Sleeping Dogs | X360

دیگه راک استار باید احساس خطر بکنه،چون که این بازی ثابت کرد که میشه بازی اپن ورد در حد جی تی ای ساخت!
این بازی حتی در یک سری المانها از جی ای تی بهتر عمل کردش و به نظر من در شماره بعدی خودش می تونه خیلی پخته و بی نقص ظاهر بشه و حتی غول این سبک شاهکار راک استار رو پشت سر بگذاره@@@

خب کلا بازی هر چقدر هم که خوب باشه به پای غول بازی های open world مثل GTA نمیرسه ......
ولی کلا سازنده های بازی میتونستن خیلی بیشتر از اینها روی این عنوان کار کنن...

بازی تکلیفش با خودش معلوم نیست از یک طرف داستان، دیالوگ‌ها و ... می‌خواد بگه من رو جدی بگیرید از اون طرف سوار یک موتور میشی‌ با ۲ تا خشاب یوزی ۱۰۰ تا ماشین رو میفرستی هوا! هم می‌خواد saint row باشه هم gta!

اتفاقا این ویژگی که از هر دو بازی گرفتن خیلی خوبه اگه نتونی 4 تا ماشینو بفرستی هوا دیگه بازی چه حالی داره نه مثل gta خشک و نه مثل saint row تخیلی

اره منم سیو این مرحله به بعد رو میخوام
همون مرحله که باید وسط مثلث بریم واسه منم همونجا گیر میکنه

یه بار xbox رو خاموش کن دوباره برو تو بازی
از این اتفاقات زیاد انجام میشه برای من چند بار سر load کردن ارور داد نمیدونم دستگاه با این بازی لجی داره یا خودش هنگ میکنه

آخرین ویرایش:
اتفاقا این ویژگی که از هر دو بازی گرفتن خیلی خوبه اگه نتونی 4 تا ماشینو بفرستی هوا دیگه بازی چه حالی داره نه مثل gta خشک و نه مثل saint row تخیلی

به‌خدا اگه به قول شما ۴ تا بود من راضی‌ بودم! البته ماست مالی‌ خود سازنده هاست میخواستن زمان گیم پلی رو ببرن بالا

به‌خدا اگه به قول شما ۴ تا بود من راضی‌ بودم! البته ماست مالی‌ خود سازنده هاست میخواستن زمان گیم پلی رو ببرن بالا

اگه به چرخ ها شلیک کنه ماشین به جای این که کفش به زمین بخوره و وایسه میپره بالا اما اگه بخوای به بدنه بزنی جونت در میاد تا یکی رو بترکونی

اره منم سیو این مرحله به بعد رو میخوام
همون مرحله که باید وسط مثلث بریم واسه منم همونجا گیر میکنه
دیوونم کرده.میخاوم با سر برم تلویزیون.
ایکس باکسمو صد ابر ختموش و روشن کردم نه یک بار.این اتفاق یکم زیادی عجیب غریبه.اگه کسیی سیوشو پیدا کرد یه پخ بده به ما
3روزه خمار مرحله ی بعدم

دیوونم کرده.میخاوم با سر برم تلویزیون.
ایکس باکسمو صد ابر ختموش و روشن کردم نه یک بار.این اتفاق یکم زیادی عجیب غریبه.اگه کسیی سیوشو پیدا کرد یه پخ بده به ما
3روزه خمار مرحله ی بعدم

dvd که داری خرابه برو یکی دیگه بخر

dvd که داری خرابه برو یکی دیگه بخر
اینی که الان دارم یکی دیگست.اولی هم همیجوری بود با باگ بیشتر
کسی که انگلیسیش خوبه میتونه این صفخه رو توضیح بده

---------- نوشته در 04:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:36 PM ارسال شده بود ----------

http://www.xboxmb.com/forum/43-xbox-360-modding-tools/121439-sleeping-dogs-%5Badvanced%5D-v1-0-2-0-a.html

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or