Singularity - PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Developer: Raven Software
Publisher: Activision Blizzard
Genre: Action / FPS
Platforms: PC - 360 - PS3
Modes: Single-Player - Multiplayer
Release Date: June 29
(هشتم تیر)
ESRB: M​

n50112376298_5504.jpg

singularity_logo.jpg

singularity.jpg

Singularity-02-2003.jpg

تکینگی
=======================​

نبردی بی همتا در محیطی متغیر که بوسیله ی موجوداتی ویرانگر , تسخیر شده , شما را به چالش می طلبد. این در حالیست که امواج زمان , شما را بین دو بازه ی زمانی (سال 1950 و زمان حاضر(2010)) , جابجا می کند و اینجاست که اسلحه ی دستکاری کننده زمان , شما را در جلوگیری از دسیسه ی در حال وقوع در جزیره ای دور افتاده به نام
Katorga-12, یاری میکند.​

نکاتی از بازی :
--------------------------
-بازی از موتور Unreal Engine 3 استفاده می کند.​

-Time Manipulation Device یا همان وسیله ای که به کمک آن می توان اشیای موجود در بازی رو در هر دو زمان جابجا کرد, دارای قابلیتهای دیگری از قبیل منجمد کردن, ایجاد ولتاژ برق و حتی تبدیل موجودات موجود در بازی به یک تک سلولی نیز است.​

-علاوه بر کاربرد معمول این وسیله به عنوان یک اسلحه , از آن در حل معماهای بازی نیز استفاده می شود . برای مثال می توان با فرستادن یک قفل در طول زمان به جلو, آن را فرسوده کرده وآنرا براحتی شکست. ویا پلی که در حال حاضر خراب شده را به زمان گذشته (زمانی که سالم بوده) برده و آنرا تعمیر نمود.​

-چهار کاربرد عمده ی این وسیله عبارتند از :​

Revert
بردن اشیاء و موجودات به زمان گذشته​

Stasis
انجماد​

Impulse
جریان برق​

وبسایت رسمی :
http://www.singularity-game.com

• Like
Reactions: arash gh
دوست من نقد با تخریب فرق داره( می دونی که!)
درسته گرافیکش نسبتا پایین هست اما نه دیگه اونقدر . شاید پلی 2 شما خیلی پر گرافیک هستش. (این پلی 2 پر گرافیکت رو که گرافیک اکثر بازی ها رو بهش نسبت میدی به ما هم نشون بده;) )[/
QUOTE]

اقا نیما حالا چون شما از بازی خوشت امده نمیشه که من و.... بازی ....ودور اون....کنیم
در ضمن اینجا تاپیک pc هست نه ps2خواهشن هی تیکه نداز:):)):)):)):))
سلام
دوستان من دیشب بازیو تموم کردم ...بازی بسیار چیپ و ساده بود . از نظر گرافیکی که مثل بازیهای پلی 2 بود. اکشن بازی بسیار روان و مبتدیانه بود ... هیچ یک از اسلحه ها لگدی نداشتن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... تنها نکته مثبت بازی همون قدرت هایی بود که ابر قهرمان ما توی مچ دست چپش داشت . دشمنان بازی در طول گیم تنها بلدن یه جمله رو بگن که همین یه جمله به زبان روسی هست و بسیار هم تو مخ میره !
گرافیک : 4/10
موسیقی: 6/10
گیمپلی: 8/10
داستان: 7/10
Voice Acting : 3/10
من هم باشما موافقم ما هم که بازی را انجام دادیم چیز خواصی از بازی ندیدم
به جز همون قدرت دست شخصیت بود ولی گرافیک بازی من را به کل ناامید کرد .

اقا نیما حالا چون شما از بازی خوشت امده نمیشه که من و.... بازی ....ودور اون....کنیم
در ضمن اینجا تاپیک pc هست نه ps2خواهشن هی تیکه نداز:):)):)):)):))

من هم باشما موافقم ما هم که بازی را انجام دادیم چیز خواصی از بازی ندیدم
به جز همون قدرت دست شخصیت بود ولی گرافیک بازی من را به کل ناامید کرد .
شما مسلما بازی رو تمام نکردی و تحت تاثیر حرف های دوستمون این چیز ها رو میگه. در ضمن اون نظرات دوستمون دیگه خیلی با واقعیت فرق میکنه( گرافیکش در حد ps2 هستش)
اما نظر شخصی من بعد از تموم کردن بازی:
گرافیک بازی متوسط هست ولی اونقدر هم پایین نیست که بخواد ادم رو اذیت کنه. داستان بازی قابل قبول هست ولی بسیار خوب به همراه گیم پلی شما رو درگیر میکنه . موسیقی کاملا با فضای بازی میخونه.اسلحه ها و قدرت ها که در طول بازی داده میشه بسیار جالب وسرگرم کننده هستند. و در کل میشه گفت ارزش وقت گذاشتن رو داره و درپایان بعد از تموم کردن بازی یک جمله می گویید: بازی خوبی بود.
گرافیک: 7
موسیقی:7.5
گیم پلی: 8.5
داستان:8

