_Same_Song_
کاربر سایت
اره مردم بقل خیابون ...
اونم ریسه یعنب مسابقه ها
Send from HtC One X using tapatalk 2
ا ها همون ها شکل پرچم هستن ؟ پرچم مسابقه
اره مردم بقل خیابون ...
اونم ریسه یعنب مسابقه ها
Send from HtC One X using tapatalk 2
مثلا فک میکنی کارت خیلی دست بود چرا اخرشو گفتی؟با خودت نگه میداشتی چیزیت میشید؟)xبالاخره بازی رو تموم کردم.
آخرش خیلی ضد حال بود.
مرگ جکی
ایشون توی اسپویلر گذاشتن دیگه.نباید خودت باز میکردی.مثلا فک میکنی کارت خیلی دست بود چرا اخرشو گفتی؟با خودت نگه میداشتی چیزیت میشید؟)x
کسی میتونه سیو بازی رو از یه مرحله ای به بعد به ما بده چون تو یه مرحله گیر میکنه و سریع فاید میشی
اره منم سیو این مرحله به بعد رو میخوامهمون مرحله که باید وسط مثلث بریم واسه منم همونجا گیر میکنه
اتفاقا این ویژگی که از هر دو بازی گرفتن خیلی خوبه اگه نتونی 4 تا ماشینو بفرستی هوا دیگه بازی چه حالی داره نه مثل gta خشک و نه مثل saint row تخیلی
بهخدا اگه به قول شما ۴ تا بود من راضی بودم! البته ماست مالی خود سازنده هاست میخواستن زمان گیم پلی رو ببرن بالا
دیوونم کرده.میخاوم با سر برم تلویزیون.اره منم سیو این مرحله به بعد رو میخوامهمون مرحله که باید وسط مثلث بریم واسه منم همونجا گیر میکنه
دیوونم کرده.میخاوم با سر برم تلویزیون.
ایکس باکسمو صد ابر ختموش و روشن کردم نه یک بار.این اتفاق یکم زیادی عجیب غریبه.اگه کسیی سیوشو پیدا کرد یه پخ بده به ما
3روزه خمار مرحله ی بعدم
اینی که الان دارم یکی دیگست.اولی هم همیجوری بود با باگ بیشترdvd که داری خرابه برو یکی دیگه بخر