Sonic Generations - Xbox 360

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من با هزار بدبختی قول آخرشو کشتم D:
قبول دارم ایده گرگ نما بدترین بلایی بود که سر سونیک آورد((نه البته اون شمشیر دادن به سونیک رو که انقدر برام غیر قابل هزم بود که بازیش نکردم))

بابا سونیک شوالیه یه نسخه درپیت جانبی بود فکر کنم ساختش یک ماهه بوده

بابا سونیک شوالیه یه نسخه درپیت جانبی بود فکر کنم ساختش یک ماهه بوده
سگا دیگه سونیک و همه جوریه تست کرده از خون آشام تا شوالیه :)) بعد دید اینجوری نمیشه! Generations به نظرم بهترین ایده بود واسه برگردوندن سونیک به دوران اوجش هرچند تا اون حد ممکن نیست!

آقا من 6 ماهه منتظر اومدن این بازی هستم. از وقتی خبر اومدنش رو شنیدم بی صبرانه منتظرش بودم. الان تو بازار اومده برای فروش؟

تمام سونیک های سگا رو بازی کردم. البته سخته که سونیک های کلاسیک سگا مگادرایو رو رده بندی کنیم اما به نظرم بهترین سونیک، سونیک و نوکلز بود. دریم کست نداشتم اما به لطف این بازی 4 لبه کالکشن دریم کست، تو ایکس باکس تونستم Sonic Adventure رو بازی کنم. این آواتارم هم برای سونیک ادونچر هست. متاسفانه Wii ندارم تا سونیک های اونو بازی کنم. خلاصه کشته مرده سونیکم و یه فن ه به تمام معنا!

آقا من 6 ماهه منتظر اومدن این بازی هستم. از وقتی خبر اومدنش رو شنیدم بی صبرانه منتظرش بودم. الان تو بازار اومده برای فروش؟

تمام سونیک های سگا رو بازی کردم. البته سخته که سونیک های کلاسیک سگا مگادرایو رو رده بندی کنیم اما به نظرم بهترین سونیک، سونیک و نوکلز بود. دریم کست نداشتم اما به لطف این بازی 4 لبه کالکشن دریم کست، تو ایکس باکس تونستم Sonic Adventure رو بازی کنم. این آواتارم هم برای سونیک ادونچر هست. متاسفانه Wii ندارم تا سونیک های اونو بازی کنم. خلاصه کشته مرده سونیکم و یه فن ه به تمام معنا!
دو روزی هست که تو بازار هم اومده;)

ادیت :ببخشید با اون سونیک قبلی اشتبا گرفتم اسم نسخه sonic ultimate genesis collection :دی
تصویر ها که هیچ کدوم HD نیستن این از این :دی یعنی هیچ کاری رو بازی ها انجام نشده فقط یه سری بازی های قدیمی سگا و.. رو روی یک سی دی جمع کردن. خیلی داغونه تصویر رو LCD :دی والا درست یادم نمی یاد ولی فکر کنم بازی روی خود سگا با اون تی وی های قدیمی سی ار تی کیفیت بیشتری داشت تازه سمت چپ و راست ال سی دی هم سیاه می شه و تصویر واید نیست.

به هر حال گفتم اگه گیرتون نیومد زیاد تو فکرش نباشید گیرتونم اومد یادی از گذشته است
ادیت :ببخشید با اون سونیک قبلی اشتبا گرفتم اسم نسخه sonic ultimate genesis collection

آخرین ویرایش:
تصویر ها که هیچ کدوم HD نیستن این از این :دی یعنی هیچ کاری رو بازی ها انجام نشده فقط یه سری بازی های قدیمی سگا و.. رو روی یک سی دی جمع کردن. خیلی داغونه تصویر رو LCD :دی والا درست یادم نمی یاد ولی فکر کنم بازی روی خود سگا با اون تی وی های قدیمی سی ار تی کیفیت بیشتری داشت تازه سمت چپ و راست ال سی دی هم سیاه می شه و تصویر واید نیست.

به هر حال گفتم اگه گیرتون نیومد زیاد تو فکرش نباشید گیرتونم اومد یادی از گذشته است

دوست عزيز فكر كنم تاپيك رو اشتباهي اومدي.

شادوو رو رد کردم رسید باز گیر کردم
مرحله آخر که دوتا سونیک ها سوپر سونیک میشن و میخواد اگمن قدیم و جدید رو بکشند باید چی کار کنم؟تون تون سکه هام کم میشه و میمیرم هی :(

با نا امیدی تموم بازی را گرفتم حالا نمیتونم ازش دست بکشم واقعا بازی قشنگی هستش خاطرات سونیک های قدیمی را توی ادم زنده میکنه .

کلا مشکل این بازی یا بازی هایی مثل driver و 007 اینه که بد موقعی عرضه شدند انقدر الان بازی های بزرگ تو بازار ریخته که کمتر به همچین عنوان هایی پرداخته میشه به نظر من سازنده های احمق اینجور بازی ها باید بازی را دو سه ماه زودتر عرضه کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or