Sleeping Dogs | X360

محض رضای خدا بیدارشو.الان چه وقت خوابه؟بازی چه طوره؟محیط بازی؟فریم ریت؟صداگزاری شهر؟گرافیک؟.....؟
:bash:

بیدار شو مرد بیدار شو....از اون تخت لعنتی برخیز که شور محشر آمد.......
بزار اون دیسک لامصبو دیگه.....بگو چجوریاس جور به سر شدیم.....
تو میتونی.....به پاخیز.....!!

بلند شو دیگه ساعت 11 شد

بله خودش هست!
=======================================
دوستان به نظر میاد بازی انقدر خوب بوده که آقا شاهین تا صبح داشته بازی می‌کرده الان هم از شدت بازی نمی‌تونه بیدار بشه و بیاد تحلیل کنه:biggrin1:
یا حداقل امیدوارم اینجوری که من گفتم باشه:biggrin1::|

من منتظرم ببینم بازی از نظر ایشون چجوری بوده و یه سری اسکرین شات هم اگه بگیرن بد نیست.

شرمنده ی اخلاق ورزشکاریتونم. من دیشب بازیو نصب کردم امروز صبح پاشدم بازی کنم متاسفانه با اجرای بازی کنسولم فریز می شه. دیسکو چک کردم دیدم ایمیج دانلود شدم مشکل داره. با ریپیر کردن هم درست نشد. ساعت 5 بعد از ظهر یه بازی دیگه با ایمیج جدید می رسه دستم (با تشکر از دوستان خوبم در میدان انقلاب!!!!) بازی می کنم ساعت 11 شب منتظر فید بک باشید. عکس هم خواهم انداخت...

بازم شرمنده.

اینو هم بگم 3 تا دی وی دی ورباتیم از دست دادم. دیگه ریسک نکردم. به رفقام سپردم که حلش کنند. (نکته: من به روش برنرمکس رایت می کنم اما دوستانم به روش 97%)

از کجا میدونی سراسر ایران میاره!:دی
دوستان سر هر بازی مث اینکه باید بگیم:|
3 تومن پول بازی میدید یه عمر بازیو دارید :| ( با قاب و دیسک فلان و بیصار)
توروخدا نگید بخرم یا نه! عصاب ادم بهم میریزه مثلا من بگم بخر شما میخری خوشت نمیاد باید چیکار کنیم؟
-----------------------------------
راستی هنوزم میشه تو شهر گشت وو جنایتکارا رو دستگیر کرد؟ی چیزی تو این مایه ها تو tc 2 بود:دی

از اونجایی که من با پخش سراسری هم کار میکنم و کم و بیش خبر دارم که در تهران و اصفهان و شیراز و سایر شهرستانهای وابسته بازی رو اماده انتشار داره....

از اونجایی که من با پخش سراسری هم کار میکنم و کم و بیش خبر دارم که در تهران و اصفهان و شیراز و سایر شهرستانهای وابسته بازی رو اماده انتشار داره....
دیگه بدتر پس شمارو بگیرن دست استکبار جهانی از سر جوونای پاک و معصوم(میخواستم چیز دیگه بگم از بن ترسیدم!) قطع میشه؟!!!!
تو پخش سراسریم که هستیو تعقیبت میکنن تا برسن به مغز متفکر این جنایت فرهنگی!!!!!

همین الان هم که همه سایتا گذاشتن واسه فروش، اگه این امتحانای لعنتی نبود الان بازی دستم بود..:|
راستی نسخه RF بازی هم مثل اینکه اومده.. درسته؟!:-/

دوستان من دارم عازم میشم برم بازی رو بگیرم دعا کنید داشته باشه که من برگشتم بیام براتون تعریف کنم:دی
قول می‌دم اگه داشت و من خریدم 2 ساعت بیشتر بازی نکنم و بیام بگم بازی چطوری بود:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or