شما مسلما بازی رو تمام نکردی و تحت تاثیر حرف های دوستمون این چیز ها رو میگه. در ضمن اون نظرات دوستمون دیگه خیلی با واقعیت فرق میکنه( گرافیکش در حد ps2 هستش)

خیلی جالب هست من نمی دونم این تشخیص شما از کجا دادی که من بازی تموم نکردم نکنه پیشگو هستی :d

این نظر شخصی من از بازی هست وبه کسی هم فکر نکنم مربوط باشه
باز هم که صحبت ps2 کردی عزیز من اینجا تاپیک pc نه......برای بار چندم میگم :gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner:

خیلی جالب هست من نمی دونم این تشخیص شما از کجا دادی که من بازی تموم نکردم نکنه پیشگو هستی :d

باز هم که صحبت ps2 کردی عزیز من اینجا تاپیک pc نه......برای بار چندم میگم :gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner:

چون تاپیک pc هست پس آوردن نام ps2 حرامه؟
شما چرا اینقدر نسبت به این کلمه حساسی؟
بیا ps2 ps2 ps2 ps2 ps2 ps2:((:((:((:((

ببین رفیق بیخودی شلوغش نکن.پیشگویی نکردم .2 ساعت قبلش با خودت صحبت کردم و هنوز اولش بودی (فراموش که نکردی!!؟)b-)
حالا هم چه تموم کردی و چه نکردی فرقی نمی کنه نظرت هم محترم . فقط صحبت غیر منطقی نکن . در ضمن هر چند بار دیگه هم لازم باشه ps2 میگم که هم شما وهم دوست من ( وشریک شما ) فرق گرافیک رو بتونید تشخیص بدید:d.
در ضمن وقتی بازی رو تموم کردی خودت حرف من رو تصدیق خواهی کرد. نقد من کاملا به دور از تعصب بود(انقدر کل کل الکی تو تاپیک راه نداز))x

آخرین ویرایش:
در حد مترو نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!=))=))
به نظر من مترو در حد اين نبود;):d
ایول حال کردم با حرفت ولی خداییش فقط رو pc حال میداد رو کنسول برای هدف گیری اذیت میکرد و نمیشد همش راش کنی.
البته مترو شاهکاری بود که فدای طمع nvidia شد.=((

{ MARGIN: 0px } .i
ببین رفیق بیخودی شلوغش نکن. نظرت هم محترم . فقط صحبت غیر منطقی نکن . در ضمن هر چند بار دیگه هم لازم باشه ps2 میگم که هم شما وهم دوست من ( وشریک شما ) فرق گرافیک رو بتونید تشخیص بدید:d.

اقا نیما من نمی دونستم نظر من باعث ناراحتی شما می شه شرمنده :x

شما از طرفی می گی شلوغش نکن (ما که با هم دعوا نداریم )از طرفی می گی نظر شما محترم من معنی این دو حرف تو متوجه نمیشم .:-o
من نمیدونستم که نظر ما غیر منطقی هست ولی نظر شمامنطقی اقای با منطق
خود هم می دونی من هم کنسول دارم وبا اون مشکلی ندارم ولی هر وقت حرف بین کنسول وpcوسط امد اخرش به دعوا خطم میشه .

من فقط نظرم را در باره گرافیک کفتم اکه بیشتر بحث داری پ خ بده عزیزم >:d<

بچه ها من گرافیکم gtx 295 و رم 4 گیگ ویندوز سرویس پک 3 با آخرین آپدیت و آخرین آپدیت کارت گرافیک بازیرو بدون هیچ افت فریم اجرا میکنم فقط مشکلم اینجاست که هر 10 ثانیه یه بار بازی هنگ میکنه دوباره آزاد میشه

مشکل ویروس یا دفرگ هارد رو ندار مطمئنم ! احتمالا با پچ مشکلش حل میشه آیا پچ جدیدی اومده که واسم بزارید ؟

بچه ها من گرافیکم gtx 295 و رم 4 گیگ ویندوز سرویس پک 3 با آخرین آپدیت و آخرین آپدیت کارت گرافیک بازیرو بدون هیچ افت فریم اجرا میکنم فقط مشکلم اینجاست که هر 10 ثانیه یه بار بازی هنگ میکنه دوباره آزاد میشه

مشکل ویروس یا دفرگ هارد رو ندار مطمئنم ! احتمالا با پچ مشکلش حل میشه آیا پچ جدیدی اومده که واسم بزارید ؟
منم همین مشکل رو داشتم. یه کرک فیکس هست اونو دان کن برا مشکل steareming texture هست. من اونو ریختم مشکلم حل شد.

...............................................
درضمن دوستان الکی مسئله metro 2033 رو اینجا مطرح نکنن چون هیچ ربطی به اینجا نداره اگه مشکلی باهاش دارید، تایپیکش هست برید اونجا منم در خدمتتتون برای یه دفاعیه ابدار هستم!!

