Sniper Elite V2 | XBOX360

بازیش خوب هست حالا ارزش داره وقت بزاریم؟
من قبلیشو تا اخر رفتم اون موقع خیلی باهاش حال کردم البته الان کلا سلیقم فرق کرده با 6سال پیش:d

دوستان هرکسی تو گرفتن آچیومنتی مشکل داشت بگه تا من کمکش کنم.

میثم جان اگه تو بخش Achievement Guide یه تاپیک بزنی خیلی عالیه.
ولی حالا که زحمت کشیدی اینجا نوشتی من یه سوال دارم.
اچیومنت Pass the Buck که تو توضیحش نوشته باید "با یه گلوله ی کمانه کرده هدشات کنیم" رو تو کدوم قسمت و دقیقا چه جوری گرفتی؟
ممنون میشم راهنمایی کنی.

بازیش خوب هست حالا ارزش داره وقت بزاریم؟
من قبلیشو تا اخر رفتم اون موقع خیلی باهاش حال کردم البته الان کلا سلیقم فرق کرده با 6سال پیش:d

آره داداش ارزش داره. ;)
بازی قشنگیه. مخصوصا حالت طبیعیه گلوله که من به شدت باهاش حال کردم.
اچیومنت هم میده هلو. :دی

میثم جان اگه تو بخش Achievement Guide یه تاپیک بزنی خیلی عالیه.
ولی حالا که زحمت کشیدی اینجا نوشتی من یه سوال دارم.
اچیومنت Pass the Buck که تو توضیحش نوشته باید "با یه گلوله ی کمانه کرده هدشات کنیم" رو تو کدوم قسمت و دقیقا چه جوری گرفتی؟
ممنون میشم راهنمایی کنی.

دوست عزیز من وقت نمیکنم وگرنه خیلی دوست دارم که تاپیک بزنم برای بازی ها
اون آچیومنت اگه نشونه گیریت خیلی عالیه وقتی که دشمن نشونه گرفته بود که شلیک کنه اسلحشو نشونه بگیر بعد تیر میخوره به اسلحش بعد میخوره تو سرش.من این آچیومنتو رو درجه SNIPER ELITE گرفتم فکرکنم رو درجه ی آسونش راحت تر باشه.
اگر نتوستی بگیری بگو تا یه راه دیگشو بگم.کلا خیلی راه وجود داره که این آچیومنتو بگیری.

خب تونستم بازی رو تموم کنم.
به نظرم خیلی بازی قشنگی بود.
واقعا گیم پلی قشنگی داشت که نقطه ی قوت اصلیش بود.
از نظر گرافیکی هم متوسط بود.
میتونه با توجه به آخر بازی ادامه ای برای این سری وجود داشته باشه که وسوسه کنندست.
نمره ی من:8.5

آقا من آپديت LT3 رو دارم ولي وقتي بازي رو ميزارم ميگه مي خواي بازي رو آپديت كني.الان من چيكار كنم اگه ok كنم مشكلي پيش نمياد؟;)
ممنون ميشم اگه كمك كنيد>:d

آقا من آپديت LT3 رو دارم ولي وقتي بازي رو ميزارم ميگه مي خواي بازي رو آپديت كني.الان من چيكار كنم اگه ok كنم مشكلي پيش نمياد؟;)
ممنون ميشم اگه كمك كنيد>:d

منم همین سوال رو دارم با این تفاوت که دستگاه من LT2 هسست؟ ایا با ریختن این داشبرد بازیهای LT2 دیگه اجرا نمیشن؟

---------- نوشته در 07:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:30 PM ارسال شده بود ----------

اگه بازی را پچ کنم امکان داره اون پیغام اپدیت دیگه نیاد و بازی بر روی lt2 اجرا بشه چون نمیخوام lt3 بریزم...

دوستان قفل این بازی XGD2 هست پس نیازی به lt 3 نیست

درسته ولی وقتی همون اول بازی را میخواهید اجرا کنید یک پیعام اپدیت میاد که میگه اگر اپدیت نکنید بازی اجرا نمیشه....

با اپدیت این پیغام فایل dea.bin دستگاه تغییر پیدا میکنه و من شنیدم دیگه بازیهای LT2 هم اجرا نمیشه؟

حال سوال اینجاست با پچ کردن این بازی این پیغام رفع میشه یا بر جای خود باقیست؟

درسته ولی وقتی همون اول بازی را میخواهید اجرا کنید یک پیعام اپدیت میاد که میگه اگر اپدیت نکنید بازی اجرا نمیشه....

با اپدیت این پیغام فایل dea.bin دستگاه تغییر پیدا میکنه و من شنیدم دیگه بازیهای LT2 هم اجرا نمیشه؟

حال سوال اینجاست با پچ کردن این بازی این پیغام رفع میشه یا بر جای خود باقیست؟
داداش من LT2 رو خبر ندارم ولي براي LT3 گزينه ي ok رو زدم هيچ اتفاقي نميوفته فقط بازي Extract ميشه;)اينجور كه بچه ها ميگن فكر نكنم براي شما هم مشكلي پيش بياد;)

خب من یه چیز بگم تموم شه!
برای بازی حتما باید LT 3.0 داشته باشید چون بازی دارای Up Date هست و با این حال که اصلا برای رایت کردن نیازی به پچ با LT 2.0 یا 3 نداره باز هم فقط رو 3 اجرا میشه!
----------------------
نیم ساعت بازی کردم خیلی خوب بوده تا اینجا و گرافیک معمولی،گیم پلی عالی،جذابیت بالا و ... داره و به دوستداران سبک مخفی کاری پیشنهاد میشه!

دوستان بازی باگ داره یا من نمیتونم تو مرحله ای که اون پل را با تفنگ دوربین دار منفجر میکنم و بعدش من روی پشت بام یک ساختمان هستم در آخر مینویسه destroy russian tank که فاصله تانک و من خیلی زیاده و هر چی هم میزنمش منفجر نمیشه؟ کسی میدونه این تانکو چه جوری باید نابود کرد؟

دوستان بازی باگ داره یا من نمیتونم تو مرحله ای که اون پل را با تفنگ دوربین دار منفجر میکنم و بعدش من روی پشت بام یک ساختمان هستم در آخر مینویسه destroy russian tank که فاصله تانک و من خیلی زیاده و هر چی هم میزنمش منفجر نمیشه؟ کسی میدونه این تانکو چه جوری باید نابود کرد؟

برای نابود کردن تانک ها باید به "در"ـه مخزن سوختشون شلیک کنی که یا پشت تانک هست یا کنارش. وقتی روش زوم کنی درش که به رنگ قرمز هست چشمک میزنه.
نفست رو نگه دار و...... بوووووم... :دی

عزیز اگر اونجایی که چند تا کامیون و ... میان باید با تیر بزنی به بمبی که کار گذاشتی!
اگر بعد از اونجا هستی و یک تانک جلوت هست باید همه دشمنارو بکشی و تیر نخوری و ضربان قلبت هم کم باشه و بعد نشونه گیری کنی و RB رو فشار بدی و بزنی به مخزن تانک(که Maniac Gamer عزیز گفتن)
اگر هم جایی هستی که چند تا تانک دارن حرکت میکنن باید مثل روش قبلی تیر بزنی تو جایی که بمب گذاشتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or