! finally came the day in USA! and Generations have 9.5/10 from PALGN
Quite simply, the greatest Sonic game ever produced
اینارو تو صفحه فیس بوک اختصاصی بازی نوشته بود. جالب اینه که اکثر بازی بازهای اونور آب خصوصا آمریکا و اروپا از بازی خیلی با هیجان زیاد تعریف کرده بودند. یه مرد 30 ساله اهل کشور پرتغال گفته بود که بعد از 20 سال با بازی آشتی کرده و رفته اونو خریده و می گفت فوق العادست! الان هم به نظر من دیگه چیزی وجود نداره در ذهنمون که بخوایم امتحان کنیم از این سری بازی. یعنی دیگه هیچ حرفی برای ایراد گرفتن و گفتن باقی نمی مونه. یعنی دیگه چی میخوایم؟!!!
اگه یادتون باشه هم این ایده جدیدی نبود. سری کراش و کراش 3 اگه خاطرتون باشه داخل مراحل سه بعدیش وقتی وارد بخش امتیاز و جمع آوری سیب و جان میشدیم حالت 2 بعدی میشد کراش. (البته اینم تو پرانتز عرض کنم که خود سونیک 3 و سونیک نوکلز هم در همون حالت دو بعدی، حالت 3 بعدی هم داشت. جمع آوری الماس برای سوپر سونیک رو می گم.

) من بازی دیگه ای خاطرم نیست اما این فن و تکنیک رو همون10، 12 سال پیش سونی برای پلی استیشن اجرا کرد. حتی حالت جزیره بودن مراحل سونیک جنریشن هم از کراش 3 الهام گرفته شده. تو کراش 3 هر جزیره چند تا مرحله داشت که قبل از اینکه واردشون بشیم یه سری صحنه از اون مرحله به صورت دمو بالای هر مرحله بود. حتی تو کراش 3 هم برای ورود به مرحله باس ها (غول ها) باید تو مراحل قبل یه تعداد خاصی کلید و الماس جمع می کردیم و کلا اون مراحل رو رد می کردیم. در کل منظورم این نیست که سونیک جنریشن با اینکارش هنر نکرده؛ برعکس خیلی خوشحال شدم که اون حال و هوا رو دوباره تجربه کردم و باعث دلگرمیه که شرکت بازیسازی بیاد و از تکنیک هایی که قبلا جواب داده استفاده کنه و با زحمات و تلاش های شبانه روزی ضعف های اونو برطرف کرده و بهبود ببخشه تا نتیجه کار میلیون ها نفر در سراسر جهان رو شاد کنه.