دوستان هرکسی تو گرفتن آچیومنتی مشکل داشت بگه تا من کمکش کنم.
بازیش خوب هست حالا ارزش داره وقت بزاریم؟
من قبلیشو تا اخر رفتم اون موقع خیلی باهاش حال کردم البته الان کلا سلیقم فرق کرده با 6سال پیش:d

میثم جان اگه تو بخش Achievement Guide یه تاپیک بزنی خیلی عالیه.
ولی حالا که زحمت کشیدی اینجا نوشتی من یه سوال دارم.
اچیومنت Pass the Buck که تو توضیحش نوشته باید "با یه گلوله ی کمانه کرده هدشات کنیم" رو تو کدوم قسمت و دقیقا چه جوری گرفتی؟
ممنون میشم راهنمایی کنی.
دوست عزیز من وقت نمیکنم وگرنه خیلی دوست دارم که تاپیک بزنم برای بازی ها
اون آچیومنت اگه نشونه گیریت خیلی عالیه وقتی که دشمن نشونه گرفته بود که شلیک کنه اسلحشو نشونه بگیر بعد تیر میخوره به اسلحش بعد میخوره تو سرش.من این آچیومنتو رو درجه SNIPER ELITE گرفتم فکرکنم رو درجه ی آسونش راحت تر باشه.
اگر نتوستی بگیری بگو تا یه راه دیگشو بگم.کلا خیلی راه وجود داره که این آچیومنتو بگیری.
آقا من آپديت LT3 رو دارم ولي وقتي بازي رو ميزارم ميگه مي خواي بازي رو آپديت كني.الان من چيكار كنم اگه ok كنم مشكلي پيش نمياد؟
ممنون ميشم اگه كمك كنيد>:d
دوستان قفل این بازی XGD2 هست پس نیازی به lt 3 نیست
داداش من LT2 رو خبر ندارم ولي براي LT3 گزينه ي ok رو زدم هيچ اتفاقي نميوفته فقط بازي Extract ميشهدرسته ولی وقتی همون اول بازی را میخواهید اجرا کنید یک پیعام اپدیت میاد که میگه اگر اپدیت نکنید بازی اجرا نمیشه....
با اپدیت این پیغام فایل dea.bin دستگاه تغییر پیدا میکنه و من شنیدم دیگه بازیهای LT2 هم اجرا نمیشه؟
حال سوال اینجاست با پچ کردن این بازی این پیغام رفع میشه یا بر جای خود باقیست؟
اينجور كه بچه ها ميگن فكر نكنم براي شما هم مشكلي پيش بياد
دوستان بازی باگ داره یا من نمیتونم تو مرحله ای که اون پل را با تفنگ دوربین دار منفجر میکنم و بعدش من روی پشت بام یک ساختمان هستم در آخر مینویسه destroy russian tank که فاصله تانک و من خیلی زیاده و هر چی هم میزنمش منفجر نمیشه؟ کسی میدونه این تانکو چه جوری باید نابود کرد؟
دوستان بازی باگ داره یا من نمیتونم تو مرحله ای که اون پل را با تفنگ دوربین دار منفجر میکنم و بعدش من روی پشت بام یک ساختمان هستم در آخر مینویسه destroy russian tank که فاصله تانک و من خیلی زیاده و هر چی هم میزنمش منفجر نمیشه؟ کسی میدونه این تانکو چه جوری باید نابود کرد؟