما دانلود کنید لینکشم مستقیمه:

http://www.soahcity.com/music/2001_sonic_adventure2/

این تاپیک چرا مهم نشده؟

چون اینجور بازی ها مال کودکان هست(!) مهم نمیشه
نمیدونم البته یه کودک چطور میتونه مراحل اینو رد کنه دقیقا:دی
مرحله ی METAL SONIC یکم اذیت کرد :دی

کلا اینو باید با کودک درونت بازی کنی به سن وسال مربوط نمیشه منم برای کنسولم خریدمش ولی هنوز فرصت نکردم بازی کنم خیلی حال میده:x

• Like
Reactions: DeanAmbrose
من تمومش کردم،مراحل جانبیش خیلی خیلی قشنگه
تنها چیزی که خیلی ناراحتم کرد این بود که دموهاش CG نبودن بر خلاف تبلیغاتی که براش میشد که CG بودن
خدا کنه سگا همین مسیر رو برای سونیک ادامه بده

شرکت سگا اگه سونیک رو 2.5 بعدی بسازه خیلی بهتر از اینه که 3 بعدی بسازه
توی آنلیشد یه چیز باحال دیدم مراحلی که فقط باید میدوییدی تا به رینگ بزرگ برسی 2.5 بعدی بود از این کارش خیلی خوشم اومد
توی مورتال کمبت هم دیدین که بازی رو وقتی 2.5 بعدی ساختن فروشش زیاد شد طرف دار های این سری دوباره برگشتن
به امید پیشرفت سونیک

شرکت سگا اگه سونیک رو 2.5 بعدی بسازه خیلی بهتر از اینه که 3 بعدی بسازه
توی آنلیشد یه چیز باحال دیدم مراحلی که فقط باید میدوییدی تا به رینگ بزرگ برسی 2.5 بعدی بود از این کارش خیلی خوشم اومد
توی مورتال کمبت هم دیدین که بازی رو وقتی 2.5 بعدی ساختن فروشش زیاد شد طرف دار های این سری دوباره برگشتن
به امید پیشرفت سونیک

البته سونیک های دریم کست تمام 3 بعدی بودن خیلی هم زیبا کار شده بود باید ادمش این بازی رو بسازه در غیر این صورت 2.5 بعدی به قول دوستان بهتره:d

البته اين بازي تو فروم هاي ايراني كه اكثرا گرافيك طلب و تازه به دوران رسيده هستن زياد مطرح نيست.وگرنه همونطور كه قبلا گفتم اين بازي بيشترين تعداد پيش فروش تاريخ SONIC رو داشته و احتمالا بالاي 10 ميليون نسخه خواهد فروخت.چيزي كه بتل ..3 تو خواب هم نميتونه ببينه.فقط يك اشاره بكنم Mario & Sonic At Olympic Games كه يك بازي نه چندان خوب بود يك تنه روي Wii و DS حدود 12 ميليون نسخه فروخت.حالا حساب كنيد اين بازي كه واسه همه ي پلتفرمها از جمله PC ساخته شده و عنوان خوبي هم هست چقدر ميفروشه.

Screen-shot-2011-11-05-at-10.42.04-PM-600x401.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or