{ MARGIN: 0px } .i

اقا نیما من نمی دونستم نظر من باعث ناراحتی شما می شه شرمنده :x

شما از طرفی می گی شلوغش نکن (ما که با هم دعوا نداریم )از طرفی می گی نظر شما محترم من معنی این دو حرف تو متوجه نمیشم .:-o
من نمیدونستم که نظر ما غیر منطقی هست ولی نظر شمامنطقی اقای با منطق
خود هم می دونی من هم کنسول دارم وبا اون مشکلی ندارم ولی هر وقت حرف بین کنسول وpcوسط امد اخرش به دعوا خطم میشه .

من فقط نظرم را در باره گرافیک کفتم اکه بیشتر بحث داری پ خ بده عزیزم >:d<
من با کسی دعوا ندارم . از شما هم ناراحت نشدم . ولی وقتی به من میگی این بازی چه جوریه و هنوز زیاد جلو نرفتم و بعد ازیک ساعت میگی تمومش کردم وفلان وفلان بود. میشه غیر منطقی( خودت هم خوب میدونی من چی میگم).من راجب کنسول مکرمه شما صحبتی نکردم. در ضمن نظر دادن یه چیز هست وتحقیر کردن یه چیز دیگه.(بنده هم نظرم رو راجب گرافیک گفتم نمیدونم کجاش از نظر شما اشتباه هستش)
من برای دوستان گفتم این بازی از هر لحاظ ارزش بازی کردن داره فقط همین. حالا شما میگی نداره و به نظر شما مزخرف هستش خوب بازی نکنید. دیگه این همه کل کل نداره که
از تمام دوستان هم به خاطر این بحث بیخودی عذر خواهی میکنم

منم همین مشکل رو داشتم. یه کرک فیکس هست اونو دان کن برا مشکل steareming texture هست. من اونو ریختم مشکلم حل شد.

...............................................
درضمن دوستان الکی مسئله metro 2033 رو اینجا مطرح نکنن چون هیچ ربطی به اینجا نداره اگه مشکلی باهاش دارید، تایپیکش هست برید اونجا منم در خدمتتتون برای یه دفاعیه ابدار هستم!!

از سایت gamecopyworld دانلودش کردم ولی مشکلم بازم حل نشد

.من راجب کنسول مکرمه شما صحبتی نکردم. در ضمن نظر دادن یه چیز هست وتحقیر کردن یه چیز دیگه.(بنده هم نظرم رو راجب گرافیک گفتم نمیدونم کجاش از نظر شما اشتباه هستش)
. حالا شما میگی نداره و به نظر شما مزخرف هستش خوب بازی نکنید.
ا

عزیزم باز هم متوجه نشدی ربطی به کنسول من نداره( حالا هی تیکه بنداز ).
والا ما به خدا چیزی را تحقیر نکردیم فقط نظرمون گفتیم در رابطه گرافیک بازی همین وبس .
من که گفتم اگه بازم متقاعد نشدی پ خ بده .حالاهی بیا باز حرف ما رو نقل کن .
از تمامی دوستان بخاطر اینکه بحث ما طولانی شد عذر خواهی می کنم .

این بازی فقط کار 6 ساعت بود حالا چرا اینو گفتم چون یکی میاد میگه من 5 ساعت و نیمه تموم کردم نفر بعدی میگه 5 بعدی بعدی بعدی تا . . . طرف اصلا بازی نکرده میگه تموم کردم یا save آخرش رو زده یا cheat یکی هم از اول بازی کرده اما آخرش نفهمیده چی بازی کرده و چی شده . روی سخن من با این دوستانه(استار بلوز) . ولی انگار این بازی انقدر این دوستان رو جو گیر کرده که انگار اون رو با بایوشاک یکم اشتباه گرفتن هر چند که اونم خیلی کلیشه ای و هجو و بی محتوا بود . این بازی تنها چیزی که داشت شما رو یک بار دیگه به تخیل وا می داشت تا مجسم کنید که شاید اگه آخر دنیا برسه بتونید با ی وسیله ای زمان رو به عقب بر گردونید ( بسیار چرت) و اشتباهاتتونن رو درست کنید و همون 4 تا پایانی که اونم باز یا دموهای تکراری شروع می شدن. گرافیک هم ای بد نبود اما اینقدرا هم خوب نبود که شما شلوغش کردی و بهش نمره 7 دادی نمره گرافیک این بازی 4.5 و کاملا کنسولی و حتی زبر کنسولی ولی از گیم پلی نسبتا خوب و تکراری اون که بگذریم دیگه چیزی برای نقد باقی نمی مونه:d

شما هم خون خودت رو کثیف نکن این بحث رو کش نده چون اینطور که من دیدم شما به طور متوسط تو هر صفحه 5 تا پست و اسپم دادی و بقیه دوستان رو بی دلیل متهم کردی و داخل تاپیک pc از کنسول حرف زدی

به نظر من شما ی بار دیگه بشین از اول نه از سیو هایی که زدی نه! از اول با دقت بازی رو تموم کن بعد خودت میای معظرت خواهی میکنی برای اسپم هایی که دادی . ما که تو دعوای شما بیطرف بودیم و نظر شخصی خودمون رو دادیم جناب بلوز

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or